אפשרי אבל נראה מה יהיה עד אז...
B Blade Of Fire New member 12/6/07 #31 אלונה זה נהיה עצוב../images/Emo6.gif לא, באמת... כאילו-סחטיש על ההשקעה אבל זה נהיה עצוב בכל מקרה נראה שאמצע יולי והלאה זה מתאים לאנשים, מה שואמר שיש עוד קצת יותר מחודש... התאריכים בינתיים זה מה15 ליולי והלאה ולכן נדבר על איזה תאריך בדיוק לקראת סוף יוני...
אלונה זה נהיה עצוב../images/Emo6.gif לא, באמת... כאילו-סחטיש על ההשקעה אבל זה נהיה עצוב בכל מקרה נראה שאמצע יולי והלאה זה מתאים לאנשים, מה שואמר שיש עוד קצת יותר מחודש... התאריכים בינתיים זה מה15 ליולי והלאה ולכן נדבר על איזה תאריך בדיוק לקראת סוף יוני...
L Lily SonataArctica New member 12/6/07 #34 ../images/Emo41.gif אני גם לא יכולה בין ה8 ליולי עד ה12 ליולי..
E en li shem 7 New member 12/6/07 #38 ../images/Emo207.gifסליחה אם זה אוף מדי../images/Emo9.gif נראה אותכםXD פה הצלחתי רק 16
I Itay Simons New member 12/6/07 #40 27.094!!!! אני כזה שפיץ. טוב, אני כבר רבע שעה משחק בדבר הזה :| הכל כדי להביס את המרובעים הכחולים המרושעים.
27.094!!!! אני כזה שפיץ. טוב, אני כבר רבע שעה משחק בדבר הזה :| הכל כדי להביס את המרובעים הכחולים המרושעים.
א אלאנקה New member 12/6/07 #44 נו, זה יותר ממני../images/Emo6.gif גם כן הקוביות המעפנות האלה$%RTB$Q@EBV
L Liquid Dreams New member 12/6/07 #47 הו מיי! פעם הצלחתי בדבר הזה 80 ומשהו... עברו חודשים מאז [זה לא עובד משום מה, אבל לפי הכתובת אני זוכרת XP]
הו מיי! פעם הצלחתי בדבר הזה 80 ומשהו... עברו חודשים מאז [זה לא עובד משום מה, אבל לפי הכתובת אני זוכרת XP]
B BrowN EyeD GirL1 New member 12/6/07 #45 נמנמנ.. התאריכים שמתאימים לכולם מצויינים יש מצב שאני אהיה שם עוד לפני התאריכים האלה אז אני אשמח לפגוש אתכם
נמנמנ.. התאריכים שמתאימים לכולם מצויינים יש מצב שאני אהיה שם עוד לפני התאריכים האלה אז אני אשמח לפגוש אתכם