סיכום שבועי

../images/Emo109.gif אני ( =

שיר השבוע של 30: the story שיר השבוע: sream aim fire-bullet for my valetine להקת השבוע: 30 ! D: אלבום השבוע: ביוטיפול לאי מאכל השבוע: ארוחת 10 בבצפר XD משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי הליקס :] ומחר לונה פארק משהו רע שקרה השבוע: נאמ.. מועד ב' בהיסטוריה מדעים ומתמטיקה.. :S ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: המוכר בהנס : ' רוצה שקית ידידותית בתשי שקל ? ' XDD אתר השבוע: שוקס ספר/סרט/סדרת השבוע: דו-קרב עם גרין די בMTV2 ( = הטלויזיה דלוקה אצלי 7\24 על הMTV התמונה שעשתה לכם את השבוע: XDD --> השבוע שיבוא: יום רביעי יומולדדדת :]] , חמישי ת"א , שישי - יום קנה כפי יכולתכך בקניון קריית אונו עם אמא ( = משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ... כתוב למעלה.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיזרקו עלי קמח וביצים ושמןן.. | : יאק.. שבוע טוב לכווולם ( = 3>

my reflection

New member
בטח השקית של הנס שויה משאריות בגדים

איכותיים
הם מוכרים כול דבר עם הבד הזה,אפילו תיקים ב100 ש"ח.....גנבים><

../images/Emo109.gif XDDDD

חחחח דווקא עכשיו באפטר סייל זה מממש זול ! קניתי קפוצ'ון ב60 שקל .. זה כלוום.. בתחילת החורף הוא עלה כמעט 300 שקל.. זה חמישית מחיר D: והשקית עשויה אכן מבד. . זה כאילו גם משמש לתיק לים וכאלה.. חח סתם שטויות D:: וואי אני משווגעת , התעוררתי ב6 וחצי בבוקר בגלל שהטלויזיה נישארה דולקת.. חח ועוד מעט לוונה פארקק ( = יאאי לי ^ ^ חח סורי על החפירות.. 3>

mononokie

New member
שבוע ארוך

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30 :edge of the earth שיר השבוע :hero of the story-regina spektor להקת השבוע: אם זה חוקי-30stm אלבום השבוע: מאחר והוא די חדש לי-a beautifl lie מאכל השבוע: coca cola zero משהו טוב שקרה השבוע: requiem for a dream משהו רע שקרה השבוע: requiem for a dream ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: somedays-regina spektor: Somedays aren't yours at all They come and go As if they're someone else's days They come and leave you behind someone else's face And it's harsher than yours And it's colder than yours... אתר השבוע: you tube ספר/סרט/סדרת השבוע: requiem התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

ShAhArnavonXD

New member
עונהעונהעונה

שיר השבוע של 30: Echelon שיר השבוע: Afterlife של avenged sevenfold להקת השבוע:avenged sevenfold אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:המורה להיסטוריה לא באה! משהו רע שקרה השבוע:אממ..מעדיפה לא ליכתוב על זה..=\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: דיברנו על אריאל שרון..המורה:"הוא כבר כמעט שנה שנתיים צמח" ילדה:"הוא כבר אמור ליהיות עץ".. אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:אממ...ספר מעול'ה "היער" של הרלן קובן..מומלץ! התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מבחן במתמטיקה ואני לא יודעת כלוםם!

Keren W

New member
איזה שבועע :S

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:The Story שיר השבוע:--- להקת השבוע:---- אלבום השבוע:---- מאכל השבוע:מוקפץ^^ יאמי משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת 16 D: משהו רע שקרה השבוע: נמממ חברות שלי היו בגדנ"ע ביומולדת שלי אבל הן חזרו אחרי צהרים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:חברה שלי שולחת לי הודעה -את באה לקרן היום בערב? (והיא התכוונה לשלוח לחברה אחרת כי הן עשו לי הפתעה בבית ואני לא הבנתי ><) אתר השבוע:-- ספר/סרט/סדרת השבוע:נמלטים אעעאע איזה פרק:( התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא:תעודות,פורים משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:פורים בהחלט משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):תעודות!

