מקוויקנד

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif ..Always remember that the future comes

on day at a time.
צלילי מקפליי:
TTT שהיה ב-MTV Hits אז לא היה לאן לברוח ממנו! חחח
צלילים אחרים:
דודו טסה - איזה יום אלי לוזון - גשם
Mumford & Sons - The Cave / Awake My Soul / White Blank Page / I Gave You All Common feat. Lily Allen - Drivin' Me Wild Laza Morgan - This Girl Breaking Benjamin - Breath Augustana - Stars & Boulevards Alter Bridge - Before Tomorrow Comes Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey - I Neead a Doctor
Cute Is What We Aim For - Risque / Newport Living
יוצרי הצלילים:
הסאונדטראק של סטפ אפ 3
משהו שראיתי ביוטיוב:
Britney Spears - Hold It Against Me הקליפ החדש של בריטני מדהיםםםםם!@#@$% אומאגד אני לא יכולה להפסיק לראות אותו
http://www.youtube.com/user/BritneySpearsVEVO#p/u/0/-Edv8Onsrgg Delerium ft. Sarah McLachlan - Silence שיר נוסטלגי ביותר http://www.youtube.com/watch?v=oTLJjoW867g ילדה בת 10 עם קול מדהים עושה קאבר ל-Born This Way של ליידי גאגא http://www.youtube.com/watch?v=xG0wi1m-89o&feature=player_embedded
משהו שראיתי בטלוויזיה:
גראמי 2011 וואי ההופעות שם היו פשוט מדהימווווות!!!
קוגרטאון2 גריק3 עונת החתונות וצרות אחרות אחרי הצלצול2 חחח איך פגשתי את אמא4 דם אמיתי2 סקינס בגרסה האמריקאית האח הגדול3 ארץ נהדרת8
סרט שראיתי:
סטפ אפ3 בירה אחת יותר מדי
וואי סרט ממש גרוע חחח יצאת גבר יורוטריפ. הסרט הזה אף פעם לא ימאס עליי חחח
חצי הכוס המלאה:
הייתי כל השבוע בבית ומתוכם חתמתי רק על יום חופש 1! D:
חצי הכוס הריקה:
יש לי מבחן מועד ב' באלק' ביום ראשון ולא למדתי בכלל ושלמתי לא פחות מ-400₪ עליו ועל עוד מבחן וזה כזה בזבוז כסף
כי אני לא חושבת שאני יצליח לשפר את הציון גם ככה
מתנגן:
Daniel Merriweather feat. Adele - Water and a Flame
מוטו:
לא שותה יותר בחיים
פרופיל:
חחח מתוך הקליפ החדש של בריטני, הקטע הזה הרג אותי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאההה

