לילה
ובוקר
טובים

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif

אני מתה לישון.. אתמול\היום חזרתי ב8 הביתה.. היינו בים.. וכול העולם ואחותו היה שם.. עכשיו אחת החברות שלי הלכה ושוב אני וחחברה שלי נישארנו לבד.. אז ישבנו שם ואני ועשה לחברה של אלה עכשיו יבואו להתחיל איתנו.. פתאום הם באים..יושבים לידינו וואומרים שלא תחשבו שבאנו אליכם.. ואז הם מתחילים לדבר איתנו:D ואני קיבלתי את היפיוף..:D:D:D אחרי שבכיתי שאחרי התסרוקת החדשה אאפחד לא יתחיל איתי.. וחברה שלי עושה לי סבבבה זה רק תחילת הלילה חכי חכי אני יקבל את כול היפים פה.. ואז ראינו עוד חבורה של כושים:0 אז הםב או לשבת לידינו וזה..ואז הכושי שם התחיל לעשן ואני עושה לו נאומים וואיי איזה נאומים והוא כולו צודקת אבל ממשיך לעשן..ואז נפלה הפצצה בואי לצד ואני לא ילדה קטנה אני יודעת מה יקרה בצד:( אבל כמובן אני עם התירוץ הישן עזוב אותי לא מכירה אותך:D ושוב אני חוזרת גם את החולשות שלי את לוקחת לי:D חברה שלי עושה:D:D ואז עשינו שם סיבובב ועזבנו את הכושים והגיעו איזה חתיכים אז אני וחברה שלי איכשהו עוברותמעל ידם ואנחנו קולטות שאלה הבנים שהתחילו איתנו פעם והם בני 24:D:D והם צועקים שם יאא תיראה הנה הקטנטננות עברו:DD::D ואז הם התקשרו בלי סוף שנבוא לשבת איתם..ואז שבאנו לבוא הכושי וחברים שלו הלכו שםן מכות דקירות מה לא היה שם:0:0 הזמינו משטרה והכושי ברח..עם חברים שלו וואי זה היה מפחיד..עכשיו לחבר שלו נפל הפלאפון ואני וחבברה שלי שיט הם נידפקו..בסוף המשטרה לא לקחה אותו כי אישה אחת הרימה..חחח:D ואז הדיעה השיחה שעומרי עמר עבר ניתוחחחחחח והמצב שלו התאוששש והוא פתח את העיניים ל2 דקות אבל סגר אותם שוב וכול פעם יש לו דמעות ביעניים
אני עדיין לא קולטת..ומתברר שחברי הצנוע שואל עליי המון..
ואז פגשנו עוד חבורת בנים איתם בילנו את כול הלילה..והיה אחד הכי יפה שם ואני וחברה שלי רבנו אחרי זה חברה שלי מתופצצת מה מצחיק?הוא לא רוצה אותך:DD: ולקראת הסוף נטלי באלך להיות חברה שלי?אההה קיבלתי שבץ.. ואז חזרנו הביתה..

היי אנשים:)

הייתי אתמול בהופעות בגן העצמאות, היה מזה שווה
זה התחיל בהופעות של 3 להקות נוער, שפיספסתי במזל, כי הלכו לי הרגליים והגענו אחרי שהם ירדו
אח"כ עלה עידן יניב
איזה קול יפה יש לו, הוא שר "את יפה" ופעמיים חושב עליה- אחד טראנס, וכולם צרחו איתו חחחחח... אח"כ הגיעה בית"ר
זה היה כזה תקוע, והזמרת שלהם התחיל ה לשיר והקפיצה את כל הקהל. הם באו עם הגביע, איזה חמודים
ואז היו שייגעצ ודנה ברגר, וכולם פשוט צרחחחחחו... ואז עלה הראלי [מויאל]
הוא היה כזה חמוד, הוא ירד לקהל- היחידי שירד, והוא כולו מספר "היום נולד לי תינוק" וכולם התחילו לצחוק.. כי הוא שירר סינגל אתמול. איזה מתוק, הוא סיפר כל מיני דברים והקדיש את אמצע הלילה בכפר לצה"ל.. ואז אחרי ציפייה ארווווווווכה, ואיחור אופנתי בלבד חחח
עלתה נינה
איזה קול, ה' ישמור.... היא כ"כ ריגשה אותי. היה קשה לעזוב, חחח.. היו מללללללללללא אנשים, מלא ממש, מכל הסוגים- מערסים עד לחרדים
שיא הנהנתי. לנסיעה הביתה ישבתי עם חברות ליד הדלת באוטובוס, וישבו לידנו 2 בנים מזה מצחיקים, כל הדרך צחקנו
היה אחד השווים, התקשרתי למאי והשמעתי לה את "באה אליי" של הראל, חחח מאי מקווה ששמעת, צרחו שם כמו לא נורמלים והקול שלי בכלל היה זוועה.
זהו, אולי אני אעלה תמונות עוד מעט
שבת שלום

