שאלונים ומשחקים

../images/Emo28.gifעוד שאלון ../images/Emo13.gifוהפעם,שיער D=

איזה סוג שיער יש לכם? עד איפה מגיע לכם השיער? יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? כל כמה ימים אתם חופפים? אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? עשיתם פעם צמות על כל הראש? עשיתם רסטות? אתם עושים מסכות לשיער? חימצנתם? צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? הייתם עושים קרחת? הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? שיער כמו של מי הייתם רוצים? מה עדיף: ג'ל או מוס? מה דעתכם על חרוזים בשיער? מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? מורידים שיער בזרועות? מורידים שיער ברגליים? מורידים שיער באצבעות? אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? כל כמה זמן אתם מסתפרים?

../images/Emo28.gifעונה לעצמי שוב.D=

איזה סוג שיער יש לכם?גלי עד איפה מגיע לכם השיער?אממ קצת אחרי השכמות יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?יש לי ואני מתחרטת שעשיתי מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?היה לה פסדר D: כל כמה ימים אתם חופפים?יום כן יום לא . אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?אמ אמ אמ יש לי אחד קבוע שלא נוסה. עשיתם פעם צמות על כל הראש?לא עשיתם רסטות?לא אתם עושים מסכות לשיער?כן חימצנתם?לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?גוגול
D: הייתם עושים קרחת?לאאא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?לאא שיער כמו של מי הייתם רוצים?של עצמי. מה עדיף: ג'ל או מוס?מוס נראלי מה דעתכם על חרוזים בשיער?אין דעה מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?מגניב כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?כמה שצריך מורידים שיער בזרועות?לא מורידים שיער ברגליים?כן מורידים שיער באצבעות?לאא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא כל כמה זמן אתם מסתפרים?אין תקופה קבועה כשבאלי אני מסתפרת P=

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה :)

איזה סוג שיער יש לכם?חלק,מתולתל,גלי DD: עד איפה מגיע לכם השיער?ציצי D: יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?יישש מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?לא אוהבת , חח אם כבר כמו שלי
כל כמה ימים אתם חופפים?יום כן יום לא D: אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?נורא נחמד הארנב שיש על הבקבוק D: עשיתם פעם צמות על כל הראש?כה עשיתם רסטות?בעע אתם עושים מסכות לשיער?כה חימצנתם?כה צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?ללא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?פזור .. הייתם עושים קרחת?ללאא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?ללאא שיער כמו של מי הייתם רוצים?טוב לי עם השיער שלי מה עדיף: ג'ל או מוס?קרם .... מה דעתכם על חרוזים בשיער?נחחחמד+ מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?אנערךף כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?חחחח אני מספרת את עצמי בדרך כלל כל שבוע ככה מורידים שיער בזרועות?זרועות?:OO wtf ? מורידים שיער ברגליים?כהה מורידים שיער באצבעות?ללאא לפעמים לדילב D: אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לללא :S כל כמה זמן אתם מסתפרים?מתי שבאלי על משהו חדש לוקחת את המיספרים וטרחח D: חהחהחה

../images/Emo217.gifעונה.

איזה סוג שיער יש לכם? תלוי מה אני רוצה שהוא יהיה. אם אני רוצה חלק אני מסתרקת. אם אני רוצה גלי אני לא. ואני בדר"כ עם גלי :) עד איפה מגיע לכם השיער? עם פן עד לתחת D= , ורגיל כמעט עד לתחת
יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא. והיה לי. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? היה יפה. כל כמה ימים אתם חופפים? לפעמים כל יומיים ולפעמים כל יום. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לא מענין אותי חחח עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן , פעם אחת. עשיתם רסטות? לא !!! אתם עושים מסכות לשיער? לא. חימצנתם? רק פסים. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור ובבית עם קוקו מנקה. הייתם עושים קרחת? לא !! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים? לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים? שלי :] מה עדיף: ג'ל או מוס? לא זה ולא זה. מה דעתכם על חרוזים בשיער? נחמד ולא יותר. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? יש לי :] כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? שנה.. מורידים שיער בזרועות? כן מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא. כל כמה זמן אתם מסתפרים? לא.

