ברוכה הבאה!
B butterfly white New member 23/11/08 #19 כל הכבוד לכולן! אתן ממש מוכשרות. סורי שאני לא שולחת אישי החלטתי שעדיף כבר לשלוח ככה לכולן וזהו.
ג גילי החיפושית New member 24/11/08 #28 אני עדיין עובדת על העיצוב,עד מתי אפשר לעצב? אני רק מתחילה לעצב דברים,אז אני איטית תודה!
ג גילי החיפושית New member 24/11/08 #29 במחשבה שניה, אין לי פה סיכוי..חחחח אבל אני בכל זאת,לשם התחרות..ולא רק לזכות
ק קוקילידה23 New member 24/11/08 #31 אל תגידי את זה../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif לכל אחת יש סיכוי, וגם אם לא זוכים אז לפחות התקדמנו עוד שלב ברמה כי תמיד יש מקום לשיפור יאללה, בואי נראה את הכישרון שלך
אל תגידי את זה../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif לכל אחת יש סיכוי, וגם אם לא זוכים אז לפחות התקדמנו עוד שלב ברמה כי תמיד יש מקום לשיפור יאללה, בואי נראה את הכישרון שלך
א א ב ו נ ו ר New member 26/11/08 #38 והחלק שלי לא בטוח שהיא תינוקת , אך בשבילי היא התינוקת הגדולה שלי
ג גילי החיפושית New member 26/11/08 #39 טוב אחרי המון המון זמן סוף סוף יש תוצאה! אני מקוה שתאהבו..שלא תצפו יותר מידי אני פשוט איטית והיה לי קשה. אבל יצא לי נחמד
טוב אחרי המון המון זמן סוף סוף יש תוצאה! אני מקוה שתאהבו..שלא תצפו יותר מידי אני פשוט איטית והיה לי קשה. אבל יצא לי נחמד
ק קוקילידה23 New member 27/11/08 #44 אני אוהבת../images/Emo23.gif ואת חייבת להפסיק להתנצל עכשיו העלתי נושא חדש לעיצוב.. את מוזמנת
א אורלי שמיר New member 23/11/08 #14 נסיון ראשון מעולם לא למדתי פוטושופ וזה הכל מהתנסות לבד זה מה שיצא
B butterfly white New member 23/11/08 #16 כל הכבוד לך! אני אל הייתי מצליחה לעשות ככה מלימוד עצמי.. אגב, מאיפה התמונה של חרוזים וסרטים? וכו'..
S snoonit New member 23/11/08 #23 מצטערת על הפלאש... כך יוצאת תמונה ממוסגרת בזכוכית כשמצלמים אותה.את המסגרת גם עיצבתי בנוסף לתמונות של משוש חיי!
מצטערת על הפלאש... כך יוצאת תמונה ממוסגרת בזכוכית כשמצלמים אותה.את המסגרת גם עיצבתי בנוסף לתמונות של משוש חיי!