J jasika siton New member 6/9/09 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
A always be me mc New member 6/9/09 #7 ../images/Emo41.gif דרו בארימור ../images/Emo232.gif פי עד שמצאתי תמונה טובה
C CharmedRulez New member 6/9/09 #12 ../images/Emo41.gif5../images/Emo41.gif 2 שחקניות שיהיו מעולות ביחד לדעתי! לדרו ואליסה יש סוג של הומור דומה וכריזמה מושכת, מה יכול להיות רע? חייב להיות שיתוף פעולה בקומדיה השנתית של בארימור.
../images/Emo41.gif5../images/Emo41.gif 2 שחקניות שיהיו מעולות ביחד לדעתי! לדרו ואליסה יש סוג של הומור דומה וכריזמה מושכת, מה יכול להיות רע? חייב להיות שיתוף פעולה בקומדיה השנתית של בארימור.
A always be me mc New member 6/9/09 #18 ../images/Emo45.gif + לא זו לא טעות, אני מוצאת את עצמי מסכימה איתך חבל שאליסה לא שיחקה ב'אהבה מליגה אחרת' אה? חח
../images/Emo45.gif + לא זו לא טעות, אני מוצאת את עצמי מסכימה איתך חבל שאליסה לא שיחקה ב'אהבה מליגה אחרת' אה? חח
LeAnnDylan Well-known member 6/9/09 #27 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif וזה ברימור בלי א' |הא|
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif וזה ברימור בלי א' |הא|
A always be me mc New member 6/9/09 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif + דווקא יכולה לראות אותו איכשהוא עם אליסה. לא יתאים לה תפקיד גדול בסרט בתור מושא אהבה שלו אבל אני יכולה לראות אותה מופיעה כמה דקות בסרט דרמה/אקשן למשל ומנסה לפתות אותו
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif + דווקא יכולה לראות אותו איכשהוא עם אליסה. לא יתאים לה תפקיד גדול בסרט בתור מושא אהבה שלו אבל אני יכולה לראות אותה מופיעה כמה דקות בסרט דרמה/אקשן למשל ומנסה לפתות אותו
A always be me mc New member 6/9/09 #11 ../images/Emo41.gif אנג'לינה ג'ולי ../images/Emo232.gif זהו סיימתי. אפשר לדרג
C CharmedRulez New member 6/9/09 #14 ../images/Emo41.gif1../images/Emo41.gif אני ממש לא רואה שום ז'אנר או רעיון לסרט שבו השתיים תשתפנה פעולה. ממש ממש לא יכול לדמיין אפילו.
../images/Emo41.gif1../images/Emo41.gif אני ממש לא רואה שום ז'אנר או רעיון לסרט שבו השתיים תשתפנה פעולה. ממש ממש לא יכול לדמיין אפילו.
A always be me mc New member 6/9/09 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif + דוד הן יכולות לדובב באותו סרט אנימציה לדעתי זה יכול להיות נחמד
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif + דוד הן יכולות לדובב באותו סרט אנימציה לדעתי זה יכול להיות נחמד