חן XD

New member
עונה :]

איזה סוג שיער יש לכם? מתולתל עד איפה מגיע לכם השיער? על הטוסיק D;; יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא לא מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? סתם התלהבו כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? אממ ת'אמת לא שמתי לב עשיתם פעם צמות על כל הראש? כה עשיתם רסטות? לא אתם עושים מסכות לשיער?כה חימצנתם? כה צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? כל פעם משהו אחר הייתם עושים קרחת? לאאאאאאאאא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? חחח שפעתת לאא שיער כמו של מי הייתם רוצים? אפחד מה עדיף: ג'ל או מוס? מוסס מה דעתכם על חרוזים בשיער? ברבי מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?יפהה כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?אפעם מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים?כה מורידים שיער באצבעות?לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא כל כמה זמן אתם מסתפרים?לא מסתפרתת

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונה

איזה סוג שיער יש לכם? מתולתל עד איפה מגיע לכם השיער? תחת יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? אני צריכה לעשות מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? סתם מתלהבים כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? נערף עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן עשיתם רסטות? לא אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור הייתם עושים קרחת? לאאאאאאאאאאאא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? אממממממ מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער? בע :| מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? בעעעעעע :| כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? פעם בשנה
מורידים שיער בזרועות? אה-הא מורידים שיער ברגליים?אה-הא מורידים שיער באצבעות? מהההה ? חחחחח אין לי שם אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? הרבה זמן

../images/Emo75.gifעונה . :)

איזה סוג שיער יש לכם? גלי כזה . D; עד איפה מגיע לכם השיער?אממ באמצע הגב אני חושבת .
יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? כן , יש לי פוני צדדי . D; מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? נחמד מאוד . [; כל כמה ימים אתם חופפים? יום כן , יום לא . אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לא .
עשיתם פעם צמות על כל הראש? יאפ , והורדתי אותם כמו מטומטמת אחי יום . \; עשיתם רסטות? לללללללא ! אתם עושים מסכות לשיער? לא . D; חימצנתם? פעם היה לי איזה שתי פסים חיחי צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא , !
איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?בד"כ קוקו וכשאני עושה פן אז פזור . :) הייתם עושים קרחת? לללללא !! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? אם זה יהיה יפה ויתאים לי וזה , אז כן . :) שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו של לואיסנה לופליטו ההיא . שטני וגוללללש אבל לא ארוך כ"כ . :) מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס . מה דעתכם על חרוזים בשיער? מגניייייייב . D = מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? נחמד . כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? מתי שאני מסתפרת . XD מורידים שיער בזרועות? לא . מורידים שיער ברגליים? יאפ . מורידים שיער באצבעות? לא . אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא . O = כל כמה זמן אתם מסתפרים? חיצ שנה ,, O; אני חושבת . אבל אני רוצה להאריך ת'שיער קצת . (:)

../images/Emo28.gifנראה לי כבר העלו אותו אבל בכל זאת:)

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? 2. מדליקים נרות בחנוכה? 3. מה אתם שומעים עכשו? 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? 9. למה? 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? 12. מה אתם אוכלים בבוקר? 13. אתם לטייל בארץ? 14. ובחו"ל? 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- - הייתם בצימר- - הייתם בבריכה- - התנשקתם- - התעצבנתם על מישהו- - התעצבנו עליכם- - הרבצתם למישהו - - היתה לכם הפסקת חשמל- - אכלתם אבטיח- - בישלתם לעצמכם משהו- 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? 18. יש לכם כבר תעודת זהות? 19. ודרכון יש לכם? 20. נכון שמשעמם? 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? 22. מה המזל שלכם? 23. יש לכם עבודה? 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? 25. ושטר? 26. אתם רואים חדשות? 27. באיזו תדירות? 28. למה? 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? 31. אתם שמים לק? 32. וברגלייים? 33. למה? 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? 35. למה הצטרפתם לתפוז? 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? 37. מה החיה האהובה עליכם? 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? 40. יש לכם קעקועים? 41. ופירסינגים? 42. למה? 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם?

