העטיפות של אופס,בריטני ואין דה זון סבירות.

לא מזעזעות רצח אלא סתם עטיפות לא מעניינות. לא הייתי מרחיקה ואומרת מזעזע.

Shiri from the block

Active member
איך זה היה צפוי שתשים בריטני ../images/Emo13.gif לא יאומן החוסר אובייקטיביות שלך.

DAN1EL

New member
לא שאת שווה תגובה,

אבל שמתי גם איימי וויינהאוס, אריקה באדו, דייויד בואי ופרינס - אמנים שאת כולם אני אוהב מאוד ומעריך בטירוף וקונה דיסקים שלהם. מעניין מתי תתבגרי, אם בכלל.

DAN1EL

New member
אה

ונראה לי שכבר היינו שם, אבל את לא חושבת שבגיל 23 הגיע הזמן לחפש כבר במילון את פירוש המילה "אובייקטיביות"? אולי את לא מכירה אותה כי היא לא מופיעה בליריקס של בריטני, אבל נראה שהפירוש של המילה הזאת לחלוטין לא בהיר לך.

Shiri from the block

Active member
כאילו אתה מכיר בכלל שירים של בריטני../images/Emo122.gif העטיפות של בריטני (אולי חוץ מבלאקאאוט וסירקס) רגילות לחלוטין, בדיוק כמו העטיפות של כריסטינה. אבל כמובן שכל מה שכריסטינה עושה זה מושלם, כולל העטיפה המכוערת של ביוניק, אבל העיקר לשים עטיפות פשוטות ורגילות של בריטני ולתייג אותם כמכוערות....

DAN1EL

New member
כדור הארץ לשיר\ן (או איך שלא קוראים לך)

כל העולם חושב שהעטיפות האלה מכוערות! ולא, אני לא מכיר שירים של בריטני. מי זאת? היא זמרת אנונימית? מוזר, לא שמעתי עליה. יש לך אולי קישורים לשירים שלה כדי שאני אדע על מי מדובר? בקשר לשאר התגובה שלך - אני לא יודע למה אני מבזבז עלייך זמן אבל אני אנסה להסביר לך בכל זאת, בתקווה שאולי תצליחי להבין: השרשור הזה אמור לכלול את העטיפות הכי מכוערות בכל הזמנים. לדעתי העטיפות של בריטני ראויות להיכנס לקטגוריה הזאת בהחלט, ושל כריסטינה לא. יש לה כמה עטיפות לא גאוניות (אלבום הבכורה, אלבום הכריסמס, האלבום בספרדית) אבל מכאן ועד העטיפות הכי מכוערות בכל הזמנים יש דרך ארוכה. וזהו. אני סיימתי את הדיון הזה, אבל את מוזמנת להמשיך לבדך ולעשות צחוק מעצמך כרגיל.

Music Man XD

New member
לבריטני אין, ולא נראה לי שתהיה

העטיפה כמו של ביוניק. עטיפה מלאת מחשבה, יצירתיות, אמירה אישית וכו'.

Music Man XD

New member
חייבים להביא לכאן את הויכוחים הדביליים האלה?

השרשור הזה נותן הזדמנות שווה לכל מי שרוצה להשתתף ולצרף תמונות של עטיפות גרועות לדעתו. כמובן שאפשר להביע הסכמה או חוסר הסכמה, אבל בשביל מה ההערות האלה טובות?

DAN1EL

New member
גם לה לא חסר...

אין לי כוח לשים את כל העטיפות שלה אבל רובן די גרועות.

למעלה