תכנון שבועי

בא לי כבר לסיים בצפר!!!

יום ראשון: דימונה, מועד ב' בלשון, היה שכונה XDD, ללמוד לאזרחות יום שני: בצפר, מתכונת באזרחות :(, ציור יום שלישי: בצפר, נסיעה לבאר שבע לקורס :(( יום רביעי: בצפר, להתכונן למ"ת יום חמישי: בצפר, דימונה יום שישי: לא יודעת אם ניסע לטייסת בחצרים, רוצה לעשות טסט פנימי יום שבת: קודם כל לישון! ואז ללמוד לכל החרא שאני צריכה ללמוד אליו.. שבוע טוב :)

מתכננת ../images/Emo6.gif

יום ראשון: בית ספר,לקבל 0 בערבית כי לא למדתי
ללכת באמצע הבית ספר למשחק כדורעף (הפסדנו בשני המשחקים חחח) אולי ללמוד ללשון\מתמטיקה יום שני: בית ספר,בהפסקה להכין פעולה+ללכת לחניכים להזכיר להם על הפעולה... לסיים את העבודה בפרוייקט נופר\ירקון (קרן!!) ללמוד ללשון,בייביסיטר ליואבי יום שלישי: בית ספר,מבחן בלשון
פעולה לז',פעולה לסבבה! סווטצ'ריםםםם ללמוד למתמטיקה
יום רביעי: אח שלי חוזר מארגנטינההה בית ספר,ללמוד למתמטיקה,בייביסיטר ליואבי+בייביסיטר לשירה וגיל יום חמישי: בית ספר,מבחן במתמטיקה אימון כדורעף, להכין את התיק לסוף שבוע יום שישי: סמינר מסע אל השלום@$#@^@ לפגוש את כולםםםם יום שבת: סמינר מסע אל השלום!%$%^#$^@$^ עדין להיות עם כולםםם

TotallyAwesome

New member
תכנוןתכנוןתכנון!

יום ראשון: הלך חרא!!! היה לי מתכונת במתמטיקה. הלך רע. היה לי שיעור נהיגה. הלך חביב פלוס. הייתי אמורה ללכת למסיבה. הברזתי מעצלנות. קיצר לא יום משהו יום שני: ביצפר, בייביסיטר יום שלישי: בייביסיטר, שיעור נהיגה יום רביעי: ללמוד למתמטיקה :/ בייביסיטר יום חמישי: עוד מתכונת במתמטיקה :( יום שישי: התנדבות, ללמוד לבגרות במתמטיקה יום שבת: לישון

למעלה