שאלונים ומשחקים

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo220.gif מה את שומעת עכשיו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חן XD

New member
מורן גמליאל../images/Emo99.gif-מקום בלילה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למכורות בבוספוג ולכל מי שמשעמם D=

לקוח מתוך פורום ניקולודיון ובובספוג איך עושה גארי? מי החבר הכי טוב של בובספוג? האם סנדי היא יצור ימי? האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? איזה יצור הוא? מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? איך קוראים למורה לנהיגה? האם לבוב ספוג יש רשיון? מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? מה בוב ספוג עושה בעבודה? מי השכנים של בובספוג? בתוך מה גרה סנדי? האם סנדי היא חית מים? מה כולם אוהבים לאכול? מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? מי השתלט על המוח של בובספוג? איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? איזה יצור פאטריק? איזה יצור גארי? איזה יצור מר קראב? איזה יצור סקוויד? איזה יצור בובספוג? מי האויב של מר קראב? מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? האם בובספוג נוחר שהוא ישן? מי סוגד לכונחית הקסם? האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? מי אכל את הבית של בוב ספוג? מי גרם לבית של בובספוג לחזור? ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?

|סקר|עונה נה נה נה D=

איך עושה גארי? מיאו מי החבר הכי טוב של בובספוג?פטריק השמןן האם סנדי היא יצור ימי?לא האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה?אחת איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם?פלנקטון איזה יצור הוא?לא דעת D: מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?אה.. איך קוראים למורה לנהיגה?גברת פאף D: האם לבוב ספוג יש רשיון?לא D: מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה?אופניים XD מה בוב ספוג עושה בעבודה?מטגן קציצות סרטןן D: מי השכנים של בובספוג?סקווידוורד ופטריק השששמנים בתוך מה גרה סנדי?אה אה אה מקום כזה שאין בו מיים D; האם סנדי היא חית מים?לא מה כולם אוהבים לאכול?קציצות סרטן מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה?סקוויוורד אף גדול D: מי השתלט על המוח של בובספוג?פלנקטון איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק?לא דעת
מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד?מתנפחת חעחעחעחע איזה יצור פאטריק?כוכב ים איזה יצור גארי?חילזון איזה יצור מר קראב?סרטן עקרב אנערף איזה יצור סקוויד?תמנון איזה יצור בובספוג?ספוג מי האויב של מר קראב?פלנקטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה?אני מוכן אני מוכן אני מוכן האם בובספוג נוחר שהוא ישן?כן מי סוגד לכונחית הקסם?בובספוג ופטריק האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?בהחלט
מי אכל את הבית של בוב ספוג?תולעים
מי גרם לבית של בובספוג לחזור?אממממממ ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?כן
בהחלט
משעמם לי

lililulu

New member
הו גדול! עונה!

איך עושה גארי? מיאו מי החבר הכי טוב של בובספוג? פטריק האם סנדי היא יצור ימי? לא האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? 1 איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? פלנקטון איזה יצור הוא? פלנקטון
מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? איזה דג כזה דקD; איך קוראים למורה לנהיגה? פאף האם לבוב ספוג יש רשיון? לא מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? ברגל לא?
מה בוב ספוג עושה בעבודה? קראבי פאטי'ס מי השכנים של בובספוג? סקווידויד ופטריק בתוך מה גרה סנדי? לא ברור מין כזה זכוכית גדולהD= האם סנדי היא חית מים? לא כבר שאלתם למעלה מה כולם אוהבים לאכול? קראבי פאטי'ס מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? סקווידויד מי השתלט על המוח של בובספוג? פלנקטון איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? לא יודעת
מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? מתנפחתD: איזה יצור פאטריק? כוכב ים איזה יצור גארי? חילזון איזה יצור מר קראב? קראב! סרטן איזה יצור סקוויד? תמנון איזה יצור בובספוג? ספוג מי האויב של מר קראב? פלנקטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? "אני מוכן" האם בובספוג נוחר שהוא ישן? כן מי סוגד לכונחית הקסם? בובספוג פטריק וההוא שבא להציל אותם ביערD; האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? קונכיית הכסף זה כמו מונית הכסף?!D= מי אכל את הבית של בוב ספוג? כאלה חיות קטנות שאחד מדבר וכולם אחריו
מי גרם לבית של בובספוג לחזור? הדמעה שלו ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? ברור!