להללהלהלהללהלהללהלהלל

אני לא בהריוןן:DD:D: סופ]סוף דודה ניזכרה לבוא... וואיי ועוד לחשוב שאימא שלי קבעה לי תור לעוד שובע:D:D:DD:D:D:D

צטלע

New member
שלום לכולם :)

מה קורה???? התגעגעתייי
לצערי לא הייתי כאן הרבה זמן, בעיקר בגלל הפסיכומטרי הזה..ובנוסף גם יש אצלי שיפוצים בבית, כך שאאלץ להעדר..

בוקרטוב../images/Emo42.gif

כמה זמן לא פתחו שירשור חדש של זה
איזה השפלות עברתי אתמול, מה סך הוכל רציתי להיפרד מאחד החברים שלי?
והוא מתחיל לבכות לי ואני שם עומדת ולא יודעת מה לעשותת.. טען שהוא אוהב אותי וזה..ואני וחברה שלי בהתחלה התפוצצנו מצחוק.. ואז חברים שלו התחילו להגיד שאני אחת מהבחורות האלה לפי מה שהם שמעו עליי שיש להם פול בנים והם מנצלים את זה ומשחקים באחד אחד והמטרה שלהם לשבור לבנים את הלב, ואני אחת שהולכת רק על יפים.. ושאני בוגדת וזה.. קיבלתי שבץ....
אני כולי ילדה מסכנה שלא עושה נזק לאפאחד
ואז אחד הילדים הכוסנים והסנובים התחיל איתיי... התסכלתי עליו והוא סנוב אחושרמוה עם החבורה שלו גם כן חבורת סנובים יפים.. והסתכלתי על אחד שם ואז הוא עליי ואני מתסכלת עליו והוא עליי ואז הוא הוציא את הלשון והתחיל לשחק בו כמו שמתנשקים ואני כולי גלית גליתת אביאל התחיל איתי:D:D ההאמ עכשיו אני עפה לעשות עגיל בשפה ואז לקנות דברים לביצפר עם חברה שלי שלא קנתה ואז להיפגש עם רותם(
) המקסימה עם היא תבוא

../images/Emo210.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo27.gif

מחרררררר יוומוולדדדדדדדדדדדדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כאילו.. היום ב-12:00 ואייי איזהה כיייייייפפפפ!! יום טוב לכולם

מזל טוב מאמי ../images/Emo49.gif

אני לא ממש מכירה אותך... חחח אבל אני מאחלת לך הרבה שמחה ואושר!!! עד 120! שכול חלומותייך יתגשמו ותיראו רק טוב בחייך ;) כנסי למסן שלי [email protected]

היי מה קורה כולם!? ../images/Emo140.gif

טוב אז ככה.... היום קמתי יחסית מוקדם 9!... חחח והלכתי עם חברה שלי לעזריאלי היסתובבנו שם קצת ראינו פול בגדים... קניתי מישקפיים וכובע מדהימים
וקנינו כמה חולצות חחח תאמת רוב הדברים חברה שלי קנתה למה לה יש יותר כסף
חחח לא נורא... הקיצר נהנינו אבל אני מתה לישון חחח לא ישנתי כל הלילה!!! נ.ב. פליז כל מי שמעוניין לדבר איתי צרפו אותי למסן אני ממש רוצה לדבר עם כהמ שיותר אנשים שאוהבים RBD כי אין לי חברות שאוהבות את הלהקה שאני הכי מעריכה בעולם הזה 100%
[email protected] ביי ביי

למעלה