Super Alonit
New member
../images/Emo210.gifאז, מפגש:]../images/Emo23.gif
אין לי חיים (רק טיפ טיפה), אז בדקתי מתי אפשר מפגש.
הנה התאריכים וליד כל תאריך יש את השם של מי שלא יכול להגיע באותו יום! אם יש לכם שינויים אז שימו כוכב(
) ליד ההודעה שלכם ותיידעו אותנו:] (פשששש... אני מאורגנת
)
יוני.
21- איתי, איילת, מיכל, קארין, ליאור, דנה. 22- איתי, איילת, קארין, ליאור, דנה. 23- איתי, איילת, קארין, דנה. 24- איתי, איילת, אלונה, דניאל, קארין, דנה. 25- איתי, איילת, אלונה, קארין, דנה. 26- איתי, אלונה, איילת, נועה, מרי, קארין, דנה. 27- איתי, אלונה, איילת, נועה, קארין, דנה. 28- איתי, איילת, נועה, קארין, דנה. 29- נועה, קארין, דנה. 30- נועה, קארין, דנה.
יולי.
1- ענבר, מרי, קארין, דנה. 2- ענבר, דניאל, אלונה, שני, קארין, ג'ים, דנה. 3- שני, מרי, קארין, דנה. 4- שני, קארין, ג'ים, הילית, דנה. 5- שני, ג'ים, הילית, דנה. 6- שני, ג'ים, הילית, דנה. 7- ג'ים, הילית, דנה. 8- מיכל, ורד, ג'ים, הילית, דנה. 9- מיכל, ענבר, ורד, דניאל, מרי, ג'ים, הילית, דנה. 10- ג'ים, הילית, דנה. 11- ג'ים, הילית, דנה. 12- מיכל, ורד, אלונה, קארין, ג'ים, הילית, דנה. 13- ג'ים, דנה. 14- דנה. 15- דניאל, דנה. 16- איילת, אלונה, מיכל, ורד, מרי, הילית, דנה. 17- מיכל, מאיה, ורד, אלונה, הילית. 18- מיכל, ורד, הילית. 19- ורד, הילית. 20- ורד, הילית. 21- הילית. 22 23 24- אלונה. 25- אלונה. 26- אלונה. 27- אלונה, ג'ים. 28- ורד, אלונה, ג'ים. 29- ורד, אלונה. 30- אלונה. 31- אלונה.
למקרה שלא שמתם לב, יש לנו שני ימים שמתאימים לכולם(!) ~נפעמת~ בחודש יולי! ה-22-23 לחודש! זה יוצא ימי ראשון ושני.
אז פשוט של אחד יכתוב באיזה מהימים האלה יותר נוח לו וכבר נקבע מפגש:] אני מניחה שהמפגש יהיה בסביבות שעה 12:00 בגן המשולש. נפגש בעזריאלי, נקנה דברים לפיקניק הקסום (לייק דה) ואז נתקדם לגן ביחד. אה, ומי שמתכנן ללכת לסנטר שלא יבוא מראש, הורסי שמחות שכמותכם!
הממ, ות'אמת, לי בא לפגוש אתכם קצת לפני... אז אם יש יום אחר שרק קצת לא יכולים ובא לכם כמה חברה' להפגש בת"א אני אשמח מאוד
, אם לא אז באחד הימים האלה זה יהיה אחלה מבחינתי. :] אוהבת אתכם!
אין לי חיים (רק טיפ טיפה), אז בדקתי מתי אפשר מפגש.