שאלון פורום!

little WhiSper

New member
../images/Emo210.gifשאלון פורום!../images/Emo210.gif

['הושאל' מפורום עברי לידר
] אני מצטערת מראש, יש פה קצת שאלות מכשילות, תתגברו!
שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?

D:../images/Emo47.gif

שם: חן. גיל: 14 מין: נקבה
שם הפורום: "להקת HIM"
אתה מתחבר לנושא הפורום? -- מאוד. אם כן, מדוע? -- בגלל שזאת הלהקה האהובה עליי בכל הזמנים.
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? -- האמתי שאני כאן. כאילו, מגיבה. אבל לא ממש יתר מזה. [לא שיש, האמתי. קצת שומם כאן] אתה בקשר עם כל חברי הפורום? -- האמתי שלא כל-כך. אין לי כאן כמעט מסנג'/רים של אף אחד
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? -- רק את ענבל
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? -- תעלו 2 שורות ^__^ מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? -- אני אוהבת את אביב מאוד [
] כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? -- הפורום הראשון שנכנסתי אליו, אבל אז יצאתי קצת, וחזרתי שוב אחרכך. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? -- הרבה, יחסית. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? -- אין לי מושג. כולכם חמודים בטירוף
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? -- לא ממש ראיתי תמונות
אתה פעיל בעוד פורומים? -- יאפ. באילו פורומים אתה קורא? -- אני שונאת את זה. אם אני קוראת משהו, אני גם רוצה להגיב לו. אז כל הרעיון של "רק קורא" לא פועל לגביי [ואני חושבת שהוא גם קצת מטוטמם, אבל שיהיה] באילו פורומים אתה פעיל/כותב? -- כאן, MCR וא"א. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? -- תלוי איך מגדירים פעיל, אבל אני מגיבה כמעט לכל שרשור. האם אתה פעיל בקומונות תפוז? -- אהא. אם כן, באילו? -- מכורים למוזיקה [אדומה!!! D:] האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? -- יאפ.

ייאי ^__^../images/Emo47.gif

המ, האמתי שלא רמזתי, פשוט אמרתי שאני לא מכירה מכאן כמעט אנשים.

inbal287

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

שם: ענבלירון מתה משעמום גיל: 17 משעמם מין: טוב נו, זו דרך נחמדה להפיג את השעמום. בואי. שם הפורום: גיי מטאל
אתה מתחבר לנושא הפורום? אני מניחה שכן, בהתחשב בעובדה שאני פתחתי אותו
אם כן, מדוע? כי HIM
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? כותבת הודעה פעם בחודש
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? עם רובם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? ברור
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? חלקם
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? היי היי! כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? מאז שהוא נפתח... כלומר שנה וחצי כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? אממ שלוש וחצי שנים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? כולם
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? כולם
אתה פעיל בעוד פורומים? יאפ באילו פורומים אתה קורא? פיברומיאלגיה וCFS, אוונסנס, פאנפיקים, פאוור מטאל, נייטוויש באילו פורומים אתה פעיל/כותב? HIM, בונג', בלו, מוזיקאים, מצעדים וביקורות האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? נופ האם אתה פעיל בקומונות תפוז? בקושי... אני פשוט לא מצליחה להתמיד
אם כן, באילו? אני קוראת בקומונה של 30STM, קופסת הלהיטים ובעוד כמה רנדומליות האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? הממ לא בפורומים ישראלים, רק בחוצלארצים
[המצאתי מילה
]

danduuu

New member
בסוף לא ראינו אותך../images/Emo7.gif

שם:דנה גיל:18 ושלושה חודשים
מין: לא תודה, לא בא לי עכשיו. שם הפורום:להקת HIM אתה מתחבר לנושא הפורום? מן הסתם
אם כן, מדוע? כי אני אוהבת את הלהקה הזאת אולי
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אני חושבת שדי הרבה אתה בקשר עם כל חברי הפורום? עם רובם כן
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אהא
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? המ כן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? לא'דעת נו
כל מי שפה חברשלי כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? מאז הקומונה, שנה וחצי בערך כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? קצת לפני שהצטרפתי לקומונה של HIM
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? כולם! מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? וילה
אתה פעיל בעוד פורומים? כמובן באילו פורומים אתה קורא? המון באילו פורומים אתה פעיל/כותב? נייטוויש, פאוור מטאל, ווית'ין טמפטיישן, אליס אין צ'יינס אמ עכשיו חזרתי לMCR ולא זוכרת כבר מה עוד
האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא בכולם..חלק אני יותר קוראת מאשר מגיבה האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אהא
אם כן, באילו? 30Seconds To Mars
הקומונה הכי שולטת בתפוז
האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? המ לא

little WhiSper

New member
אפחד לא מתחייס... תשנו למקום מגורים!!!

ולא ראיתם אותי כי לא רציתם.

danduuu

New member
לא רוצה להודות במקום שאני גרה בו!!!!!!../images/Emo11.gif

את לא רצית! אמרנו לך לבוא להפגש איתנו!!! ואת לא באת כי את לא אוהבת אותנו

little WhiSper

New member
יו../images/Emo12.gif

אני אמרתי לך לפני שתדברו איתי כשתגיעו! ואתם הייתם בכלל במפגשפורום אחר! ואני חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי לטלפון ממכם! וכשלא התקשרתם שלחתי ללוטם הודעה והיא אמרה שאתם עדיין במפגש, ושאת ומור צריכות לחזור מוקדם ולאזכרת מה עוד.......

