XDDD חח התמונה הזאת גרמה לי לצחוק בקול רם ח גדול !
Y yaelsee New member 14/11/07 #120 XDDDDD אשכרה צחקתי בקול (ושמעתי את המשפחה מהחדר השני. הם לא הבינו מה קרה לי ><") ושוב אני אגיד, XDDDD
XDDDDD אשכרה צחקתי בקול (ושמעתי את המשפחה מהחדר השני. הם לא הבינו מה קרה לי ><") ושוב אני אגיד, XDDDD
M McFlyRoni New member 14/11/07 #15 ../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif רקע של דאגי שהכנתי ../images/Emo26.gif העליתי אותו כבר בשירשור דסקטופים, אבל לאלה מכן שלא ראו החיתוך של התמונות לא יצא לי כלכך טוב והדאגי האמצעי...חתוך..ביד שלו
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif רקע של דאגי שהכנתי ../images/Emo26.gif העליתי אותו כבר בשירשור דסקטופים, אבל לאלה מכן שלא ראו החיתוך של התמונות לא יצא לי כלכך טוב והדאגי האמצעי...חתוך..ביד שלו
S Sivan McFLY New member 14/11/07 #16 ../images/Emo210.gifאני לא מבינה מה הבעיה הוא ממש יפה!!!../images/Emo6.gif
M m o r 1 0 2 New member 14/11/07 #61 |כן../images/Emo6.gif גמאני,דווקא יצא ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
D d i s n e y girl New member 14/11/07 #96 זה לא נראה כאילו זה לא צריך להיות ככה../images/Emo12.gif זה מהמם! דאגי
B butbut New member 14/11/07 #17 ../images/Emo191.gifמשהו שפסיכו[יעליק] הכינה לי-ברור שאני לא הכנתי את זה.. אין לי שום כישרון לפוטושופ כנראה..[ואני לומדת עיצוב גרפי באומנות><...איזה עולם הזוי].. פסיכו תודה!
../images/Emo191.gifמשהו שפסיכו[יעליק] הכינה לי-ברור שאני לא הכנתי את זה.. אין לי שום כישרון לפוטושופ כנראה..[ואני לומדת עיצוב גרפי באומנות><...איזה עולם הזוי].. פסיכו תודה!
M m i c k e y 15 New member 14/11/07 #25 ../images/Emo26.gifרקע של דאגי עם התמונות החדשות../images/Emo26.gif
M m i c k e y 15 New member 14/11/07 #26 עוד אחד בשינוי קטן../images/Emo26.gif אני עדיין לא מגיעה לקרסוליים של סיוון!!
M m i c k e y 15 New member 14/11/07 #53 ../images/Emo26.gifושוב מי שרוצה אני גם יכולה לעשות לה../images/Emo9.gif
C Charley XD New member 14/11/07 #83 את רצינית ???? אני !!! צריך להחליף את המסך ... (או שלא ... אני אוהבת אותו יותר מדי האמ שלך...)
M m i c k e y 15 New member 14/11/07 #93 XDD חחח אמ אם את רוצה כל פעם את מוזמנת לשלוח לי במסר מה את רוצה עם תמונות וזה חח
C Charley XD New member 15/11/07 #149 אוי לא ! זה אומר שאני צריכה לבחור תמונות ? שיט מה אני אעשה ? אני לא יכולה לבחור !! אני בערך האדם הכי לא החלטי בעולםםם טוב עם כבר רק בשבילי אזזזזזזז של הארי אני אשים תמונות אחר כך ... אני לא יודעת איזה ! וואי מיקי תודה אחת
אוי לא ! זה אומר שאני צריכה לבחור תמונות ? שיט מה אני אעשה ? אני לא יכולה לבחור !! אני בערך האדם הכי לא החלטי בעולםםם טוב עם כבר רק בשבילי אזזזזזזז של הארי אני אשים תמונות אחר כך ... אני לא יודעת איזה ! וואי מיקי תודה אחת
S Sivan McFLY New member 14/11/07 #31 ../images/Emo88.gifDon't Know Why-Danny Jones../images/Emo210.gif כן.. זה לא נגמר! XDDD ועכשיו אני עוד עובדת על רקע של דאגי לרונצ'ה... תראי תראי יצא ~פצצה~! אז כמובן.. דני..שר... וונדרלנד.. DKW... אינלי מילים!!! מקומו כבר הונצח על הדסקטופ שלי.. הוא מבלה יפה. המנייק הזה גם כן, עוד שניה אני בוכה מול הדבר הזה.. גודל מקורי
../images/Emo88.gifDon't Know Why-Danny Jones../images/Emo210.gif כן.. זה לא נגמר! XDDD ועכשיו אני עוד עובדת על רקע של דאגי לרונצ'ה... תראי תראי יצא ~פצצה~! אז כמובן.. דני..שר... וונדרלנד.. DKW... אינלי מילים!!! מקומו כבר הונצח על הדסקטופ שלי.. הוא מבלה יפה. המנייק הזה גם כן, עוד שניה אני בוכה מול הדבר הזה.. גודל מקורי