משחק חדש : שבץ את דעתך

always be me mc

New member
../images/Emo210.gif משחק חדש : שבץ את דעתך../images/Emo45.gif../images/Emo232.gif

במשחק הזה אני משרשרת כמה שמות של מפורסמים בתחום המשחק ואתם מתבקשים לתת להם ציון מ-1 עד 5 כש-1 זה הכי נמוך ו-5 זה הכי גבוה וציון על מה? על כמה אתם חושבים שהם מתאימים לשחק עם אליסה
אתם יכולים לכתוב בתגובה למפורסם ציון ככה :
כשכמות האייקונים מסמלת את הציון 4 או פשוט לכתוב שהציון הוא 4 למשל אוקי? הבנו? בואו נתחיל ותודה רבה לאדם על השם המשעשע והתמונות

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif בן אפלק ../images/Emo232.gif

עד כמה אתם חושבים שהוא מתאים לשחק עם אליסה? 1? 5? זה המקום לציין

CharmedRulez

New member
../images/Emo41.gif3../images/Emo41.gif

יש בו משהו מציק קצת אבל הוא גם טוב עם נשים יפות. במידה והם ישחקו בקומדיה רומנטית הם יצליחו אבל זה לא יהיה שובר קופות. אליסה שחקנית דיי ממודרת לז'אנרים ספציפיים לדעתי.

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

+
מצידי אליסה יכולה להחליף את ליב טיילור בגירסה חדשה לסרט ארמגדון וזה עדיין יראה אמין
המ אבל עדיף שהם ישחקו בקומדיה רומנטית נראה לי שמה הם יתחברו הכי טוב

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif ג'ורג' קלוני ../images/Emo232.gif

עד כמה אתם חושבים שהוא ואליסה יסתדרו יחד בסרט? אתם מוזמנים לציין

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

+
רומנטית? הם בחיים לא יצליחו אבל מתאים לה איזו הופעה קטנה באושן 14(שאין אבל אם יש אז שיחשבו על אליסה חח) או באיזה סרט אקשן אחר

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif יו ג'קמן ../images/Emo232.gif

מה אתם אומרים מתאים לאליסה להופיע בסרט הבא של וולברין?

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif

+
או יותר נכון
כי באמת שאני לא יכולה לדמיין אותה איתו בין שהוא וולברין ובין שהוא לא. הם פשוט בעולמות שונים של משחק.

spelling

New member
../images/Emo105.gif5

דווקא אני חושב שמכל הרשימה הוא הכי מתאים.. יש משהו שלדעתי ייצור שם חיבור מדהים באיזה סרט לכיוון אקשן דרמטי(בסגנון "אוסטרליה") על שניהם גם מתלבש יפה הז'אנר של הכוחות על\מאגיה

jasika siton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני לא מכירה אותו בתור שחקן .. אבל לפי התמונה הזאת הם יכולים להתאים לשחק ביחד :)

always be me mc

New member
איך לא מכירה? ../images/Emo232.gif

ראית סרט שלם איתו (אקסמן וולברין) ואת עדיין לא מכירה? את אמורה להכיר אותו יותר ממני! חח אני ראיתי אותו רק באקסמן 1,2,3 כשאת אקסמן וולברין עוד לא טרחתי לראות. בכל מקרה עם כמה שהוא נראה חמוד, נקי ולא קשוח בכלל באלן אני עדיין לא יכולה לדמיין אותו עם אליסה.

jasika siton

New member
חחחחחחחחחחחחח D:

יאו יצאתי מפגרת ! אני מסתכלת שוב ושוב על התמונה והוא לא דומה לעצמו מאקסן מן ! וואי, הוא ממש שונה בתמונה הזאת חח .. אז עכשיו שאני יודעת מי זה, לא מתאים לו לשחק עם אליסה בכלל P:

always be me mc

New member
קטעים איתך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אפשר להבין אותך קצת. בתמונה הוא כזה מסודר, נקי יחסית והשיער שלו בכלל נוטה לאחור בניגוד לסרט שבו הוא שעיר ביותר בפנים והשיער שלו למעלה בצורה של קרניים
מקווה לפחות שאת יודעת שהאלי ברי זו סופה

jasika siton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא ישראלית ! ורק בגלל זה D:

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

+
יכולה לדמיין אותן בסרט ביחד אבל בקומדיה כן? בסרט פעולה גארנר פשוט תכסח אותה ובדרמה נראה לי יהיה קצת מוזר.

למעלה