../images/Emo75.gifטרלהלהלה עונהנהנהנה . D =

מה אתם עושים כשמשעמם לכם? מחשב \ או טלוויזיה . D; 2. מדליקים נרות בחנוכה? יאפ , ברווווור . :) 3. מה אתם שומעים עכשו? כלום . P = 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? חח עוד שלוש ימים . D = ולא , לא פתחתי לוח שנה . XD 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? הדיסק , הוא ציבעוני . [; 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? הבלוטות' והדיסק גם . [; 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? אואוא ,, :) 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? מש'ו יפה חחחחח D = 9. למה? ככה . :) 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? אבל חזרנו כבר .
11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? תפוחי אדמה . 12. מה אתם אוכלים בבוקר? כלום . בעצם מסטיק נחשב ? .
13. אתם לטייל בארץ? כן , אני לטייל בארץ .
14. ובחו"ל? לא . O; 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? אפ'עם . D = 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- בחופש ב - 12.8 - הייתם בצימר- אואוא שהייתי עוד ביסודי .
- הייתם בבריכה- אממ לפני כמה ימים . [; - התנשקתם- אפ'עם . O = - התעצבנתם על מישהו- היום ?! - התעצבנו עליכם- ^^ - הרבצתם למישהו - כל יום , סתם . S; - היתה לכם הפסקת חשמל- מממ ,, מזמן . O; - אכלתם אבטיח- הרבה זמן לא אכלתי .. , כבר כמה שבועות . \; - בישלתם לעצמכם משהו- אממ צ'יפס השבוע לא זוכרת איזה יום . 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? לא'דעת . O = 18. יש לכם כבר תעודת זהות? לא . 19. ודרכון יש לכם? לא . 20. נכון שמשעמם? אה הא . 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? מחשב ?! :) 22. מה המזל שלכם? בתולה . ^_^ 23. יש לכם עבודה? לא . 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? יאאאאאאאאאפ . D = הכי מגניב .
25. ושטר? אממ לא אבל אבד לפני בחופש שטר של 20 .
26. אתם רואים חדשות? לפעמים . 27. באיזו תדירות? לא'דעת . O; 28. למה? עמה . 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? לא'דעת . 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? כנ"ל . ^^ 31. אתם שמים לק? לא . 32. וברגלייים? גם לא . ^^ 33. למה? כובע .
34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא . 35. למה הצטרפתם לתפוז? בגלל הפורום הזה . 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? בשין , ואממ ברישמי של הראל וגם בקומונה שלו וגם בפורום בתפוז ועוד ועוד . [: 37. מה החיה האהובה עליכם? כלב . 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? אמממממ
39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? לא . 40. יש לכם קעקועים? לא . 41. ופירסינגים? לא . 42. למה? נעל . חע . D = 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? לא . >< סתם . D;

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה../images/Emo13.gif

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם?מוזיקה , מדברת עם אלעד
*אחמ חימשלי* חהחה ושירק אהובתי : ] 2. מדליקים נרות בחנוכה?כה 3. מה אתם שומעים עכשו?רוקדת-אילן נורי , נווו חרשתי עליו , אבל הוא שמחח כזה מתאים :) 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)?חח המ אתם אומרים .. עוד שנה 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם?סגולל נאממ התחתון שלי ...באמת D: 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם?הגרב של נייק D: 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח?חחחח קונה מערכת ענקית לחדר משפצת אותוווו הופכת לחדר חלומתייD: 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה?שחוורה 9. למה?הכי סטייל 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר?כבר חזרנוו 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה?גבינהההההה 12. מה אתם אוכלים בבוקר?טריקס +סנוויץ' כןן יש לי כיבה רחבהD: 13. אתם לטייל בארץ?אני לטייל בארץ כןן ברור 14. ובחו"ל?גםםם 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים?כהה המון 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם:ווליום כינרת - הייתם במלון-שנה שעברה[!?] - הייתם בצימר-צימר?S: - הייתם בבריכה-אממ תחילת החופש ככה - התנשקתם-אממ יום אהבה - התעצבנתם על מישהו-כל יום - התעצבנו עליכם-כל הזמן - הרבצתם למישהו -נאממ לחן היום :) - היתה לכם הפסקת חשמל-מתיי שהיה כוכב נולד בחצי גמר סעמו D: - אכלתם אבטיח-אתמול - בישלתם לעצמכם משהו-אממ:S 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם?מועדון או משהו 18. יש לכם כבר תעודת זהות?לא 19. ודרכון יש לכם?כה 20. נכון שמשעמם?נורא 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום?שיעורים :S 22. מה המזל שלכם?בתולה 23. יש לכם עבודה?לא 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב?כה 25. ושטר?כה 26. אתם רואים חדשות?לפעמים 27. באיזו תדירות?נמוכה עד אפסית 28. למה?עמהה 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה?משהו חכם נורא 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא?אממ , הכל חוץ מפעילות אינטנסיבית ולהיות פקידה D: משקית עש D: אל תישאלו מה זה כי אני לא יודעת 31. אתם שמים לק?כה 32. וברגלייים?כה 33. למה?עמה 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד?לא 35. למה הצטרפתם לתפוז?דילב 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים?כל ממיני 37. מה החיה האהובה עליכם?אין 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)?אווט? 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה?כה , כיי אני שומעת מיזרחית :) 40. יש לכם קעקועים?לא 41. ופירסינגים?כה 42. למה?ככה 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם?נחמד :)

