The McHOTTIEweekend

../images/Emo9.gif

חחחח כבר אמרנו שיש לנו טעם מעולה?
לא ציפית ממני? באמת?
נו מלעשות, זו סדרה הזויה ודפוקה, אבל היא ממממש ממכרת! XD ובכלל, אני רואה סתם כשיוצא לי- ורוב הפעמים זה בגלל אמא.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח כפרותעיניים D:

נסלח.
מסן? :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח

אני אוסיף כשאני אתחבר :]

MyTearsDontFall

New member
שיו כמה שנים לא הייתי פהXD

שיר השבוע של מקפליי: הארר אין :/ שיר השבוע לא של מקפליי: SecondHand Serenade - Fall For You
Cascada - What Hurts The Most Chris Brown - With You
Melee - Built To Last robyn - be mine david guetta - baby when the light להקת/אומן השבוע:קאסקאדה כפרעליה. אלבום השבוע:להלה אממ....של קאסקדה החדש והישן. קליפ השבוע:Chris Brown - With You תוכנית/סרט השבוע: ממ הישרדות דןנשמהנושלי333> משהו ש.... שימח אתכם השבוע: פורים D= העציב אותכם השבוע: הוא.
הכעיס אותכם השבוע :הוא.
[[אבל הבנתי שהגיע הזמן לשכוח ולהמשיך הלאה
]] ציטוטיידה: אוקיי תדמיינו לכן בת. יושבת בישיבת רפי גינת ואומרת את המשפט הבא עם הקול של רפי גינת ובאותו זמן עם היד מגלגלת את האצבע מתחת לסנטר כאילו יש לה זקן: "יש לך שתי מטרות ולא כדאי לך לפס פס אותן..." חחחחחחחחחחחחחח צריך לראות כדי להביןXD סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: נחמד. יכל להיות להיות יותר טוב אם לא הייתי עסוקה בלכעוס עליו. =/ מתנגן בראש/פלייליסט:david guetta - baby when the light תמונת השבוע: 'ני. מלפני חצי שעה ככה. באס שאין לי תמונה מפורים.! -כנסו!-

YoureMyHeroine

New member
ני

שיר השבוע של מקפליי: חח לא שיר השבוע לא של מקפליי: Warmness On The Soul- A7X ושירים של ברוקנסייד
להקת/אומן השבוע: A7X וברוקנסייד!!! אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית/סרט השבוע: - משהו ש.... שימח אתכם השבוע: יום חופש סתם ככה , שחר , מוססדדד!!!!11 העציב אותכם השבוע: נה הכעיס אותכם השבוע : אנשים ציטוטיידה: טל: " מה רציתי להגיד אתמול שרציתי להגיד שרציתי להגיד?" אני ~מסיעה חברה הביתה~ : "יוהווווו עד הבית!!!!" ~אחרי כמה שניות~ "יצאתי גברת פריזל" XDDDDDDDDDDDDD סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: אמ. כיף? הייתי חולה אבל היה כיף. מתנגן בראש/פלייליסט: Back Burner- August Burns Red תמונת השבוע: אין לי כוח.

~כותרת לא מקורית שתגרום לכם להיכנס~

נכנסתם?
למי שתקרא ואשכרה תגיב !! XDD
שיר השבוע של מקפליי:
the way you make me feel bubblewarp ignorance בעצם הכלל...!
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת/אומן השבוע:
מקפליי ניקלבאק וזהו...לא זוכרת מה היה השבוע..XDD
אלבום השבוע:
לא שומעת אלבומים !
קליפ השבוע:
לא ראיתי טלוויזיה כמעט בכלל !!
תוכנית/סרט השבוע:
שנות ה-70,sci,ארץ נהדרת
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
אממ...אני וזה שאני דלוקה עליו מדברים כמעט כל יום
העציב אותכם השבוע
:
ידידים שלי היו עצובים בפורים בגלל בנות ודיברתי איתם וגם אני הרגשתי עצובה
הכעיס אותכם השבוע
:
אממ...שומדבר מיוחד...
ציטוטיידה:
כשחברה שלי ראתה אותי בפורים מחופשת: "למה התחפשת?" "תראי...יש לי כנפיים,חצאית,ומחושים...למה אני כבר יכולה להתחפש?" "לתמנייה" XDDD ---------------------------------------------- "היי" "היי" "נו למה להרוס? היית אמור לומר ביי..." "לא נורא בפעם הבאה" "לא תהיה פעם הבאה" "טוב ביי" ואני בהלם !! באותה השנייה צחקנו...לא יודעת למה XDD ---------------------------------------------- המורה שלי: "איזו חמודה !!" ומלטפת אותי "לא" ~הולכת~ XDDD איזה ייבושששש!
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:
נחמד לא יותר !
מתנגן בראש/פלייליסט:
"איך את מסובבת אותי" XDDDDD המשפחה שלי עושה קריוקי
תמונת השבוע:

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif אממ אני מ../images/Emo47.gif ? XDDDD

חחח סתם
אני נכנסת לכמעט כל כל המקוויקנדים
וכותרות כאלה בכלל גורמות לי להיכנס
ואהבתי את הציטוטים XD [;

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif *בלי ה-מ לפני ה../images/Emo47.gif

ושכתי לשאול .. מחושים כנפיים וחצאית .. איזה תחפושת ?!? XDD חיפושית ? דבורה ? ........................ ?

דיינהDana

New member
*ממהרת*- חזרתי מאיטליה!!! ../images/Emo6.gif

ואני הילדה הכי עליזה בעולם!! כל כך הייתי צריכה את השבוע הזה...פגשתי חברים שלא ראיתי שנה וחצי כבר! ואינלי מושג למה... כולם נהיו סופר-חתיכים!! וחמודים!! התנתקתי מהעולם לשבוע והיה אדירררררררררר הייתי עם המשפחה שלי ועשינו סקי
ועכשיו כל הגוף שלי תפוס-מת
(אבל זה היה שווה את זה!) ולפני שעה ומשו התקשרתי לחברה שלי והיא אמרה לי שממש לא פספסתי... ושבפורים לא היה משו מיוחד..(מצד אחד שמחה מצד אחר טיפה עצובה בשבילן) ושהדבר היחידי שפספסתי היה ש: שלוש חברות שלי התחפשו לבובות למכירה והן ממש השקיעו!... הן הלכו למאפרת מקצועית והכול.. וביום שישי היו כמה בנים שלא באו מחופשים והם התנהגו חרא... ואחד מהם פשוט בא ואמר לחברה שלי "אתן נראות כמו שרמוטות" ככה מול הפנים! (ועוד ידיד טוב שלנו... לא סתם.. אני הייית בשוק שהיא סיפרה לי את זה) אבל גם חגגנו באיטליה את פורים וסתם שמתי עגילים משוגעים ועיצבתי את התלתלים שלי "קצת" יותר מתמיד חחח... סורי על (2 דברים) שאני לא עושה מקוויקנד כי ממש אין לי זמן אני ממהרת בטירוף ואימא שלי תרצח אותי! ואני מצטערת שחפרתי לכן בשכל פשוט הייתי חייבת לפרוק קצת (והפעם לטובה לא כמו פעם קודמת חחח) ואני נשבעת לכן שהדבר הראשון שעשיתי כשהגענו הביתה היה להכנס לפורום- לחזור שבוע אחורה -"להשלים חומר"... ולהיות מעודכנת בהכול! ואני יודעת שזה רק שרשור מקוויקנד פשוט ממש אין לי זמן לעשות!! ושוב.. סורי על החפירה =]=]

למעלה