סדנא להכנת חלת תלישה

ruthi26

New member
איזה יופי, יישר כוח ענק קרנושי, יש לי שאלה

יש לי שאלה אלייך, האם יש אפשרות לעבוד עם שימרית ולא עם שמרים? כמה שימרית צריך לשים במקום השמרים? זה יצא מדהים, הילדים שלי התמוגגו. וביקשו כבר ליום שישי חלה יפה כזו כמו בתמונה... רותי
 

ב ן 0 0 0 0

New member
היי אני כבר עשיתי את זה פעמים רבות ו.........

אפשר לשדרג את זה: כל כדור שטובלים בביצה טובלים לא רק בשומשום אלה גם בזרעי פישטן וגם בפרג! ואז יש כדור של פרג של פישטן ושל שומשום! *ולמי שלא מספיק מתוק אפשר לטבול כמה כדורים בסוכר גיבשי(סוכר שלא נמס באפייה ויש אותו לקונדיטורים)
זה באמת תאים אתם רוצים לראות תמונה שצילמתי
 

ב ן 0 0 0 0

New member
טוב אני לא מוצא את התמונה שאני צילמתי אך.....

יש תמונה מהתוכנית של קרין גורן שלי יצא בדיוק כמו שלה!
 

ruthi26

New member
לקארין גורן, אין תחליף...

כשתאפה שוב, רוצים לראות תמונות... והמון תודה, אפיתי את הסדנא של החלה תלושה, יצא מדהים, וטעים, אני שמחה שאמרת לי שאפשר לשים שקית שימרית.. חשוב לדעת גם לגבי שימרית, לא רק שמרים וקוביות שמרים... יש אנשים שעצם המחשבה על קוביית השמרים, נרתעים.. כמוני... תודה רותי
 

ב ן 0 0 0 0

New member
רק שתדעי שקוביית שמרים בהרבה יותר בריאה../images/Emo70.gif

ואין צורך לפחד משמרים אם את עדינה עליהם הם עדינים אליך בחזרה
ואין בעד מה
 

ruthi26

New member
בן 000

לפני הרבה שנים, אפיתי עם שמרים, לחמניות עבור אורחים שהגיעו אליי, בפעם הראשונה בהתחלת הנישואים, וזה היה זוועת עולם, יכולתי להשתמש בלחמניות כלבנים לבניית בית... ומאז קיבלתי ככל הנראה פחד שמרים... לקח לי זמן להתקרב לשימרית... יכול להיות שהמרקם השתנה, לא יודעת... אבל הטראומה עודנה שם... בכל אופן היה טעים מאוד, ואני אאפה שוב גם בשישי הבא ב"ה לחמניות או חלות... אני בדרך כלל אופה חלות ולחמניות לכבוד שבת, לקראת החורף, לא בקיץ... והמתכון היה מדהים, ניסיתי הרבה מאוד מתכונים, אך זה היה בדיוק כמו שצריכה לצאת חלה ולחמניות... רותי
 

ktumama

New member
עשיתי ביום שישי

אבל לא הספקתי לצערי לצלם, זה נגמר הרבה לפני שהוצאתי את המצלמה. עשיתי שתיים, אחת בלי כלום בפנים, ובשניה כקינוח, הוספתי קובית שוקולד בתוך הבצק קובית שוקולד, ואז הן נהיו לחמניות הפתעה לקינוח. יצא מעולה. תודה אני מקווה שבפעם הבאה אני אספיק לצלם.
 
למעלה