בשר או חלב?
אז ככה אצלי אין בעיה בכלל עם בשר, מכל המינים והסוגים, למעט חזיר - לא אוהבת. עם חלב מאידך יש לי בעיה כי כמוך נושי גם אני רגישה ללקטוז. לפני שהתגלתה לי הרגישות הכי אהבתי עוגת גבינה ובלינצ'ס עם גבינה וצימוקים. המנה הכי אהובה עליי היא כמובן... צלעות כבש. למרות הקלוריות והכולסטרול, פשוט חולה על זה. מתה על אוכל איטלקי, האמת, כשזה מגיע לאוכל איטלקי, הכל הולך. לגבי מסעדה שעושה לי את זה, קצת קשה להצביע על אחת ספציפית, כי תלוי במצב רוח, באירוע, במצב הכיס ובעיקר במזג האויר. פעם הייתה מסעדה - קפה ברמת ישי בשם "נני'ס", עשו מרק קובה מהמם. היינו הולכים לשם הרבה כשהתחשק מרק. אבל לפני כשנה הם סגרו / החליפו בעלים, אז עכשיו כבר אין איפה לאכול מרק קובה. יש מסעדה מדהימה ביוקנעם מושבה - "טנדוקה", מסעדת בשרים, שלא נופלת ברמתה מ"לימוזין" המפורסמת, אבל יותר זולה, ושירות הרבה יותר חביב. אממממה, היא כשרה אז היא לא פתוחה בשבת. הרבה אנחנו הולכים למסעדה המזרחית בתחנת הדלק "פז" בקרית טבעון. יש להם חומוס טעים, האוכל טעים ונקי, בשבת הם עושים פלאפל. המחירים שלהם סבירים ביותר. מסעדה אחרת שאנחנו הולכים די הרבה ה"BP בורגר פלייס" בצומת וולקן בחיפה. שם זה יותר אוירה מאשר אוכל, למרות שהאוכל גם טעים ונקי, שירות טוב. ביום שישי האחרון יצאנו אישי ואני לארוחה וסרט. אז הלכנו ל- BLACK בר בורגר. לקחנו מנה שנקראת "3 הטנורים" שהייתה נחמדה מאוד ומאוד מעניינת. וגם שתיתי קוקטייל מדהים - דרקולה. אז למי שאוהב מומלץ. ואנצל את ההזדמנות ואמליץ על הסרט שראינו באותו ערב - "נער החידות ממומביי". סרט מדליק, שומר על קצב ומחזיק אותך כל הזמן עד הסוף. יש בו הכל, סיפור אהבה, הישרדות, גם קצת אלימות ויש גם לא מעט צחוקים. הרבה זמן לא ראיתי סרט כל כך טוב ומרשים. אז למי שלא ראתה.... לרוץ ולראות. ולא, זה לא סרט של בנות (יש גם אקשן).