תכנון שבועי

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifבעיקרון ...

ביום רביעי אני נשארת מסוג של היתנדבות. ביריד היתנדבויות אני היתנדבתי לסביבה ירוקה ולמועדונית (שאליה אני כבר לא הולכת). אני לא חייבת להישאר, רצוי, אבל רק אם אני רוצה :)

2MayaN2

New member
בהצלחה ותהני../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

יא כל הכבוד על המבחןD:

dairy milk

New member
טנגלד 3> טנגלד ../images/Emo23.gif טנגלד ../images/Emo99.gif

לפני שאני מתחילה, אני רוצה להכריז שהייתי רוצה לישון כל השבוע. לישון לישון לישון!!! יום ראשון: היה כבר. הלכתי לביצפר בעשר, גיליתי שלכל המורים שלי יש השתלמות ושכנעתי את השומר לתת לי ללכת הביתה ^^ יום שני: ביצפר, מבחן בלשון
שאני לא יודעת כ-ל-ו-ם עליו, ואז ערב חורף לחניכות שלי. ;; יום שלישי: ללמוד למתכונת במתמטיקה! יום רביעי: מתכונת במתמטיקה..בלופ יום חמישי: בתקווה ש..לישון..לישון לישון לישון יום שישי: מתנדבת בספריה כהרגלי..ואז שבת קודש ^^ יום שבת: ישמצב ששבת בטבריה עם השכבה שלי תהנו! שבוע טוב טנגלד

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאעאעאעאע../images/Emo7.gif

מחר - מבחן במתמטיקהההההההההה
יום חמישי - מבחן בכימיה יום שישי שבת - סילבסטר באשדוד עם יאנצ'

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיואוו , את נוסעת לאשדוד?!?! >:

גאדד, אני שונאת אותך!
גמלי באא
ובהצלחה במבחנים בכימיה ומתמטיקה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני יודעת, אני רוצה \:

אבל הקטע שהבטחנו לאריאלה לפני המון המון זמן שנלך אליה בסילבסטר, ואת הרחובות/אשדוד קבענו רק בחנוכה.... :< אז לא נעים להבריז \:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת. :]

יום ראשון: ~עבר~ בוחן באנגלית, הלכתי לעשות בדיקת עיניים (התעוורתי.><") ובחרתי לעצמי משקפיים חדשות ^^" יום שני: לישון. -_- יום שלישי: פעולה לחניכים שלי, (בתקווה שהמקקים הקשיבו לי, והם לא יהיו זונות כמו תמיד. -_-) פעולה לסבבה
יום רביעי: האמ. בצפר. -.- יום חמישי: שפ"ק. (שיפוץ קן) - אבל אני לא בטוח הולכת... |: יום שישי: ללכת לאריאלה עם כולן ולחגוג את הסילבסטר...
יום שבת: להיות אצל אריאלה עד שהיא תחליט לסלק אותנו. ^^" שבוע טוב בנות

זיהיתי שזה התכנון שלך

לפי כל הפרצופים.. זה רק מראה שאני מכירה אותך... ואני לא מסלקת מהבית-אני מאיימת שאם אתן לא הולכות אני ירביץ לכן:)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח, אני ממש מפחדת! ../images/Emo3.gif

ד"א, לא היו לי הרבה פרצופים השבוע, אז שש.

וואי קרן יא חצופה

את יכולה ללכת לאשדוד! את מוציאה אותי פה כאילו אני מכריחה אותך לבוא לחגוג איתנו~החברות שלך~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחח , אני אוהבת אותך 3>

את יודעת שאני אבוא ואהנה. D:
אני סתם דרמה קווין - כמו תמיד.

למעלה