השירשור השבועי

דניתיי16

New member
מממממ

סיימנו סוף סוף את הלוח מבחנים [של המחצית] אז אני אוכל להתמיד יותר בפינות שלי D: ונגמרו לי כבר רעיונות לאייקונים לשירשור שיר השבוע של גרין דיי: שיר השבוע לא של גרין דיי: קליפ השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר מבאס שקרה השבוע: ציטוט השבוע: ערוץ השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם! שיר השבוע של גרין דיי: Good Riddance (Time Of Your Life) שיר השבוע לא של גרין דיי: oasis- wonerwall קליפ השבוע: holiday- GreenDay אלבום השבוע: מממ לאדעת להקת השבוע: GreenDay ברוררררררר חחח דבר טוב שקרה לי השבוע: עשיתי שופינג עצבנייי =]] דבר מבאס שקרה לי השבוע: 62 בתנ"ך אחרי שעבדתי הרבה הרבה הרבה... ציטוט השבוע: אממממממממממממ אין ערוץ השבוע: ביפ תמונת השבוע: אהמ אהמ.. =>

doh doh

New member
yum yum give me some...

שיר השבוע - redundant שיר השבוע לא של גרין דיי - millencolin - puzzle (לכל אלה שלא פאנק רוקרים פה... תורידו אותם!!!!!!!!!!) קליפ השבוע - אלבום השבוע - millencolin - life on a plate להקת השבוע - millencolin דבר טוב שקרה השבוע - 70 במתכונת למתמטיקה שלא למדתי אליה שהייתי בטוח שנכשלתי... דבר מבאס - דודה שלי לא הכינה לי ספגטי... ציטוט השבוע - אז מה אם היא בת 14... גם על פוני רוכבים lol ערוץ השבוע - אקסטרים תמונת השבוע - my little pony ליום הולדת של ידידה :) oi

בום

שיר השבוע של גרין דיי:הממ...brain stew שיר השבוע לא של גרין דיי:nirvana-frances farmer will have her revenge on seattle קליפ השבוע:אין! אלבום השבוע:nirvana-in utero להקת השבוע:dead boys דבר טוב שקרה השבוע:100 בפיזיקה!:O דבר מבאס שקרה השבוע:חזרות צולעות ציטוט השבוע:"שיר, מה את חושבת שאת עושה?!" כןכן, אף אחד לא יידע למה אני מתכוון! ערוץ השבוע:אין תמונת השבוע:ההה...

Queen for a day

New member
ג'י

פרנסס פרמר[וכו'] זה נראה לי השיר האהוב עליי של נירוונה. שמעתי אותו יותר מדי בשבוע אחד.

a fix for Nix

New member
I'm a snot nosed slob

שיר השבוע של גרין דיי: Brat שיר השבוע לא של גרין דיי: The Specials- A Message to You Rudy קליפ השבוע: ניסוי עם ביצה, שני משועממים מפורום מתמטיקה אלבום השבוע: The Clash, הראשון להקת השבוע: The Unseen דבר טוב שקרה השבוע: חסכתי 50 שקל דבר מבאס שקרה השבוע: אבל בזבזתי 100 ציטוט השבוע: "מי זו בתמונה?" "אני". "היית נוכחת בזמן שצילמו אותה?" ערוץ השבוע: 3, בגלל "האוס" תמונת השבוע: מי רוצה לאמץ אותו?

IפותI

New member
בוקר טוב!

שיר השבוע של גרין דיי: - שיר השבוע לא של גרין דיי: שיר 16 בדיסק של צית"א וCrazy in love של אמינם. קליפ השבוע:You Don't Know אלבום השבוע:The Slim Shady LP-Eminem להקת השבוע:D12 דבר טוב שקרה השבוע:כלום דבר מבאס שקרה השבוע:טיול ושות' ציטוט השבוע: "אני לא ארד לרמה שלה!!"- "צודקת, למה לרדת לרמה שלי כשאת עוד צריכה לרדת ללקוחות שלך?" ערוץ השבוע:MTV BASE תמונת השבוע: אולי אח"כ.

doh doh

New member
ooooo אמינם... =]

