90..כי היא יודעת לרקוד
J just adiki New member 14/8/07 #189 אההה עוד מעט מסיימים!! 95.יש לה לפעמים פרצופים חח.. שרוצים פשוט לאכול אותה!!
J just adiki New member 14/8/07 #195 מישהו כבר כתב את זה../images/Emo3.gif אני כותבת את ה100 100.כי היא פשוט מלאך
פ פרה של שוקולד New member 14/8/07 #196 =]תתפלאיייי לא כתבו את זה כתבו כי קוראים לה ג'ניפר..אני באתי לכתוב פה שכאילו היא ג'ניפר ולא מנסה להיות מישהי אחרת... ואם גם את זה כתבו אז את ביץ' =]
=]תתפלאיייי לא כתבו את זה כתבו כי קוראים לה ג'ניפר..אני באתי לכתוב פה שכאילו היא ג'ניפר ולא מנסה להיות מישהי אחרת... ואם גם את זה כתבו אז את ביץ' =]
J just adiki New member 14/8/07 #197 ../images/Emo26.gif כתבו כי היא ג'ניפר אניסטון. אבל למי אכפת!??!?!?! הרי כולם יודעים שככה השרשור צריך להסגר הסיבה המושלמת. אני סתם רציתי לכתוב את זה כי כי כי כי.. אממ.. כי זה עלה לי ורציתי
../images/Emo26.gif כתבו כי היא ג'ניפר אניסטון. אבל למי אכפת!??!?!?! הרי כולם יודעים שככה השרשור צריך להסגר הסיבה המושלמת. אני סתם רציתי לכתוב את זה כי כי כי כי.. אממ.. כי זה עלה לי ורציתי
ש שולמן איתי New member 14/8/07 #198 ../images/Emo41.gifאז אני אוסיף את התשובה ה-100../images/Emo41.gif כי היא עברה ניתוח אף! ואולי גם אני..
../images/Emo41.gifאז אני אוסיף את התשובה ה-100../images/Emo41.gif כי היא עברה ניתוח אף! ואולי גם אני..
J just adiki New member 15/8/07 #200 ../images/Emo6.gifאפשר להמשיך אם אתם רוצים../images/Emo3.gif אנחנו כבר ב-102 והיא לא עברה ניתוח אף היא עברה משהו במחלצות ועכשיו היא ישנה כמו תינוק [מנסה לשנן מה שהיה כתוב בכתבה].
../images/Emo6.gifאפשר להמשיך אם אתם רוצים../images/Emo3.gif אנחנו כבר ב-102 והיא לא עברה ניתוח אף היא עברה משהו במחלצות ועכשיו היא ישנה כמו תינוק [מנסה לשנן מה שהיה כתוב בכתבה].
פ פרה של שוקולד New member 15/8/07 #201 שמת כבר בטאגליינס 100 סיבות חחח אז תשני אתז ה....ועעעעעע היום עשו לי את היום .... פותחים פורום לזמרת ריאנה ונותניםלי לנהל אותו..... סופסוף פותחים לה פורום..חיכיתי לזה
שמת כבר בטאגליינס 100 סיבות חחח אז תשני אתז ה....ועעעעעע היום עשו לי את היום .... פותחים פורום לזמרת ריאנה ונותניםלי לנהל אותו..... סופסוף פותחים לה פורום..חיכיתי לזה