בוקר יום ה'

Over My Head

New member
אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר../images/Emo178.gif../images/Emo42.gif

לי היו 4 שעות מחשבים ברצף. וזה לא בגלל השביתה.זה תמיד ככה. אפילו לא נשאר לי מוח בשביל שיהיה ממנו צלי.

Legacy of Honor

New member
4 שעות מחשבים ברצף זה כיף!

מחשבים זה אחד המקצועות שאני יותר נהנה ללמוד בבית הספר, הוא הרבה יותר מעניין ממתמטיקה.

מבחן בהסטוריה X_X.../images/Emo219.gif

לא התכוננתי,לא הכנתי את השאלות חזרה. מה שבטוח-לא יהיה לי בונוס >>. וגם לא ציון טוב,נראה לי. בעיקרון הלך לי די טוב. חוץ מחלק א' וב' X_X. ושכחתי את החוברת בהבעה,למזלי הלכנו לספריה. והיה יום משעמם בכלל X_X.

m i c k e y 15

New member
מבחן בהיסטוריה מחר../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

ואמ בקושי התכוננתי...גם כן הבית שלי בשיפוצים ולא לקחתי את גכל החומר לסבתא.. ואמ לא ישנתי כל הלילה כי כי גרה פה גם דודה שלי ובעלה עם התינוק שלהם והוא בכה כל הלילה XD מסכן..אבל הרס לי ת'שינה! קיצר אני מקווה להיות עירנית מחר.. אני מתחילה ב9..וואי ויש לי עוד עבודה באזרחות דאמט!! קיצר יש לי הרבה לעשות XDD ועוד כמה שאלות באדרכילות =\ אוף אין לי כוחחחחח

Black Jane

New member
בקשר לכמה שאלות באדריכלות...

אני יכולה לנסות לעזור לך :) מה השאלות?

m i c k e y 15

New member
מה גם את לומדת?../images/Emo12.gif

ובסוף בדקתי ואני סתם צריכה לעשות איזה שירטוט בעזרת ספר חח,, אבל אם אני אצטרך משהו וזה אני אדע שישי מישהי שיכולה לעזור לי
בתקווה שתוכלי חח

m i c k e y 15

New member
אממממ זה לא המקצוע הכי הכי

מעניין שיש
בכיתה י' למשל למדנו על חומרי בניין ומה החוזק של כל דבר וזה ודברים שאדריכל צריך לדעת בשביל איך לעשות את הבניין..וגם למדנו איך לשרטט דברים...חזיתות של בתים וכאלה כיתה י"א התחלנו לשרטט לפי בחירה או בית קפה [הבחירה שלי], מספרה, בית או סטודיו. ושירטטנו כאילו מבט מלמעלה, איפה הכניסה נגיד הדומגא שלי..שירטטתי איך אני רוצה שהשולחנות יראו את הדלת..כיסאות..וגם את המבטח וכל הכלים שיש שם וכמובן שירותים לאחר מכן שהמורים אישרו את העבודה עברנו לשרטט במחשב בתוכנה מיוחדת כיתה והתחלתי לשרטט קומה שניה שזה בית מעל המסעדה ויצא לי ממש טוב
שירטטתי חדרים ומיטות איפה הכל נמצא.. וגם בתוכנה במחשב את צריכה לבחור ריהוט וזה , וזה ממש מגניב כמו סימס XD ואח"כ את מדפיסה הכל וזה לבגרות..ויש מידות שאת צריכה לעשות, תוכנית גג, חתכים.. זה לא ממש פשוט

Legacy of Honor

New member
דיי, אני בחור לא בחורה =(

אוף, תמיד רציתי ללמוד אדריכלות, זה פשוט מגניב.

Black Jane

New member
אני לומדת אמנות(או נמות../images/Emo3.gif)

אבל אני מבינה קצת גם באדריכלות.

למעלה