התכנון השבועי

אז איכשהו הבצפר שלי עדיין קיים ../images/Emo6.gif

אבל בתכל'ס התכוונתי לבצפר שלי

StayAwake

New member
אני חושבת שעבדו רק על המורים בבית ספר שלי../images/Emo6.gif

O.O יכול להיות ../images/Emo6.gif

הבצפר שלי אוהב להיות חרא שקרן
יכול להיות שהוא פשוט למד מההכי טובים. העמותה עצמה

2MayaN2

New member
מאה בדוק? ../images/Emo221.gif

למדתי את זה בכיתה י' וכמעט נכשלתי
לא הסתדרתי שם
ולא נתנו לי ללמוד צרפתית כי לא למדתי בחטיבה... מזל שלא הייתי צריכה להמשיך עם זה

כה...

אבל ברוב הבתי ספר גם יש ימים שמסיימים ב12... 1... לי אין יום כזה... או שיש? עדיין אינלי מושג אבל גם ככה אני צריכה להישאר בבצפר עד 4 וחצי בשביל ההסעה אלא אם באלי ללכת ברגל לתחנה מרכזית בהרצליה ולהתפלל שלא פספסתי את הקו לנתניה... כוסאמאשלהם! הקו הזה זה כל שעתיים וחצי ><

StayAwake

New member
אני אני!

אבל אין לי כוח להדגיש
יום ראשון (29.8) - לקחת את הספרים מבית ספר, לקבוע שיעור מתמטיקה עם המורה הפרטית, ללכת לחברה לראות את הבית החדש שלה ואת התוצאות של הניתוח שלה
יום שני (30.8) - הרבה הרבה מתמטיקה! אללה טריגונמטריההההה ואני מקווה שאבא שלי ידפיס לי את הפלייארים ואני אגזור אותם כל היום
יום שלישי (31.8) - לסדר את הארון (להעביר את התלבושת קדימה
) ולנצל את היום האחרון
יום רביעי (1.9) - תחילת בית ספר בוהו בוהו! אני לא מוכנה נפשית לכיתה יא'!+מקווה ששיעור פרטי כי אני חייבת אותו דחוף
יום חמישי (2.9) - בית ספר
יום שישי (3.9) - בית ספר
יום שבת (4.9) - לישון קצת

2MayaN2

New member
אוקיי../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

יום ראשון (29.8) -סנטר,ים,אנשים
יום שני (30.8) -לא ידוע יום שלישי (31.8) -קודם כל לישון עד מאוחר
אח"כ לא יודעת. יום רביעי (1.9) -בי"ס
ואולי מועדון לילה
יום חמישי (2.9) -בי"ס
יום שישי (3.9) -בי"ס ולצאת לאנשהו. יום שבת (4.9) - יום הולדתD: ולא יודעת. ממש שבוע מעניין יש לי

Tommy89

New member
הי בא לי גם ../images/Emo13.gif

יום ראשון - בעע.. תור לרופא שהברזתי ממנו ולהביא את הדיסק שלי האמריקאי החתיייךךך שלי :) יום שני - אולי עם חברות בת"א.. יום שלישי - לנצל את היום האחרון שח החופש בבטן-גב בבריכה יום רביעי - לקום מוקדם, ללכת לבצפר ולהבריז אחרי שעתיים.
יום חמישי - למצוא תירוצים לכל העבודות קיץ שלא הכנתי, מסיבת גיוס בערב.. יום שישי - אולי משמרת DDDD: עם המדריך שליייי DDD: יום שבת - צפון, ואולי עוד משמרת
שבוע טוב

ספירצ

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יום ראשון (29.8) - לא יודעת, לשבת בגינה אולי חחחחחחחחח יום שני (30.8) - להסתפר בעזרת השם
יום שלישי (31.8) - אמ... לא יודעת, בטח אעשה עם חברות משהו חחחחח יום רביעי (1.9) - יום לימודים ראשון :( ואני מסיימת בפאקינג חמש!!!! יום חמישי (2.9) - יום לימודים שני :( יום שישי (3.9) - יום לימודים שלישי :( יום שבת (4.9) - חופש!
אמ... אולי משמרת

Tommy89

New member
את במד"א DDDDDDDDDDDDDD:

אייייייייזה ענק! סופסוף מישהו לא מתחנת לוד XD

Tommy89

New member
מה זה הזלזול הזה? XD

כל האלימות אצלנו! היום היה ברמלה טוחן בשר שטחן לעצמו 4 אצבעות! חלומי *-*

ספירצ

New member
חלילה זילזול!

פשוט בזמן האחרון כל אחד שאני פוגשת הוא מאיילון חחחחחחחחחחחחח היית בתארן?

ספירצ

New member
כן..

ווי הארבעה ימים הראשונים היו קשייייים!!! פשוט סבל, רציתי ללכת הביתה וכל הזמן בכיתי.. אבל ביומיים האחרונים היה פשוט כייף.. את חייבת ללכת שנה הבאה.. אין מדא בלי תארן זה לא עובד חחחחחחחח

למעלה