סיכום שבועי

../images/Emo210.gif סיכום שבועי ../images/Emo210.gif

כיוון שעוד חצי שעה יום שישי, וכל הסופשבוע אני הולכת להיות ממש עסוקה, אני אפתח אותו כעת. אז מה היה לנו השבוע:
יום הולדת לשאנון
יום הולדת לקרן יקירתינו
חבר חדש נוסף לקהילה- עילי
משחק חדש של סתיו "החוליה החלשה" שכולנו משום מה, מאוד מתקשים בו כאן
חדשות 30:
9 הופעות שנוספו - 2 בסוף מרץ בדרום אפריקה, ו7 הופעות בתחילת מאי- 2 באנגליה, 3 בגרמניה, אחת בסקוטלנד ואחת בפורטוגל
ABL שנוסף לרוטציה בMTV ובMTV2
To the Edge of the earth גירסאת CD/DVD של הסינגל ABL שתצא ברשת וול מארט ב25/3 וניתנת להשגה רק בארה"ב.
אשלונים אחרים זקוקים לעזרתינו. כנסו למייספייס שלנו www.myspace.com/30stm_israel ותתעדכנו בפרטים. בבקשה תצביעו ולשאר.. השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

my reflection

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gifפורים....

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:The Mission
שיר השבוע:the devil went down to georgia
להקת השבוע:30
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:צ'יפס
משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי תחפושת
משהו רע שקרה השבוע:מצאתי תחפושת ברגע האחרון אה והתחקיר על הוטרינר המאניק שהרג כלבים.
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:סוויני טוד...אחח ההתמכרות
התמונה שעשתה לכם את השבוע:
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:פורים
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לא למצוא דברים לתחפושת ו...יום הורים.

my reflection

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gifפורים קרב../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:The Mission
שיר השבוע:the devil went down to georgia
להקת השבוע:30
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:צ'יפס
משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי תחפושת
משהו רע שקרה השבוע:מצאתי תחפושת ברגע האחרון אה והתחקיר על הוטרינר המאניק שהרג כלבים.
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:סוויני טוד...אחח ההתמכרות
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:פורים
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לא למצוא דברים לתחפושת ו...יום הורים.

A Broken Myth

New member
המ.

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: The Story
שיר השבוע: When I'm Gone - 3DD
להקת השבוע: 3DD
אלבום השבוע:
.
מאכל השבוע: סיני
.
משהו טוב שקרה השבוע: אממ...
משהו רע שקרה השבוע: נמאס לי לחשוב עליו כבר.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "יו, הם הולכים אחד על השני!" "הם מזדיינים."
אתר השבוע:
.
ספר/סרט/סדרת השבוע: שנות ה-70. חרשתי על זה ת'חיים.
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: פורים? ת"א?
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: המ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני בבית!!!!

וההתרגשות בינונית, משום מה. אניוואי
שיר השבוע של 30: ATTACK שיר השבוע: CHASING THE DRAGON של אפיקה. להקת השבוע: אהמ, לא יודעת S: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: צ'יבורצ'קה חזרה! משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות, באנגלית. סופסוף היה לי זמן לסיים אותו. התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: - משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יותר מדי דברים, אבל אחסוך את זה ממכם.

adiiiXD

New member
.....:)

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: savior שיר השבוע: להקת השבוע: U2 אלבום השבוע: s\t מאכל השבוע: מילקשייקים למיניהם =] משהו טוב שקרה השבוע: נגמר השבוע הלחוץ משהו רע שקרה השבוע: צינו. נורא ואיום.\= ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: כולם אוהבים את ריימונד התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: פורים[; משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להשמין בפורים XD

