סינגלס 06

chen010189

New member
ליאורה אני דורשת להקליט

ואף לקרוא לזה "kvish_kuson_kapara" וגם את מה שהיה עכשיו "hadar_tirhhhhhhi_ze_hhhhhhhaaaaahahahahahaha ahaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaannnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" ואם אין מקום אז באסה.

limors2

Active member
זה מאוחר מידי לדרוש../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

כבר הקלטתי לבד
יש מקום לשעו תץארוכות! אבל אני לא יכולה לחתוך בין 2 הקטעים אז זה או 2 נפרדים או אחד עם דברים לא מעניינים באמצע! ודי לדבר על הקלטות אני נשמעת כמו אספנית הדר אובססיבית

chen010189

New member
עליתי על ג'ינגל חדש שהדר הקליטה../images/Emo2.gif

אם אני לא טועה את "עצמאי בשטח" ל"קול ישראל" בגלי צה"ל
"עצמאי בשטח - לא צריך טובות"
במקרה העברתי כדי לשמוע על חלוקת כרטיסים!
אבל יש להם פינה חדשה אני רואה.

limors2

Active member
לא שומעת גל"צ אז לא אדע!../images/Emo54.gif

אבל פעם שמעתי בתחנת רדיו מוזרה בטרמפ עם מישהו ג'ינגל לחנות נעליים שנשמע בקטע אחד כמו הדר! אנשים בטרמפים מוזרים. אחד קרא סמסים שהוא קיבל בזמן שהוא נהג
והיום ראיתי מישהו על טוסטוס שהתפלל עם סידור על הברכיים. כמה מטומטם אפשר להיות?

limors2

Active member
הייי הווו!../images/Emo54.gif

טל מי בייבי וואטס יור סטורי וור יו קאם פרום יו סטופיד ליטל הור?

limors2

Active member
הברמן החדש נחמד../images/Emo54.gif

אבל ביקשת וחשת היה יותר שווה! למרות שאת זה אני לא מתעבת מהפעם הראשונה אז נראה

limors2

Active member
למה לילי אלן?../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

אהנה מהשיר והמבטא ואסתום את האוזניים בפזמון

chen010189

New member
../images/Emo41.gifפלייליסט 25.10.06../images/Emo41.gif

שעה ראשונה Fergie – London Bridge מוש בן ארי – ממריאים Justin Timberlake – My Love Patrick Swayze – She Is Like The Wind אהוד בנאי – היברומאן (בהופעה) תומר יוסף – אני רוצה לזוז Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party Nelly Furtado & Timberland – Promiscuous U2 & Green Day – The Saints Are Coming הג'ירפות – מהר מדי The Killers – When You Were Young הדג נחש – סטטיסטיקה Lupe Fiasco – Daydream שעה שנייה נינט טייב – היא יודעת Evenescence – Call Me When Youre Sober Panic Channel – Why Cry שייגעצ – המילים הכי יפות Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin דניאל זילברשטיין – מה שאת עושה לי Rihanna – (Remix!!!) Unfaitful Muse – Starlight My Chemical Romance – Welcome To The Black Parade סינרגיה – תראי זה אני Red Hot Chili Papers – Snow (Hey Oh) אריק ברמן – המתוקות האחרונות Lilly Allen – Smile Beyonce – Ring The Alarm

למעלה