ובקטע הזה כל כך פחדתי!! עם הפרצוף הזהה.... אני מתגעגעת לבריטני הישנה!!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו מלא!! כל ATN TCFC THNL Transylvania Ultraviolet She Falls Asleep
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
The All-American Rejects - 11:11PM Dougie Poynter - My Heart Will Go On Cover Adam Lambert - What Do You Want From Me? Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing You Me Ay Six - Rescue me
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFLY You Me At Six
קליפ שעשה לכן את זה:
הביצוע של דאגלס לשיר My heart will go on http://www.youtube.com/watch?v=Q1l1-OrD1To&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Armageddon The Name Of The Rose In The Land Of Women When In Rome The Dukes Of Hazzard The Dukes Of Hazzard: The Beginning Bachelor Party Vegas Life As We Know It Mean Girls First Knight (כן. היו הרבה סרטים השבוע...)
ספר / פיק השבוע:
ההוביט הפיק של נוגה סיפור בהמשכים שהתחלתי לקרוא באינטרנט (Somebody to love)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא חושבת שהיה
משהו ששימח:
אופרה (היה ממש טוב!) יום חמישי לא למדתי בכלל כי כל היום הייתה פעילות גיליתי שיום חמישי הבא אני לא לומדת כי הקבוצה של הביוטכנולוגיה עומדת להכין קרם הגנה כל היום XD צמח עם סטס וניצן גיליתי את עולם הסרטים להורדה עלו לי שני רעיונות אדירים לסיפורים! יום שני לא למדתי ארבעה שיעורים כי היה סיור (סך הכול, יצא לי השבוע ללמוד את יום ראשון וחצי מיום שני)
משהו שהעציב:
לא זוכרת... אה! בעצם יש את הסיפור שהתחלת לקרוא שבגללו אני רוצה לרצוח את אח שלי על שהוא הולך לקרבי כי אני מפחדת עליו
ציטוטיה:
היה את הרגע בדרך חזרה מהאופרה שהתחלנו לדבר על מה היה ובאיזשהו שלב אמרנו איזה יפה הייתה השמלת כלה בסוף אז המורה שלנו הסתכל עלינו במבט שאומר: אני הולך לרצוח אתכם אם תגידו את זה שוב. *גם בדרך חזרה מהאופרה* גל (המורה למוזיקה): אני דוגל בשיטת חינוך אלימה. כלומר הכאת תלמידים. אני: גל! אנחנו נדווח עליך למשרד החינוך! גל: אני לא קשור למשרד החינוך
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Adam Lambert - What do you want from me?
המלצת השבוע:
אם יש לכם הופעה בעוד שלושה ימים ואתם לא יודעים חצי מהקטעים שלכם (שזה בעצם חמש מתוך עשר) תחשבו מהר מאוד מה לעשות כדי לתקן את זה.
התמונה הכי חמה:
מתוך רגשות אשם על כך שכבר פרסמתי כאן תמונה של מישהו בלי הסכמתו, אני לא אפרסם עוד תמונה שלו, אבל אני אגיד שיש לי תמונה שלו (ותמונה ממש יפה שלו!) עם עוד אחד מהחתיכים היחידים של בצפר!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifLive from New York it's: SNL../images/Emo70.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
חייבת להגיד שהשבוע לא שמעתי מקפליי, בעצם כן!! רגע.. תנו לי להיזכר.. Met This Girl! כמה שהתגעגעתי לשיר הזה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
-One Night Only - Say You Don't Want It -Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll -Glee Cast - Empire State of Mind -Glee Cast - Thriller & Heads Will Roll -Lauren Hill - Everything Is Everything -Pitbull - Oye Baby -The Byrds - Turn! Turn! Turn! -Dolly Parton - 9 To 5 -Duck Sauce - Barbra Streisand -You Me At Six - Stay With Me -Sister Act 2 Soundtrack - Oh Happy Day -Terry Poison - Smack Snack
הלהקה המגניבה של השבוע:
One Night Only!!
קליפ שעשה לכן את זה:
One Night Only - Say You Don't Want It
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה, GLEE!!!
ספר / פיק השבוע:
"לבד בברלין" שחבר שלי קנה לי בהפתעה חח
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחבר שלי סוגר! ושכל הזמן כואב לי... ואני לא יודעת במה אני חולה חחח כי לי כאבים ואני לא יודעת למה! וגםםםםםם מעצבן אותי שאני גרה בחור!!! וכל העבודות השוות שיש בארץ הזו רק בת"א!!
משהו ששימח:
אין חחחחח
משהו שהעציב:
שלא הייתי עם חבר שלי ביום האהבה.
ציטוטיה:
"שוטר: מה אתה עושה פה? טורקיש: לוקח את הכלב לסיבוב. מה הבעיה? שוטר: ומה יש לך באוטו? טורקיש: מושבים, והגה."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Creep! מ- SNL שאני רואה עכשיו
המלצת השבוע:
אמ כל הסרטים של צעצוע של סיפור שראיתי השבוע!
התמונה הכי חמה:
אני והיפה שלי.... תמיד רציתי שתהיה לי כזו תמונה

למעלה