נכון כי -אני- צילמתי את זה
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #34 ../images/Emo210.gif נכון כי -אני- צילמתי את זה../images/Emo11.gif
ש שלי קפוץ לי New member 1/10/07 #28 איווווווווווווווווווווווווווווווווווווו>< סיוןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! למה שמת את זה? אני ממש מכוערת בה!!! אני יצאתי כמו משאית דרוסה!! תורידי אותה או שתצנזרי אותה!!
איווווווווווווווווווווווווווווווווווווו>< סיוןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! למה שמת את זה? אני ממש מכוערת בה!!! אני יצאתי כמו משאית דרוסה!! תורידי אותה או שתצנזרי אותה!!
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #26 ../images/Emo210.gif דנדוש ואורצ'הה../images/Emo3.gif שהבובי שלך התפלח החוצה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רצה לנשום קצת אויר
../images/Emo210.gif דנדוש ואורצ'הה../images/Emo3.gif שהבובי שלך התפלח החוצה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רצה לנשום קצת אויר
M McFlyRoni New member 1/10/07 #37 ../images/Emo109.gif זאת לא כזאת חנות שווה.. סתם כמו בערך חצי מהחנויות בסנטר. >< אבל את עדיין מוזמנת XDD
../images/Emo109.gif זאת לא כזאת חנות שווה.. סתם כמו בערך חצי מהחנויות בסנטר. >< אבל את עדיין מוזמנת XDD
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #32 ../images/Emo210.gif שליילההההה DDD: זה רק אני או שהתמונה הזאת דיי מגניבה?! לא דעת הרקע כזה זז והיא ברורה כזאת.. עזבו לא טוב לי ברגעים אלא
../images/Emo210.gif שליילההההה DDD: זה רק אני או שהתמונה הזאת דיי מגניבה?! לא דעת הרקע כזה זז והיא ברורה כזאת.. עזבו לא טוב לי ברגעים אלא