יש לי רעיון קסומי!

lacrimosa girl

New member
הא??

היא פשוט מתנשאת ומעבירה ביקורת על אוכלוסיה שלגיטימית לחלוטין וה"טענה" היחידה שלה נגדה שהיא בסה"כ נפגשת. זה כמו שאני אעביר ביקרות על המוני הערסים והפרחות שגודשים את שוק קרית מלאכי. אבל אני לא אעשה את זבה. למה? זכותם. נקודה.

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

אלונה צודקת. למרות שעדיין אני דובקת בעמדה שלי ממקודם, זה ממש לא נעים לי לראות את הפורום שלנו ככה מסוכסך, וזה הדבר האחרון שרציתי שיקרה
אז אם פגעתי פה במישהו [בייחוד אביעד ואיתי] אני מבקשת המון סליחה ואני אוהבת את כולכם, לא התכוונתי לפגוע בכם אתם כמו משפחה

../images/Emo207.gif

בהצלחה מחר לכל מי שיש בגרות בתנ"ך!! ולי ולאיתי שיש מתכונת באזרחות... אבל יותר חשוב... היום ב9 וחצי יש בHOT DRAMA את פאנטום האופרה!!! כולם לראות!!!

mary06

New member
בהצלחה לכולם:)

רק עוד יום 1 ואין תנך לשארית חיי :)

ש נ י1

New member
השורה הראשונה הגרה אותי../images/Emo6.gif

נפיחה (ידועה בסלנג כפלוץ או כנאד או כפוק) היא פליטת גזים דרך פי הטבעת כתוצר לוואי של פעולת מערכת העיכול.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifגם אותי כ"כ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל גם כל ההסברים של זה חחחח זה כ"כ רשמי
סה"כ פלוץ XD

Beyond The Veil

New member
XDDD חזזקקק לגמרייי!!!../images/Emo6.gif

אותי הכי הרג בסוף "נפיחות היסטוריות" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD *נשפכת מצחוק*

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נפיחות היסטוריות אדוארד דה ויר דוכס אוקספורד נפח כאשר נשבע נאמנות למלכה אליזבת הראשונה, ולכן יצא לגלות עצמית של שבע שנים, אחרי חזרתו המלכה הרגיעה אותו באומרה: "לורד יקר, די שכחתי מנפיחתך". הקיסר קלאודיוס העביר חוק שהתיר נפיחות במשתים מתוך דאגה לבריאות הציבור, מכיוון שבתקופותו הייתה רווחת האמונה שאדם יכול לקבל הרעלה מעצירת נפיחות.

למעלה