והנה השני...
א איזי הגדול מכולם New member 24/11/07 #13 ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif טוב נו לא יכולתי להתאפק... חחחח.... הנה עוד אופצייה שלישית...
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif טוב נו לא יכולתי להתאפק... חחחח.... הנה עוד אופצייה שלישית...
F FilthInWonderland New member 24/11/07 #20 ../images/Emo210.gifתודה רבה על הריטושים הכי אהבתי את האופצייה הראשונה ואממ מוכרת לך? ישמצב אני בהרבה פורמים וזהD: אולי משוקס או משו..באיזה עיר את גרה?><
../images/Emo210.gifתודה רבה על הריטושים הכי אהבתי את האופצייה הראשונה ואממ מוכרת לך? ישמצב אני בהרבה פורמים וזהD: אולי משוקס או משו..באיזה עיר את גרה?><
א איזי הגדול מכולם New member 25/11/07 #25 אז סבבה... האופצייה הראשונה תאכלס הכי השקעתי בה גם... לא לא הבנת... את לא מוכרת לי מהאינטרנט... אלא מהמציאות חחחח... יש מצב את לפעמים מסתובבת איפה שהאודיטוריום במרכז הכרמל? ואני גבר...
אז סבבה... האופצייה הראשונה תאכלס הכי השקעתי בה גם... לא לא הבנת... את לא מוכרת לי מהאינטרנט... אלא מהמציאות חחחח... יש מצב את לפעמים מסתובבת איפה שהאודיטוריום במרכז הכרמל? ואני גבר...
C crazyilana New member 24/11/07 #14 יאהה מצאתי תמונה מלפני חצי שנה שרציתי כל כך לבקש שיעשו לי איתה משהו...אבל שכחתי והעלתי תמונות אחרות מאותו סט... אז מי שבא לו ...בכיף
יאהה מצאתי תמונה מלפני חצי שנה שרציתי כל כך לבקש שיעשו לי איתה משהו...אבל שכחתי והעלתי תמונות אחרות מאותו סט... אז מי שבא לו ...בכיף
א איזי הגדול מכולם New member 25/11/07 #29 וואלה יפה מאוד, שאלה... איך את מצליחה לעשות צביעה על פריטים קטנים כמו נגיד השיער שמתעופף לה ברוח... איך את עושה? כי לי זה לא תמיד מצליח בתמונות כאלה...
וואלה יפה מאוד, שאלה... איך את מצליחה לעשות צביעה על פריטים קטנים כמו נגיד השיער שמתעופף לה ברוח... איך את עושה? כי לי זה לא תמיד מצליח בתמונות כאלה...
א איזי הגדול מכולם New member 25/11/07 #36 כן אבל כל הקטע שאח"כ לא נראה הכי טבעי אז חשבתי היא עושה שיטה אחרת...