השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo210.gifהשירשור השבועי../images/Emo185.gif

סיימנו סוף סוף את הלוח מבחנים [של המחצית] אז אני אוכל להתמיד יותר בפינות שלי D: ונגמרו לי כבר רעיונות לאייקונים לשירשור
שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
ערוץ השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!

YogevLevi

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של גרין דיי:Brain Stew שיר השבוע לא של גרין דיי: Behind Blue Eyes קליפ השבוע:- אלבום השבוע:S & M להקת השבוע:Metallica דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי 80 בהיסטוריה אחרי הרבה מאמצים דבר מבאס שקרה השבוע: - ציטוט השבוע: "בואו נחנק.....לא אכפת לי איך....יש המון דרכים....." (זה סתם נשמע אובדני....) ערוץ השבוע: 13....Yes Stars

YogevLevi

New member
למה דותן יותר טוב?

ונראה לי שאעבר עלי משהו בנוגע לשלמות.......

l i o r a n g e

New member
יו קה לי לי. בו ../images/Emo216.gif

שיר השבוע של ג"ד:אממממ.. the saints are coming נחשב? שיר השבוע לא של ג"ד:אמממ let it be-the beatles קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=jV1bRfLHA3A |סלינק| אלבום השבוע:אממ.. לא יודעת. להקת השבוע: הביטלס. דבר טוב שקרה השבוע:100 בלשון (כן, שוב) דבר מבאס שקרה השבוע:אממ.. לא יודעת
ציטוט השבוע:"הצופה אינו שמן, הוא מזין את עצמו" "הצופה אינו מכוער הוא מאותגר אסטתית" ערוץ השבוע:yes stars תמונת השבוע: שבוע טוב

פיקאבו! ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Dominated Love Slave שיר השבוע לא של גרין דיי: החתיכה החסרה-ועדת קישוט קליפ השבוע: - אלבום השבוע: קשה להחליט. אני חושבת שהשבוע Cool To Be You של דיסנדנטס יזכה לכבוד. להקת השבוע: באופן פלאי, ובלתי צפוי בהחלט, פינק פלויד. דבר טוב שקרה השבוע: סמינר דבר מבאס שקרה השבוע: מחשבות. ציטוט השבוע: קשה לי לחשוב על אחד מסויים. ערוץ השבוע: - תמונת השבוע: יאדה יאדה יאדה.

AriellA100

New member
../images/Emo20.gif

שיר השבוע של גרין דיי: לא היה שיר השבוע לא של גרין דיי: RHCP - Otherside קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: היה נחמד כזה.. דבר מבאס שקרה השבוע: ראיתי את מועדי קיץ ציטוט השבוע: "מה את משגלת לי את המוח" ערוץ השבוע: תמונת השבוע:

למעלה