אבל איטי רצח כמובן
I i c e b e r g New member 23/4/06 #21 האתר עוד עבד בבוקר אבל נפל לקראת הצהריים ! אני מקווה שבלילה שוב יעבוד כדי שנבזבז את הזמן במקום לישון
A Ambious New member 23/4/06 #23 הגם אתה? אני הזנחתי קצת את המשחק כי גיליתי שיש את אותו משחק על אמת בדמו (רק חבל שכרגיל הפינגים שלנו ברצפה!)
הגם אתה? אני הזנחתי קצת את המשחק כי גיליתי שיש את אותו משחק על אמת בדמו (רק חבל שכרגיל הפינגים שלנו ברצפה!)
A Ambious New member 23/4/06 #24 האתר חזר, ד"א ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
א אדון בלון New member 23/4/06 #22 טליסמן זה רק אני, או שכל מי שאוהב הירוס אוהב גם טליסמן? אגב, טליסמן מעניין אם אני היחיד שאוהב את זה ולא אוהב הירוס.
טליסמן זה רק אני, או שכל מי שאוהב הירוס אוהב גם טליסמן? אגב, טליסמן מעניין אם אני היחיד שאוהב את זה ולא אוהב הירוס.
A Anin17 New member 24/4/06 #26 מי יכול לשלוח לי הזמנה למסנג'ר החדש האי מייל weizmannm @ walla.co.il סליחה על הצורה הלא מפורשת אני לא רוצה שספאם יסרוק לי את הכתובת
מי יכול לשלוח לי הזמנה למסנג'ר החדש האי מייל weizmannm @ walla.co.il סליחה על הצורה הלא מפורשת אני לא רוצה שספאם יסרוק לי את הכתובת