התפקדות אפריל

AviTal41

New member
מתפקדת !!!!

שם: אביטל גיל:15 וחצי תאריך לידה: 15.9.92 מקום מגורים: טירת כרמל מה אתם עושים בחיים כרגע: אמממ לומדים ונהנים מהטוב שסוף סוף הגיע מה אתם שומעים עכשיו? כלום [מקרה נדיר חח] שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 30 Seconds To Mars - Capricorn [לא מזמן רק שמעתי אצת זה] איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב וואי היה החודש האהוב עליי... אני מתקרבת לבנאדם אהוב כמו שבחיים לא הצלחתי להתקרב אליוו והוא זה שמנסה להתקרב אלייי :]] מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ווואיי מתכננת על הטיול של שבוע הבא ביום ראשון-שלישי... מקווה שיצליחו לי כמה דברים... תמונה! שלכם!---> מפורים התחפשתי לערפד... :]

AviTal41

New member
מתפקדת !!!!

שם: אביטל גיל:15 וחצי תאריך לידה: 15.9.92 מקום מגורים: טירת כרמל מה אתם עושים בחיים כרגע: אמממ לומדים ונהנים מהטוב שסוף סוף הגיע מה אתם שומעים עכשיו? כלום [מקרה נדיר חח] שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 30 Seconds To Mars - Capricorn [לא מזמן רק שמעתי אצת זה] איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב וואי היה החודש האהוב עליי... אני מתקרבת לבנאדם אהוב כמו שבחיים לא הצלחתי להתקרב אליוו והוא זה שמנסה להתקרב אלייי :]] מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ווואיי מתכננת על הטיול של שבוע הבא ביום ראשון-שלישי... מקווה שיצליחו לי כמה דברים... תמונה! שלכם!---> מפורים התחפשתי לערפד... :] ענבלירון מתגעגעת אליך כמו כולם... :]] :-*

ואו, איזו השקעה!! O:

עונה
- שם: מרי גיל: 16 תאריך לידה: 25.12.91 מקום מגורים: פ"ת<: מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים וכאלה.
מה אתם שומעים עכשיו? כלום
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אוי, היו המון! בעיקר שירים של דה יוזד, שלושים, ס"ב, בולט, מדינה לאק. איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- הארוקון3> מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לאממש. D: תמונה! שלכם! פה. אחלה חודש:)

אוי, כפרעלשתיכן~../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני מתה לראות אתכן, אלוהים. X__________________X כמה זמן לא ראיתי אותך, סתווי;;;;;;;;
בואו נעשה מפגש באותו יום שיוצא מפגש מכ"ר? |פאפיפייס| אני ממשממש לא בטוחה שייצא לי להיות פעמים בת"א<: יש לי מלא מבחנים ועבודות ודברים להשלים בחופש הזה

מתפקדת. ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif

נעלמתי לכמה זמן...
אבל חזרתי. D: וממש השקעת.
~עונה~
שם: עדי.
תאריך לידה: 14.12.90
מקום מגורים: נתניה.
מה אתם עושים בחייכם כרגע: לומדים. [כן, ממש.
]
מה אתם שומעים עכשיו: לא שומעת, אבל מזמזמת לי לעצמי- re-volve.
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: bullet for my valentine - hearts burst into fire, ונמאס לי ממנו
איך עבר עליכם מרץ: אממ.. בסדר. בהתחלה לא היה ממש טוב אבל הסתיים בסדר.
ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מיני מיני מפגש MCR בפורים.
מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מפגש MCR בפסח.
נו מה, בפורים זה היה ממש מיני. XD וכן, אני חייבת כל חג מפגש.
;;
תמונה! שלכם! הנה.
ממש מפתיע שיש לי תמונה. ועוד יותר מפתיע שהסכמתי בכלל להצטלם. [כי אני אחת ששונאת את זה. <:] , ועוד עוד יותר מפתיע שאני חושבת שתמונה הזו חמודה.
כן. חודש נפלא.

