No Worries כי השיר הזה זה פשוט... ו-ו-א-ו.
ט טוליתעלולי New member 5/8/07 #22 הממ... SNGE ../images/Emo107.gif זה ממש קשה אבל ב SNGE לפחות באקוסטי.. דני צועק כזה וזה ממש ממש יפה למרות שגם NW מהממםםם!!
הממ... SNGE ../images/Emo107.gif זה ממש קשה אבל ב SNGE לפחות באקוסטי.. דני צועק כזה וזה ממש ממש יפה למרות שגם NW מהממםםם!!
M McSon of Busted New member 5/8/07 #23 ../images/Emo150.gif Sorry's not good enough בלי לחשוב פעמיים!!!!! חרישה מטורפת אצלי בפלייליסט.
L Lex 1 New member 5/8/07 #24 ../images/Emo109.gifNo Worries../images/Emo109.gif אני כ"כ אוהבת כשטום שר "We'll go to Hollywood make you a movie star..."
../images/Emo109.gifNo Worries../images/Emo109.gif אני כ"כ אוהבת כשטום שר "We'll go to Hollywood make you a movie star..."
B baril New member 6/8/07 #25 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת עושה לי חיים קשים;[ אבל SNGE לוקח
M MyTearsDontFall New member 6/8/07 #26 No Worries ררר ברור. אחד מהשירים האלה שהייתי אובססיבית עליהם!
J just chenis New member 6/8/07 #28 snge../images/Emo47.gif זה פעם ראשונה שראיתי אותם בmtv.. אבל תאמת שזיפזפתי כי חשבתי שזאת חרא להקה.. מי ידע שאני אתאהב בהם.. אבל בלי קשר לקליפ השיר עצמו גם לוקח.. טוב קדחתי.. תסלחו לי? |פאפיפייס|
snge../images/Emo47.gif זה פעם ראשונה שראיתי אותם בmtv.. אבל תאמת שזיפזפתי כי חשבתי שזאת חרא להקה.. מי ידע שאני אתאהב בהם.. אבל בלי קשר לקליפ השיר עצמו גם לוקח.. טוב קדחתי.. תסלחו לי? |פאפיפייס|