Girl In The Box

New member
לא נכון!!!!../images/Emo88.gif

ישר שהגענו היינו צריכות ללכת למפגש ואת לא רצית להיות איתנו במסגרת המפגש אז חשבתי שאחרי שנסיים שם נראה אותך אבל מור ודנה אמרו שהן צריכות לחזור מוקדם אז לא הספקנו לראות אותך אבל בטח ובטח שרצינו!!!מה את משוגעת?! מה הייתי אומרת לך סתם שאנחנו נהיה בת"א אם אנחנו לא רוצות לראות אותך? תראי אני נורא מצטערת שלא יצא אני ממש רציתי לראות אותך אבל אל תדאגי כשיהיה מפגש HIM ניפגש ואני יציק לך כל היום

little WhiSper

New member
נו חחחח כן זה מה שאמרתי...

נראה לך שהייתי באה איתכם למפגש?! (לוטם מה נלחצת סתם צחקתי עם דנה שלא רציתם לראות אותי...
)

Girl In The Box

New member
אני:]

שם:לוטם גיל:16 מין:נקבה שם הפורום:להקת HIM אתה מתחבר לנושא הפורום?מן הסתם חח אם כן, מדוע?להקה שאני אוהבת באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?משתדלת להגיב כמה שיותר אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא עם כולם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?כן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?נוו באמת כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?מאז שהייתה קומונה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?מגיל 12-13 חח מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?.. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?... אתה פעיל בעוד פורומים?כן באילו פורומים אתה קורא?כל מיני באילו פורומים אתה פעיל/כותב?אליס אין צ'יינס ונייטוויש האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?ממ..לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא

FFTL

New member
../images/Emo61.gif

שם: ליעד:] גיל:עוד מעט 15!$!#^ מין: בכיף
שם הפורום: להקת HIM אתה מתחבר לנושא הפורום? לא..סתם בא לי להיות פה:] בטח שכן!#%@$&@ אם כן, מדוע? כי זו ה-להקה. :) באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? מתוך 10, 7..לאדעת.
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא כולם..כמה:] יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אהא. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? אור כפרעלייה
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? לא יודעת כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מאז שנירשמתי? בדקו בעולם שלי D: מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אור, אבל היא כבר לא משו בפורום.
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? המ. אין לי מושג. כולן יפותD: אתה פעיל בעוד פורומים? אהא באילו פורומים אתה קורא? פיריסנגים וקעקועים, סמוייה בעברי P: באילו פורומים אתה פעיל/כותב? הימ, זה יוזד, גאווה נשית.
האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אהא.
אם כן, באילו? 30STM
,L WORD, TBS, ו..FFTL.. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא.
יומנפלא :)

ויקס

New member
../images/Emo41.gifעונההה../images/Emo41.gif

שם:ויקי גיל:18 וחצי מין:נקבה שם הפורום:HIM אתה מתחבר לנושא הפורום?יאפ יאפ אם כן, מדוע?כי זאת להקה שאני אוהבת
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?משתדלת כמה שיותר..קצת קשה עם הצבא אתה בקשר עם כל חברי הפורום?אממ נראה לי
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?נופ... מחר
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?יאפ מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?אדווה,אסף,דנה כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?דיי הרבה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?מי זוכר? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?מסרבת לענות..חחח מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?כולםםםםםםםםםםםםםם
אתה פעיל בעוד פורומים?הייתי ... באילו פורומים אתה קורא?MCR,אופנה אלטרנטיבית ועוד כמה.. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?הכי הרבה פעילה בפורום הזה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו?.... האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא..

Pink Floyd 117

New member
אני דיי חדשה אז זה בעייתי...

שם: נועה גיל: בקרוב 15 מקום מגורים: דרום שם הפורום: "להקת HIM" אתה מתחבר לנושא הפורום? כן, בהחלט אם כן, מדוע? כי זאת להקה מעולה שהתחלתי לאחרונה לשמוע... באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אני עונה על רוב השאלונים ומשתדלת להישאר מעודכנת... אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? לא חושבת, אולי אני אגלה שאני מכירה חלק בהמשך... אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? לא עד כמה שידוע לי כרגע, אני חדשה. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אני לא נמצאת מספיק זמן כדי להעיד. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? שבוע כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? פחות משנה אני חושבת. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? קשה לבחור, יש פה כמה ואני גם לא מכירה את כולם. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אין לי שמץ... אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? אין פורום שאני רק קוראת בו. אבל אני מנסה לקרוא כמה שיותר בפורום Pink Floyd כדי להעשיר את ידיעותיי בנושא. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers, Guns N' Roses, טולקין ושר הטבעות וכמובן HIM האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? מנסה להיות. האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן אם כן, באילו? קומונת מכורים למוזיקה והקומונה החברתית של Red Hot Chili Peppers. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא חושבת, אולי באחד...

למעלה