עדייייייייי. ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ס'חמודה את, יאו. *____*
באלי לראותך כ"כ X______X היה פאקינג [מיני] מפגש מכ"ר בפורים ולא ידעתי על זה? OOO:

חח לא, זה היה כשאני ואמילי נסענו ../images/Emo223.gif

לישון אצל שיר בפורים לחגוג לה יומולדת, ואז פגשנו את קארין ומילי, אז יצא מיני מפגשון כזה.
גם אני רוצה לראותך כבר. ;; מקווה שייצא לנו בפסח. :/

וואי,

כל המסוקסות של פורום מכ"ר נפגשו בניהן~
כלכך כיף לשיר וקארין ומילי, אה?
D:

FFTL

New member
אפריל :)

שם:
ליעד. :) גיל:
15. תאריך לידה:
2.11. נו מה...כל חודש אני אכתוב אתזה מחדש? >< מקום מגורים:
השרון הירוק. :) מה אתם עושים בחיים כרגע:
כלום. :] מה אתם שומעים עכשיו?
הימ!#$@!% :] שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
מלא! >< איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מדהים. :]
מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
אע. ערב מגמה, טיול שנתי, ימי הולדת, ומשו מיוחד. :) תמונה! שלכם!

FFTL

New member
ענבלירון, אני מתגעגעת אלייך!@# ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

inbal287

New member
יווו איזה מקסימות!

תודה לכולן
. עשיתן לי את הסופ"ש, ובאמת שזה היה נחוץ אחרי השבוע הזוועתי הזה. אני מתגעגעת אליכן המון, עוד שלושה שבועות הקורס נגמר ואז אוכל להיות פה על בסיס קבוע
. שיהיה לכולן סופ"ש מעולה
.

בובה ../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה שזה שיפר את מצב הרוח שלך
זאת הייתה הכוונה

Keren W

New member
../images/Emo221.gif

שם:קרן גיל:16 תאריך לידה:3\12 מקום מגורים:גדרה מה אתם עושים בחיים כרגע:בוכים על הנכשל במתמטיקה מה אתם שומעים עכשיו?את השקט שלפני הסערה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אממ ---אין איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב עבר עלי חודש מעולה וכמובן את היומולדת אני לא יכולה לשכוח^^ מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?אממ לעבור את הלחץ הזה שעומד ליפול עלי אבל בעיקרון לפסח ולמשפחה=] תמונה! שלכם!

ס'יפה את../images/Emo99.gif

למה את לא מצטרפת כבר למייכאם? ולמה את כבר לא מדברת איתי? T_____T סתם~
אל תבכי על מת', מבחנים זה לא הכל בחיים! גאונה שכמותך~

Keren W

New member
חח תודה^^

אווי אני מזה מצטערת:( אני פששוט התחלתי את כל התקופה של המבחנים שוב והפרפקציוניסטיות שלי משתלטת עלי:(... אני כבר לא כל כך מחוברת לחיים שלי אני יותר מחוברת לספר ועצוב לי שאני לא מספיק נמצאת בפורום
אני אוהבת אותך אני מבטיחה לדבר איתך בהזדמנותץ הראשונה שתצא לי D:

../images/Emo3.gif

מת Fuck דת !
שם:מאיה צור גיל: 14 + תאריך לידה: 8.11 מקום מגורים: הרצליה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת !
(בטח בטח) מה אתם שומעים עכשיו?עכשיו עכשיו כלום נדפקו הרמקוליייים
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:עזבוו
איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : טיול שנתי צירתי על חברה בליללה ושהתעוררתי מצאתי את עצמי מלאה בקטשופ
מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?1 באפרייייייייייייייל תמונה! שלכם! עזבבו... אני רוצה שתעברו את היום הזה , או לפחות שתירדמו היום בלילה
!

אומג, אני כ"כ הולכת לאמץ את זה!../images/Emo6.gif

"מת Fuck דת !" XDDDג ברוכה הבאה?
[או שאני סתם לא בעניינים;;]

למעלה