אני הכי אוהב אותו בעולם הוא אמור לבוא לארץ השנה... אמן אמן אמן

hermaioni

New member
תראו איזה יפה! ^^../images/Emo41.gif

שיר השבוע של גרין דיי: time of your life שיר השבוע לא של גרין דיי:this aint a scene its an arms race קליפ השבוע:this aint a scene its an arms race אלבום השבוע:the black parade להקת השבוע:green day& my chemical romance דבר טוב שקרה השבוע:סיימנו את מבחנים למחצית הזאת!! דבר מבאס שקרה השבוע:מבחן במתמטיקה ;[ ציטוט השבוע:School is a practice for the future, and practice makes perfect, and nobodies perfect, so why practice? ערוץ השבוע: yes stars תמונת השבוע:ציירתי את זה על הקיר, זה צולם בפלאפון אז זאת לא באיכות טובה, אבל זה יצא יפה! שבוע טוב לכולם!

Queen for a day

New member
יה.

שיר השבוע של גרין דיי: - שיר השבוע לא של גרין דיי: Shiny happy people - REM Dead meat - Sean Lenon Today - Smashing pumpkins Been cought stealing - Jane's Addiction
וכל דבר של רדיוהד, פשוט חרשתי עליהם השבוע. קליפ השבוע: Hole - Violet , נמ כי זה אולי מהקליפים היחידים שראיתי עד הסוף אלבום השבוע: ריטאול דה לו אביטאול של ג'יינס אדיקשיין ומלון קולי של הפמפקינס. האא ואוקיי קומפיוטר. להקת השבוע: רדיוהד, ג'יינס אדיקשיין, סמשינג פאמפקינס.. דבר טוב שקרה השבוע: צבעתי השיער. דבר מבאס שקרה השבוע: זה אל יאצ כמו שרציתי. ציטוט השבוע: איזה מליון ציטוטים, נמ, "אתה יודע למה יש סלסה בכל מקום? בגלל שאנשים אוהבים להגיד סלסה." ערוץ השבוע: מה ערוץ? יס 2 אני חושבת. תמונת השבוע:

WiseL

New member
...י...

שיר השבוע של גרין דיי: when I come around שיר השבוע לא של גרין דיי: walk away - dropkick murphys קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: נמממממממממממ דוקי להקת השבוע: נמממממממממממ לא יודעת דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את הסרט שודדי הקריבים 2 דבר מבאס שקרה השבוע: היום אני לא הולכת לבית ספר :) ציטוט השבוע: איייייייין ערוץ השבוע: שלוש תמונת השבוע:

GD ROCKS

New member
D:

שיר השבוע של גרין דיי: המ המ... when i come around?! נו פאק לא שמעתי גרין דיי כבר מלא זמן. שיר השבוע לא של גרין דיי:matchbook romance- the greatest fall of all times avenged sevenfold- seize the day. קליפ השבוע: no one אלבום השבוע: muse- showbiz להקת השבוע: אפאחת. דבר טוב שקרה השבוע: היום שביתה?! דבר מבאס שקרה השבוע: רבתי שוב עם ידיד. רבתי שוב עם ידיד אחר. מבחנים :/ כוסעמק שתגמר התקופה הזאת. ציטוט השבוע: "הם שוחים בנהר כלשהו, כלומר הים התיכון" "אנשים לא מתים מזקנה עד שהם ניהיים זקנים" ערוץ השבוע: 2?! תמונת השבוע: [: תגובה מהירה להלה.

GrEeNgIrL3

New member
גמאני.. לשם שינוי חח

שיר השבוע של גרין דיי: Jesus.... שיר השבוע לא של גרין דיי: under pressure- queen&david bowie קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: נמנמנמנמ.. אין להקת השבוע: Green day! דבר טוב שקרה השבוע: אהמ.. כלום.. דבר מבאס שקרה השבוע: מאיפה להתחיל? חח מתכונת מבאסת במתמטיקה, מתכונת מבאסת בהיסטוריה והמורה הכלבה לערבית הביאה לי 70 בתעודההה בלעכסס והמחשב שלי דיי נדפק... ציטוט השבוע:"It never rains but it pours" ערוץ השבוע: yes stars תמונת השבוע: אממ.. אין לייי..

למעלה