האמת שמאחורי התמונה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

אני בטוחה שאתן זוכרות מה עושים בפינה הזאת אבל שוב אני אזכיר מה עושים בה לכל החדשות שהצטרפו בזמן האחרון: בפינה הזאת אני שמה 3 תמונות לפעמים פחות לפעמים יותר ואתן הבנות צריכות לדובב את הבנים בתמונה..לחשוב לעצמכן מה הם חשבו באותו זמן גם בהתאם לאיך שהם נראים וזה וככה זה יוצא ממש מצחיק
אז היום אני גם אשים 3 תמונות
ונתחיל מזאת

roni poynter

New member
סתם משו דפוקקק.

דני: וואוו מגרד לי הגבבבב...אני חושב שזה מהדשא!!!..מישהו יכול לעזורר??! כוסאאאמוו דאגי:וואו קלטו תהיא שם עם החצאית היא מתכופפת ורואים לה את כל ה_________והוא השמן מנסה להציץץ לה..! טום:וואו וואו נכון איזה קטעע חחחח הארי: איזה חרמן הדובנצ'יק הזה..חהחהחה סתםם סתם דפוקקק

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

m i c k e y 15

New member
אומייגאד..זה הולך להיות ממש דפוק

באנגלית שוב
אישר מאחורי המצלמה:" you know why the chicken crossed the road? because it wanted to get to the other side!!" [מצאתי את זה אפישהו באיזה אתר XDD] דני:".... Whaaat.. Idontgetit... " דאגי:"haha" טום:"LMAO!!!" הארי:"yeah..thats funny dude..lol" דני:"guyss..i still dontgetit..." [ווידוי..גמאני לא הבנתי XDD אפעם לא הבנתי את הבדיחה הזאת חחחח]

m i c k e y 15

New member
הי הי אני ידעתי את זה לבד XDD

ממזמןןןן אורצ' אני נותנת קרדיט when needed
את גילית לי משהו אחר...שכחתי מזה היה XD משו עם הילדה ההיא שדיברת איתה חחח

Lex 1

New member
כנ"ל! חשבתי שאני היחידה שלא יודעת... ../images/Emo9.gif

Lex 1

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo6.gif

כל הקטע בבדיחה זה שבעצם בסופה אמור להיות פאנץ' מטורף ואמממ.. בעצם אין וזאת האירוניה שאמורה להצחיק.. ><" Lame! חחחח אבל יצא מבדר. BTW מה זה: LMAO? *מתביישת* טחחח נראלי אני היחידה שלא יודעת..
ואממ.. נראה לי כבר שמת את התמונה הזאת בפינה >< אבל ששש לא אמרתי כלום.

rachel malasa

New member
עונה:

דני:"הגב! מגרד בבקשה! מישו??" דאגי:"אין מצב שאני מגרד לך!" הארי:"אוי, זה לא נשמע טוב דאגי.." טום:"XDDD נכון"

למעלה