בן 000
לפני הרבה שנים, אפיתי עם שמרים, לחמניות עבור אורחים שהגיעו אליי, בפעם הראשונה בהתחלת הנישואים, וזה היה זוועת עולם, יכולתי להשתמש בלחמניות כלבנים לבניית בית... ומאז קיבלתי ככל הנראה פחד שמרים... לקח לי זמן להתקרב לשימרית... יכול להיות שהמרקם השתנה, לא יודעת... אבל הטראומה עודנה שם... בכל אופן היה טעים מאוד, ואני אאפה שוב גם בשישי הבא ב"ה לחמניות או חלות... אני בדרך כלל אופה חלות ולחמניות לכבוד שבת, לקראת החורף, לא בקיץ... והמתכון היה מדהים, ניסיתי הרבה מאוד מתכונים, אך זה היה בדיוק כמו שצריכה לצאת חלה ולחמניות... רותי