החברים האלה, שבמקום לעזור לו -קילקלו לו?
שעדיין לא הבינו לשם מה הם באו לתוכנית, שעדיין לא נפל להם האסימון על מה שקורה? הם צריכים להתחיל לחשוב איך מצילים את המליון מקרן וגב ומבטיחים שיגיע לחבר שלהם איתן, שהם באו לעזור לו. עם כאלה חברים - מי צריך אויבים. כל אחד מסיבותיו (אחד טמבל, אחד אגואיסט עם אגו מנופח והשלישי - קצת אוטיסט) תרם את חלקו למצבו העגום של איתן, שגב עובר אותו בהצבעות. במקום לנהל סיעור מוחות ולנצל את היתרון שלהם בהיותם ותיקים, בהיותם חברים טובים- הם ניסו להיות הכי נחמדים לגב, הכי מקבלי אורחים. הכניסו את האויב לתוך ביתם ומבצרם והוא ידע להפוך את הידע ליתרון, ויחד עם השותפה הנוכלת, השחקנית, הצבועה, המתייפיפת, המתרפסת, הבחורה בלי כבוד עצמי בשקל - ביחד עם עזרה מבחוץ (אבא של גב, אמא של קרן, דניאל החבר שלו, שהיו איתו בקשר והדריכו אותו מה ועם מי כדאי לו ומה יוביל אותו למליון) כל זה ביחד, הביא למצב שבו אנחנו נמצאים היום: דניאל עומדת להדחה, וקרן לא. גב וקרן נסעו ליוון. אם איתן, דניאל, והחברים של איתן לא יתאפסו, וינצלו את העדרם של גב וקרן מהוילה ויטכסו עצות איך להחזיר את איתן להיות הרווק מספר 1 - הוא יכול לשכוח מהזכייה. ו אני בכלל בעד אורטל המדהימה, כאופציה ראשונה לזכייה. איתן ודניאל -אצלי במקום השני. רק לא גב וקרן, כי באמת לא מגיע להם. אולי על כישרון דרמטי ועל היותו של גב טקטיקן ממדרגה ראשונה. אבל לא על תכונות אלה אנחנו רוצים לתת פרס. הבעיה - שההפקה כבר סימנה אותם. אין צ'ופר, פרס או זכייה שקרן לא קיבלה. בכל פעם באמתלה אחרת, וכך הם מכשירים את דרכה גם אל הפרס הגדול, כי אנחנו כבר אוטוטו התרגלנו שקרן תמיד זוכה, חייבת לזכות. וגם גב כניראה קיבל הבטחה לפיצוי על ההפסד ב"הישרדות". ההפקה גם דחפה אותם להיות זוג ועוזרת להם לממש את הזוגיות הזו. אם אני הייתי הורה של משתתפת אחרת בתוכנית, הייתי הופכת שולחנות בהפקה של ערוץ 10. פשוט חבורה לא מהוגנת ולא הוגנת.