../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif סיכמוש ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif
יום הכי טוב בשבוע: היה שבוע טוב חח קשה לי לבחור. אני יילך על יום חמישי בגלל ההופעה של יוני בלוך
יום הכי פחות טוב בשבוע: יום רביעי
משהו טוב שקרה השבוע: כשיוני ירד לרקוד ולשיר עם הקהל בסוף ההופעה ואז הוא הקדיש לי שורה !#$@$%$#@%
משהו לא טוב שקרה השבוע: ידיד שלי שהשתכר כמו מטומטם והתנדנד ולא יכל לדבר וזה
וגם- אני וחברות שלנו החלטנו להכין מצגת עם תמונות וסרטונים שלנו מברכות את חברה שלי לכבוד יום ההולדת שלה. אז ניפגשנו לפני חודש וצילמנו הכל בפארק שעשועיםXD חברה אחרת שלי הייתה אחראית לעשות את המצגת והיא דחתה הכל לרגע האחרון. בסוף הסרטונים לא עבדו על המחשב אז לא הוספנו אותם.. אז אמרנו "יאללה נצלם מחדש !" וצילמנו. וזה עוד פעם לא עבד טוב במחשב. בקיצור, קקה.
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אני אמא שלי ואחותי נסענו לישון לילה אחד אצל סבתא שלי בבאר שבע. בדרך לשם אני ואמא העלנו זכרונות מהפעם האחרונה שהיינו שם, ודברנו על הקומפוט של סבתא, שמפורסם בזה... שהוא דוחהXD ואז כשאכלנו אצל סבתא ארוחת ערב, היא שואלת "מי רוצה קומפוט?" ואני ואמא מתפקעות
אמן/להקת השבוע: יוני בלוך אימפריה
איש השבוע: ---
ספר השבוע: התפוז המכני- הייתי אצל סבתא בבאר שבע, אז היה לי הרבה זמן פנוי להתקדם איתו
תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא
, על טבעי עונה 3, איש משפחה, האוס
סרט השבוע: דמדומים- היה ביס 2, שאני לא יראה?
מאכל השבוע: פיתות קטנות כאלה חחXD
ציטוט משיר שאפיין את השבוע: Let Me Entertain You
תמונת השבוע: זאת תמונה שלי כדמות אנימהXD
תוכנית לשבוע הבא: להתקדם עם השיעורים במתמטיקההההההההההההההההההההההההההההה
, ים, לקבל משכורת, לבזבז את המשכורת.
משהו שבא לכם להוסיף: ---
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0