LoveYourHate

New member
this feels just like it yesterday

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: האנטר שיר השבוע: האמת שבקושי שמעתי מוזיקה השבוע להקת השבוע: HIM אלבום השבוע: לא יודעת.. מאכל השבוע: פיצה משהו טוב שקרה השבוע: הדיסקים שלי הגיעווו!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע:מבחן בהיסטוריה שעבר כ"כ זוועה אני שונאת את המורה שלי למת'!! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:מורה"תחזיר את זה לכיס אתה יכול להרוג מישהו עם זה!" מישהו מהסוף של הכיתה"מה המורה זה רק מספריים הוא לא הולך לחתוך ורידים!" אתר השבוע: מייספייס+רשמי ספר/סרט/סדרת השבוע:אני מתחילה לקרא את התפסן בשדה השיפון וסדרה חוקי מרפי
התמונה שעשתה לכם את השבוע:אין לי תמונות פה השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אירוע..=\ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שאני אקבל את המבחנים בתלדות האומנות,היסטורה ולשון!!

i am777

New member
אני קראתי את התפסן בשדה השיפון -

גם באנגלית וגם בעברית. מעניין.

LoveYourHate

New member
חח כן אני קצת מושפעת מאיזו סידרה שראיתי

כאילו לא סדרה זו היתה תכנית של פרק שהיה מסופר עליה על הרוצח של ג'ון לנון [כאילו מארק צ'פמן] ורציתי לקרא את הספר ממזמן ולא יצא לי ללכת לבדוק אם יש אותו בספריה של הבית ספר שלי אז היום הלכתי ולקחתי אותו משם

i am777

New member
ממ...מארק דיוויד צ'פמן - הוא הרוצח של ג'ון

לנון. מהביטלס. שבמקרה אני אוהבת את הלהקה הזאת.... . זאת לא סידרה - זה סרט. Chapter.27 - שג'ארד שלנו משחק שם. אני קראתי את הספר לפני כמה שנים. ועכשיו שעשו את הסרט הבנתי את הכל. שמארק האמין בספר הזה כאילו זה תנ"ך. והולדן שבספר...שתקראי אותו...נורא התחברתי אליו גם. באיזה שהוא מקום הוא מזכיר לי אותי.... , למרות שהוא סך הכל דמות. ג'ארד השמנמן!...איך שהוא משחק שם אותו....קופי למארק . מקסים שכמותו.

יש יותר מסרט אחד על הרוצח של ג'ון לנון

אני חושבת. אני ראיתי את Chapter 27 אבל לא כל כך התלהבתי. כי זה היה סרט כל כך יבש. המשחק היה טוב אבל הסרט היה יבש. לא שזה ממש אשמתם כי זה מתאר אירועים מדוייקים שקרו ואי אפשר לעשות מזה איזה סרט אקשן. אני עוד לא קראתי את התפסן בשדה שיפון אבל אני ממש ממש רוצה. בלי שום קשר למארק דיוויד צ'פמן.

../images/Emo45.gif הסרט לא משהו. גם לא הייתי מסיימת

לראות אותו אם ג'ארד לא היה משחק שם, והוא שיחק שם מדהים כרגיל. דווקא היה אפשר לעשות סרט טוב עם אותו הרעיון. +את חייבת לקרוא את התפסן בשדה השיפון ואם כבר אז באנגלית.. משום מה כשקראתי באנגלית הוא נראה לי הרבה יותר טוב.

LoveYourHate

New member
חחח מצחיקולה

לא התכוונתי לצ'אפטר 27 התכוונתי למשהו שעשו בערוץ 1 באיזה 11 בלילה אתמול.. משהו ממש נחמד .. כאילו רעיון עם מארק צ'פמן... כן הוא נראה ממש ממש קופי בסרט הזה..זה מטורף..

שיר השבוע של 30: דה קיל שיר השבוע: bleeding mascara להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע:טובלרון משהו טוב שקרה השבוע:ההורים חזרו מחו"ל+שבוע חביב ביותר משהו רע שקרה השבוע:אני מצוננת ואין לי קול:\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "שלום הלחם" אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע:מנגה כלשהי התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יום הולדת.פורים.אותו יום. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

למעלה