יפה מאוד באמת שאני לא יודעת על מה להעיר, כי זה ריטוש יפה. באמת אחד המוצלחים שלך .
N Nienna17 New member 6/7/08 #50 יפה מאוד ../images/Emo45.gif באמת שאני לא יודעת על מה להעיר, כי זה ריטוש יפה. באמת אחד המוצלחים שלך .
יפה מאוד ../images/Emo45.gif באמת שאני לא יודעת על מה להעיר, כי זה ריטוש יפה. באמת אחד המוצלחים שלך .
W welcome to heaven New member 8/7/08 #54 מאיפה התמונה הזאת אם אפשר לשאול? ../images/Emo13.gif אם אני אעבוד עליה, אני רוצה לעבור על כמה שפחות זכויות יוצרים.
מאיפה התמונה הזאת אם אפשר לשאול? ../images/Emo13.gif אם אני אעבוד עליה, אני רוצה לעבור על כמה שפחות זכויות יוצרים.
W welcome to heaven New member 10/7/08 #63 איי קנואו. אבל לא נעים. בתור צלמת זה יעצבן אותי אם מישהו ייקח את התמונה שלי בלי קרדיט.
B bug a boo New member 3/7/08 #21 ../images/Emo134.gif../images/Emo10.gifזהו.מצאתי נמלה בקורנפלקס.צפה בחלב נגמרו הבטריות
N Nienna17 New member 3/7/08 #23 חחח זה נראה כאילו כל שאר הפרטים חוץ מהפנים שלה רוטשו. המעיל האדום, הרקע והצוואר.. הזוי.
B bug a boo New member 3/7/08 #25 נראה דווקא כמו תמונה שצולמה בסטודיו,צילום איכותי..מושקע. לא חושבת ששופצה.זו פשוט הטקסטורה של המעיל והצוואר..נגעו דווקא בהם? אולי.. בכל אופן,זה היה השלב שמצאתי את הנמלה צפה לי בחלב.איבדתי ריכוז.
נראה דווקא כמו תמונה שצולמה בסטודיו,צילום איכותי..מושקע. לא חושבת ששופצה.זו פשוט הטקסטורה של המעיל והצוואר..נגעו דווקא בהם? אולי.. בכל אופן,זה היה השלב שמצאתי את הנמלה צפה לי בחלב.איבדתי ריכוז.
N Nienna17 New member 3/7/08 #26 חחחחחחחחח לא רוצה לדמיין... בכל אופן, זה ממש נראה ככה במיוחד. אבל אפשר לחכות לדעות של מקצוענים אחרים בפורום .
חחחחחחחחח לא רוצה לדמיין... בכל אופן, זה ממש נראה ככה במיוחד. אבל אפשר לחכות לדעות של מקצוענים אחרים בפורום .
ל לא עוצרת באדום123 New member 4/7/08 #29 תודה על התמונות (-: זה משהו שעשיתי- השיער כבר במקור נראה הזוי ולא אמיתי, אז ככה יצא גם בריטוש...