שאלון פורום!

dandiT

New member
:)

שם:דניאל גיל:15 וחצי מין:נקבה? שם הפורום:להקת HIM אתה מתחבר לנושא הפורום?אהא
אם כן, מדוע?כי אני אוהבת את הלהקה^^ באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?לא ממש פעילה
אתה בקשר עם כל חברי הפורום?אממ.. עם רובם לאXP יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?לא.. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?אממ לא יודעת
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?לא יודעת
כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?לא הרבה>< כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?אממ... מתחילת השנה נראה לי
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?כל מי שאני מכירה.. וגם מי שלא
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה???
אתה פעיל בעוד פורומים?אכן^^ באילו פורומים אתה קורא?אממ... לא יודעת
באילו פורומים אתה פעיל/כותב?MTV2 זהו נראלי
האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא... אני חושבת.. האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו?... האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא

מדHIMה

New member
mohamohamoha

שם:ריטה גיל:14.5 (וחחוחוחוח צריך עוד שנה ל16 ) מין:אולי אני נקבה אבל אולי זכר OO שם הפורום:HIM אתה מתחבר לנושא הפורום?אם לא הייתי מיתחברת לא הייתי בפורום הזה אם כן, מדוע?HIM VILLE באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?אררם ניכנסת קוראת ואולי מגיבה אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא..... יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?לא אני פיספסתי מיפגשים אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?לא.... מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?אין..... כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?אררם חצי שנה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?חצי שנה משו כזה מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?כולם מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?כולם!!!! ^^ אתה פעיל בעוד פורומים?כה באילו פורומים אתה קורא?MTV2 ,WITHIN TEMPTETION באילו פורומים אתה פעיל/כותב?MCR.HIM.אולי עוד כמה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא ממש האם אתה פעיל בקומונות תפוז?הייתי בכמה אם כן, באילו?30STM,BT,ES האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifבדילאי קטן../images/Emo12.gif

שם:
לי/פונץ'. גיל:
15 וחצי. מין:
נקבה
שם הפורום:
להקת HIM?
אתה מתחבר לנושא הפורום?
יאפ. אם כן, מדוע?
כי אני שומעת את הימ?-.-" באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?
אמ.לאיודעת. אתה בקשר עם כל חברי הפורום?
לאXD יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?
לא. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?
רובם לאP: מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?
ממ. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?
שנה בערך? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?
שנתיים בערך. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?
הממ. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?
המממממ. אתה פעיל בעוד פורומים?
אכן. באילו פורומים אתה קורא?
א"א,פירסינג וקעקועים,פאקצות,פרויקט מסלול,לד זפלין,פורקיופיין טרי ובלאקפילד,אגדות רוק. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?
פה,MTV2,דהיוזד,אליס אין צ'יינס. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?
חח,לא. האם אתה פעיל בקומונות תפוז?
אהא. אם כן, באילו?
30שניות,אופת',מכורים למוזיקה. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?
לא.

טוב גמני../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 15.3 מין: נקבה שם הפורום: להקה HIM
אתה מתחבר לנושא הפורום? מן הסתם אם כן, מדוע? כי אני אוהבת את הלהקה והמוזיקה שהיא עושה:) באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? לא כותבת כמעט אבל קוראת כל יום.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום? אפחד... יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? חח, לא מכירה פה אפחד ^^ מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? >< כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? לא יודעת, כמה חודשים נראלי.. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שנתיים :] מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? לא יודעת מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? לא יודעת אתה פעיל בעוד פורומים? כרגע לא.. באילו פורומים אתה קורא? כל מיני באילו פורומים אתה פעיל/כותב? כרגע שום פורום האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? - האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא.. :)

למעלה