AviTal41

New member
אניי :]

שיר השבוע של 30:30 Seconds To Mars - The Story שיר השבוע: When I'm Gone - Simple Plan sin banderas-suelta mi mano רן דנקר ועילי בוטנר - אני אש maroon 5-wont go home without you להקת השבוע: 30שנית למארס :]] אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: אממ אין משו מיוחד ... משהו טוב שקרה השבוע: אחח החיוך שלוו היה כזה מדהים לרות את זהה
משהו רע שקרה השבוע: אממ היה משעמם אתמול ביציאה :\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "מיקי תעשה לי ילד" אתר השבוע: אין ספר/סרט/סדרת השבוע: יפה היא לא התמונה שעשתה לכם את השבוע:אין השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:פורים :] משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):אממ שהוא א יאהב ת'תחפושת שלי ... :|

TheMarsArmy

New member
../images/Emo39.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: ממ אין כזה. שיר השבוע:|דגש| God Given - NIN Head Like A Hole - NIN להקת השבוע: NIN אלבום השבוע: Year Zero - NIN מאכל השבוע: כלום משהו טוב שקרה השבוע: לא נכשלתי בתנ"ך. משהו רע שקרה השבוע: מה לא? ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Cos those other guys are all in bands, and you don't know where those things have been. אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ממ טיול אני מניחה. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : מלא דברים.

i am777

New member
גדנע!!!../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif../images/Emo150.gif../images/Emo122.gif

מחר אני נוסעת לגדנ"ע חברים!..... , איזה כיףף !....,כולי מרוגשת.. למי שלא יודע מה זה גדנ"ע : זה הכנה לצבא. מטווחים - להתשתמש בM16(רובה) ..שלזה אני הכי מחכה , אוףף...אני לא יהיה פה חמישה ימים..., מה אני אעשה!... לא רק בגלל המשפחה....גם בגללכם.
הולכים לקרוע אותנו......אבל לא....! לא אותי :) כשאני אחזור , אני אשים פה תמונות:)

בתור אחת שהייתה בגדנ"ע שנה שעברה

תזהרי מהרובים, הרבה ילדים אצלנו קיבלו כוויות מהקליעים...

mononokie

New member
לא כ"כ פשוט, גם אני הייתי, ותזהרי

לא לפגוע בטעות באף אחד מההדף

i am777

New member
חחח , סבבה.., אני מחכה לזה :)

שיהיה לכם חברים לילה טוב! שבוע שקט ונעים.

שבוע טוב. ../images/Emo24.gif ../images/Emo223.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: End of the beginning !
The Mission Echelon Savior
שיר השבוע: Saosin - Bury your head
Follow and feel
להקת השבוע: Saosin, 30.
אלבום השבוע: אין אחד ספציפי ששמעתי במלואו.
מאכל השבוע: שוב בגט.
משהו טוב שקרה השבוע: טוב - הראיון עם וונטוורת' מילר שבא לארץ.
[בוהו, רציתי לפגוש אותו. ;;]
משהו רע שקרה השבוע: נמנמ מלא התלבטויות למיניהן. זה ממש מתסכל להיות לא החלטי. ><
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: חחחחח היה איזה קטע קורע כשהיינו בת''א בקשר לאיזה עבודה בג''ג מהביצפר. קיצר, זה הולך ככה: חילקו אותנו ל2 קבוצות בעירוטופ [הזה של ג''ג
] והייתה לנו מדריכה עם קול צפצפני והיא דיברה בקול וצעקה וזה XD ולקבוצה השנייה היה מדריך עם קול חלש כנראה חח ואז המנחה שלנו שאומר לנו מה לעשות וזה בא למדריכה שהייתה איתנו ואמר לה שתדבר קצת בשקט כי שומעים אותה חזק מדי. אז יוני שהיה בקבוצה השנייה בא אליה כזה ועומד מאחוריה בשקט ואז הוא כזה שם את האצבע על הכתף שלה, יענו כזה "היי, את" XDD אז הוא אומר לה כזה: "אה סליחה? היי. את, פשוט, מדברת חזק מדי, ושומעים אותך עד לשם וגם ההוא חולה שם" XDDDDDDDDDDDDDDDDD "וגם ההוא חולה שם"
כאילו, המדריך שלהם. אמא, זה פשוט הרג אותי מצחוק ומדמעות ;; ס'רע הוא, איך הוא בא אליה.
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה - מסודרים!
התמונה שעשתה לכם את השבוע:
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אממ.. מיני מפגש של MCR , מה שלא נראה לי שיהיה כבר.
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא יודעת... הודגש באמצעות מדגישומטיק הכוסון.

למעלה