סקר חדש!!! והפעם...

עכשיו אתה מדבר לעניין...

אוהבת חומוס, בצלחת. עדיף עם חומוס/צנוברים/בשר/פטריות (לא מקופסא!)/טחינה/פלאפל/קובה והרבה שמן זית. מלפפונים חמוצים ליד. אוהבת את החומוס והפלאפל של 'אוסול' בראש פינה. לקנות הביתה - בראמה יש מכולת שמכינים בה חומוס מעולה! (מכיר?)

שרשירית

New member
סקר מעורר תאבון

מתה על חומוס, בקערה / צלחת. עם פול, גרגירים, ביצה ובצל חתוך ליד. פיתות לנגב והרבה. ודיאט קולה בפחית. חומוס אשכרה - ירמיהו תל אביב - חומוס מעולה שאפשר לאכול גם ב 3 לפנות בוקר אחרי המאנצ'יז.

אייבורי

New member
תבחר

מצעד החומוסיות המומלצות של ארצנו. כפר יסיף = אבו אדהם (לא בדקתי את הסניף התל אביבי) עכו - סעיד (לא מומלץ על סניפי ארצנו) פורדיס - אבו קאסם (ממש בפינה ליד הכיכר, בשישי יש לבנה סוף) טירה - אבו חאסן (לאנשי המרכז) אבו-גוש - יש כמה, הכי טובה היא החומוסיה הממוקמת במרכז הכפר.

שלווה33

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo171.gifבהחלט מתה על חומוס!!!

בצלחת זה הכי כייף.......בגלל שאפשר לנגב עם הפיתה. מעט שמן זית (בכל זאת צריך לשמור על הפיגורה) עם טחינה,בשר,פול,פאלפל חוץ מפטריות הכל הולך. חומוסיה מעולללללללה בחיפה:אבו-שאקר. נ.ב.החומוס באלנבי כבר מזמן לא מה שהוא היה.(סליחה ששוברת לך את המיתוס). עשיתם לי חשק לחומוס עכשיו

סקר משובח

חומוס עם קצת טחינה באמצע, שמן זית, פטרוזיליה והרבה צנובר פיתות טריות, מלפפון חמוץ, בצל וצנוניות בצלחת ליד קצת צ'יפס ובקבוק קולה קר חומוסיות משובחות בחיפה:אבו-יוסוף על שני סניפיו

קאפקייק

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif

טוב, נו, אני לא צריכה כבר להגיד מה שיש לי להגיד...
|פרובוקטורית|

ליבליב1

New member
חומוס - יאמ-אי !! ../images/Emo13.gif

אוהבת חומוס מאוד!!! עדיף עם גרגירים.... או בשר.... או פטריות ובצל..... עם פיתה טריה רכה וחמימה לניגוב (בסיבוב, לו בדוּח) מלפפון חמוץ, עגבניה וזיתים בצד.... ו... כן, קצת עמבה....
צלחת צ'יפס קטנה וקולה (עכשיו כשאני לא בעינייני ההקולה אז פאנטה הולך מצויין) לגבי המלצה - אין לי.... אני הולכת לאן שלוקחים אותי ולאן שטעים

דקר28

New member
מאוהבת בחומוס!!!!!

מאוד מאוד אוהבת... מעדיפה ניגוב של חומוס טוב ופשוט עם פיתה חמה מאשר כל מסעדה פלצנית שאבקר בה אי פעם. איך אוהבת ? אוהבת בצלחת עם שמן זית ופטריות חמות וחמוצים במלח בצד. מה שכן.. חומוס פול הולך גם אבל בעייתי כי החברה שבד"כ מצטרפת לא יכולה להריח פול חומוסיה הכי טובה... מקווה ללמוד על אחת כזו באיזור פ"ת-הרצליה ומה שבינהן .. קצת נמאס לאכול חומוס טוב רק כשנוסעת לאמא בגליל ולאכול בכפר יאסיף.

מאד אוהבת וברוררררר

שבעאלי קראוון ביפו. ומסאבחה זה האולטימטיבי, עם על הגשעפט של החריף והלימון...

הרקולס36

New member
../images/Emo45.gifהולך הכל!!!

באבו גוש-הפך כבר למסחרי אז קצת ירד... אבל בי-ם-אין ספק ש"חומוס תלפיות" הם מס' 1!!!

מייקי73

New member
אתה רואה? כשאתה רוצה אתה יכול

חולה על חומוס. חולההההההההההההההההההההההההההההההההההההה על חומוס. עם פיתה, בלי פיתה, עם מלפפון בצד והרבה זייתים מרים מרים. כל התוספות הולכות, חוץ מחריף ופטרוזיליה. אני הכי אהבתי את שולטן ברמלה. אבל לפני יומיים אכלנו באבו גוש חומוס והיה מעוליייייי לא פחות, במיוחד המסבחה שלהם שגרמה לצווחות אושר לא רצוניות שיצאו לי מהפה.

למעלה