שרשור צהרים טובים

שרי48

Well-known member
החברים האלה, שבמקום לעזור לו -קילקלו לו?

שעדיין לא הבינו לשם מה הם באו לתוכנית, שעדיין לא נפל להם האסימון על מה שקורה? הם צריכים להתחיל לחשוב איך מצילים את המליון מקרן וגב ומבטיחים שיגיע לחבר שלהם איתן, שהם באו לעזור לו. עם כאלה חברים - מי צריך אויבים. כל אחד מסיבותיו (אחד טמבל, אחד אגואיסט עם אגו מנופח והשלישי - קצת אוטיסט) תרם את חלקו למצבו העגום של איתן, שגב עובר אותו בהצבעות. במקום לנהל סיעור מוחות ולנצל את היתרון שלהם בהיותם ותיקים, בהיותם חברים טובים- הם ניסו להיות הכי נחמדים לגב, הכי מקבלי אורחים. הכניסו את האויב לתוך ביתם ומבצרם והוא ידע להפוך את הידע ליתרון, ויחד עם השותפה הנוכלת, השחקנית, הצבועה, המתייפיפת, המתרפסת, הבחורה בלי כבוד עצמי בשקל - ביחד עם עזרה מבחוץ (אבא של גב, אמא של קרן, דניאל החבר שלו, שהיו איתו בקשר והדריכו אותו מה ועם מי כדאי לו ומה יוביל אותו למליון) כל זה ביחד, הביא למצב שבו אנחנו נמצאים היום: דניאל עומדת להדחה, וקרן לא. גב וקרן נסעו ליוון. אם איתן, דניאל, והחברים של איתן לא יתאפסו, וינצלו את העדרם של גב וקרן מהוילה ויטכסו עצות איך להחזיר את איתן להיות הרווק מספר 1 - הוא יכול לשכוח מהזכייה. ו אני בכלל בעד אורטל המדהימה, כאופציה ראשונה לזכייה. איתן ודניאל -אצלי במקום השני. רק לא גב וקרן, כי באמת לא מגיע להם. אולי על כישרון דרמטי ועל היותו של גב טקטיקן ממדרגה ראשונה. אבל לא על תכונות אלה אנחנו רוצים לתת פרס. הבעיה - שההפקה כבר סימנה אותם. אין צ'ופר, פרס או זכייה שקרן לא קיבלה. בכל פעם באמתלה אחרת, וכך הם מכשירים את דרכה גם אל הפרס הגדול, כי אנחנו כבר אוטוטו התרגלנו שקרן תמיד זוכה, חייבת לזכות. וגם גב כניראה קיבל הבטחה לפיצוי על ההפסד ב"הישרדות". ההפקה גם דחפה אותם להיות זוג ועוזרת להם לממש את הזוגיות הזו. אם אני הייתי הורה של משתתפת אחרת בתוכנית, הייתי הופכת שולחנות בהפקה של ערוץ 10. פשוט חבורה לא מהוגנת ולא הוגנת.

את רצינית?

את בכלל מבינה מה לקרוא שם חוץ מה2 שורות הראשונות? אין מה לקרוא שם בכלל, את לא אמורה "לקרוא" את כל זה.

izmeral1

New member
קייזר סוזי. לזה אני מבינה. כמובן טעות בהודעה.

הכוונה התגובה חוזרת. לא התקבלה בכלל. (טעות זה שאין -התקבלה ההודעה.))))))) זה אומר כמו הכתובת שגוייה? ודומה. כך מתקבל גם באווטלוק. זה מראה שהם לא מקבלים תגובות. או האופציה. של הכתובת השגוייה. אז אין דין ואין דיין.? בעברית הרוב תחפשי אותי בסיסוב. -חגבי הלעג שלהם. לתת אימייל או. כתובת. של צור קשר. -שגוייה. מקווה שאני בעצמי הבנתי את מסר ההודעה? ולא הבנתי סליחה....? אז לך מגיע לפפני הכול יישר כוח על הכול. ערב טוב לך ומתוקי.
לצוות חברים.

NevaEva

New member
חחח קרה לי ../images/Emo6.gif

תכתבי "find chuck norris" בגוגל, ותלחצי על "יותר מזל משכל" - מצחיק

לואיזה7

New member
חן לדניאל : "ההפקה בתכנית הזאת מתערבת הרבה".

דניאל וחן בשיחה על כך שקרן מקבלת הרבה דברים בתכנית. חן: "בכל תכנית יש אחת שמכוונים אליה, ואז גם הקהל מכוון אליה".

שאפולי

New member
אז שאני אבין

כל עוד זה לא איים על דניאל ולא בא על חשבונה היא היתה אומרת לחן "אני יותר חברה של קרן ונאמנה לה ואני יודעת שמפתחת שם משהו" אבל עכשיו כשהיא מתחילה לקלוט שצפוף אין לה בעיה יותר?

ילדה נבונה.

כל מה שהיא אמרה היא צודקת. היא רק תוהה אם לקרן היו רגשות אמיתיים כלפי איתן או שהכל היה משחק, כי אם זה היה משחק, מבחינתה כל מה שאתי סיפרה לה על קרן, נכון. וגם פה היא צודקת, קרן הודתה שלא התאהבה באיתן ושהוא כלל אינו מתאים לה. דניאל מנתחת יפה את מה שהיא רואה. אמרה שגב מושך את הזמן ולא נכנס עם קרן לקטע האינטימי מתוך אסטרטגיה, להגיע לגמור בבום. חן שאלה למה היא ואיתן לא משכו עוד קצת ודניאל ענתה שזה היה בלתי אפשרי, הרגשות שלהם גברו על הכל. אגב, לכל המלעיזים, דניאל מפרגנת לקרן מאוד בשיחה הזאת למרות הכל, כשתצא תבין שלקרן לא מגיעה שום מחמאה על הדרך.

למעלה