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונה ../images/Emo13.gif

איך עושה גארי? מיאו מי החבר הכי טוב של בובספוג? פטריק האם סנדי היא יצור ימי? לא האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? כן 1 איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? פלקטון איזה יצור הוא? ימי מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? זוכרת את זה שהוא צייר על הלוח (לא זוכרת את השם) איך קוראים למורה לנהיגה? גב' פאף האם לבוב ספוג יש רשיון? לא מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? אופניים מה בוב ספוג עושה בעבודה? טבח מי השכנים של בובספוג? פטריק וסקווידוויד בתוך מה גרה סנדי? מקום כזה בלי מים האם סנדי היא חית מים? לא מה כולם אוהבים לאכול? קציצות סרטן מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? סקווידוויד מי השתלט על המוח של בובספוג? פלנקטון איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? נו השד הזה מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? מתנפחחחח איזה יצור פאטריק? כוכב ים (יצור ים) איזה יצור גארי? חילזון איזה יצור מר קראב? סרטן איזה יצור סקוויד? תמנון איזה יצור בובספוג? ספוג מי האויב של מר קראב? פלנקטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? אני מוכן אני מוכן האם בובספוג נוחר שהוא ישן? כן מי סוגד לכונחית הקסם? בובספוג&פטריק האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?כן מי אכל את הבית של בוב ספוג? האלה הם שתו לו מי גרם לבית של בובספוג לחזור? בובספוג הוא בכה ואז מהזרע גדל בית ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? כןןןןןן

MaStuLa76

New member
עוווווונהDD;

איך עושה גארי? מיאו [= מי החבר הכי טוב של בובספוג?פט [: האם סנדי היא יצור ימי?ללא P; היא סנאי D; האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה?כן, ניראה לי 1 . איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם?פלנקטון [= איזה יצור הוא?לא יודעת הוא חד עין . בטח כינהD; מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?איזה דג אחד .D; איך קוראים למורה לנהיגה?פאפ' D= האם לבוב ספוג יש רשיון?לא,מסכןD; אבל הוא הצליח פעם לעבור טסט אבל זה לא נחשב כי בשאר בפרקים הוא לא מצליחD; מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה?רגליים ? מה בוב ספוג עושה בעבודה?מטגן קציצות סרטןD; מי השכנים של בובספוג?סקאווידוויד , פט [= בתוך מה גרה סנדי?חממה? נו בקיצור כדי שלא יכנסו מים D; האם סנדי היא חית מים?לא,כבר שאלתם ימאעפנים. מה כולם אוהבים לאכול?קציצות סרטן? מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה?אמממ סקוויאד? מי השתלט על המוח של בובספוג?לא יודעת איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק?פלנקטון? הוא לא מפחיד את כולם [= מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד?נהיית בלוןD; איזה יצור פאטריק?כוכב ים איזה יצור גארי?חילזון איזה יצור מר קראב?סרטן איזה יצור סקוויד?תמנון איזה יצור בובספוג?ספוגD= מי האויב של מר קראב?פלנקטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה?הא? האם בובספוג נוחר שהוא ישן?נראה לי מי סוגד לכונחית הקסם?לא יודעתD; האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? מי אכל את הבית של בוב ספוג?יצורים משוניםD; מי גרם לבית של בובספוג לחזור?אה שנשאר פירור מהבית ואז הוא רצה ניראה לי לקבור ואז ירדה לו דמעה והבית גדל [= ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?כן [=

למעלה