../images/Emo28.gifשאלון אחרון להיוםD;

1. לבשתם בגד של מישהו אחר? 2. לבשתם בגדים של המין השני? 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? 4. לבשתם בוקסר? 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? 8. לבשתם חוטיני? 9. לבשתם עניבה? 10. התחפשתם לא בפורים? 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? 15. תחתונים רגילים או חוטיני? 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? 17. נעליים או סנדלים? 18. כפכפים או נעליים? 19. יחפים או עם גרביים? 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? בעד או נגד 30. גופייה? 31. גופייה מתחת לחולצה? 32. פיג'מות? 33. עניבות? 34.תלבושת אחידה? 35. צעיפים? 36. השאלון הזה? 37. שאלונים בכלל?

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונננה (;;

1. לבשתם בגד של מישהו אחר?כה 2. לבשתם בגדים של המין השני?כה 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)?לא שזכור 4. לבשתם בוקסר?כה בתור פיג'מה כה?:S 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )?לא 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?כה 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים?לא 8. לבשתם חוטיני?כה 9. לבשתם עניבה?כה 10. התחפשתם לא בפורים?כה 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם?אנערףף 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי?אני לא הולכת בליבוש חשוף:S .אוולי חולצות כאילו אבל לא עם מחשוף 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם?של שנה שעברה כי תפרתי .. מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר?תחתונים 15. תחתונים רגילים או חוטיני?תלויי 16. חצאית, שמלה או מכנסיים?שלושתם .. מקובל 17. נעליים או סנדלים?נעליים 18. כפכפים או נעליים?נעליים 19. יחפים או עם גרביים?עם 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט?ספורט,אולסטאר אדידס, נייק 21. מכנסיים ארוכים או קצרים?קצרים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת?בליי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים?בגד ים 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים?לאאא { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )?טריניינגים 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית?:S 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)?בוקסר וחולצה של אחיD: 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית?כהה סמל בית ספר ... פטיש וספרD: חח סתם מחשב וספר כזה .. שיהיה תמונה ברורה מבטיחה לשים .D: בעד או נגד 30. גופייה?כה 31. גופייה מתחת לחולצה?כה 32. פיג'מות?כה 33. עניבות?תלוי 34.תלבושת אחידה?כה 35. צעיפים?כה 36. השאלון הזה?האה 37. שאלונים בכלל?למה לא

lililulu

New member
עונה [;

1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן 2. לבשתם בגדים של המין השני? כן 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? כן 4. לבשתם בוקסר? כן 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לאD: 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא 8. לבשתם חוטיני? לא 9. לבשתם עניבה? כןD; 10. התחפשתם לא בפורים? סוג של 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? לא זוכרת היו הרבה 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? מה?
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? קופסאת סיגריות, דוס, במבה D; מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? רגילות 15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילות 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים 17. נעליים או סנדלים? נעליים 18. כפכפים או נעליים? כפכפים 19. יחפים או עם גרביים? יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ואנסD: 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? עם { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? לא זה ולא זה אבל אם כבר אז חברים { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרנינג 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? כשאני קמה מהשינה בוקסר וגופיית סבא 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? חולצה ומכנסיים הכי פשוטים שיש 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? כן סתם חלקה עם סמל בצפר בעד או נגד 30. גופייה? בעד 31. גופייה מתחת לחולצה? בעד 32. פיג'מות? נגד 33. עניבות? בעד, זה סקסי
34.תלבושת אחידה? נגד 35. צעיפים? בעד מאוד! 36. השאלון הזה? בעד 37. שאלונים בכלל? בעד

MaStuLa76

New member
משחק [=

>עקב שיעמום< נכון למעלה רשום לכם את הכינוי שלכם ושאלה שתפוז שואל ? אז תרשמו את הכינוי,ואת השאלה בכותרת , ובתוכן תענו עליה D= זה ממש כייף שתדעו לכםD:

MaStuLa76

New member
MaStuLa76, ותוכנית חסכון לפי הצרכים שלך. הקלק

כאן למה הקקי שלי אמור להיות קשור לתוכנית חסכון שלי?
לא מעוניינת [=

MaStuLa76

New member
MaStuLa76, ולימודי רפואה טבעית בשילוב הריון ו

לידה לא צריך [= *תראו כמה שמשעמם ליD; אני עוד מסוגלת ללכת ברגל לביצפר*

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifנוופריי, ולחשוב הכי בגדול

איך שלא אחשוב בגדול ?
כפפרה עליי DD=

נוופריי

New member