גמני [=
ג גמל הקרח New member 17/10/06 #17 גם אני חדשה! ענבל תל אביב ונראה לי השביעיסטית היחידה פה *בינתיים* שעושה רק 5 בגרויות השנה.
ג גמל הקרח New member 17/10/06 #114 שנה הבאה לפחות 12 בגרויות + תערוכת גמר [כי אני באמנות] בא לי למות
A Addicted To You New member 17/10/06 #3 ברוכה הבאה! אני ליאור בת 16 מראשל"צ אין לי כוח לספור כמה בגרויות אני עושה אני רק יודעת שאני לא עושה תנ"ך וספרות השנה חח זה נחמד...אני אעשה אותם שנה הבאה כשלא יהיה לי לחץ...י"ב השנה הכי קלה לטכ"מ...כל יום הבייתה ב12 זה יהיה כזה שווה חח אוו...ומזל"ט
ברוכה הבאה! אני ליאור בת 16 מראשל"צ אין לי כוח לספור כמה בגרויות אני עושה אני רק יודעת שאני לא עושה תנ"ך וספרות השנה חח זה נחמד...אני אעשה אותם שנה הבאה כשלא יהיה לי לחץ...י"ב השנה הכי קלה לטכ"מ...כל יום הבייתה ב12 זה יהיה כזה שווה חח אוו...ומזל"ט
ת תפוז קומפקטי New member 17/10/06 #64 עזבו../images/Emo3.gifבעצם יותר ב8 בסביבות 10 ככה 4 במחול,ספרות,אזרחות,פסיכולוגיה,2 באנגלית ואחת במתמטיקה אם לא שכחתי כלום..10.. אבל זה שנה הבאה -.-
עזבו../images/Emo3.gifבעצם יותר ב8 בסביבות 10 ככה 4 במחול,ספרות,אזרחות,פסיכולוגיה,2 באנגלית ואחת במתמטיקה אם לא שכחתי כלום..10.. אבל זה שנה הבאה -.-
I Infinity AL New member 17/10/06 #7 ברוכה הבאה../images/Emo25.gif לי יש גדנ"ע עוד קצת פחות מחודש, השנה יש לי בגרות ב6 או 7 מקצועות, כשבמתמטיקה יש 2 שאלונים
ברוכה הבאה../images/Emo25.gif לי יש גדנ"ע עוד קצת פחות מחודש, השנה יש לי בגרות ב6 או 7 מקצועות, כשבמתמטיקה יש 2 שאלונים
I Infinity AL New member 17/10/06 #16 תלוי איך את מסתכלת על זה.. בעיניי זה דווקא מצוין שבי"ב נתרכז רק בשאלון אחד וניבחן עליו...