האמת שמאחורי התמונה

sweet shir

New member
קומיק בוקס. מייקל. 333>

רק צופות הג"ש יבינו.. אם יש כאן כאלו.

McFly rullz

New member
חחחח שלי...../images/Emo26.gif

טום: ''את יפה,כל כך יפה,הכי יפה בעולם....'' הארי ודני:כןן קדימההה עם היידים ודאגי:טום...תעשה טובה ואל תעשה פאדיחות... אויי זה ממש דפוקXD אבל טחנו לי את השיר הזה כל היום ונידבקתי בו

just chenis

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל->

זה שיר ממש יפה.. הוא קליט כזה.. ונחמד.. ואני ממש שונאת כל משהו שיש בו ולו סלסול קטן ואת זה ממש הצלחתי לאהוב "... אבל את לא יודעת כמה את יפה.."

McFly rullz

New member
אני ממש אהבתי את המנגינה..

וכן הוא ממש קליט... אבל הוא ח ר ו ש והקול שלו מעצבן כזה:S והמילים די דפוקות
אבל המנגינה יפה!

mcfly danna

New member
חחח נכון

זה ממש מדבק... אבל שמעתם את המילים??? "את לא צריכה להתאפר.. שמי פס על הפסים" "יש בחורים שמסתכלים, על נתונים חיצוניים, אבל אני הרי יודע כמה את יפה בפנים" - בטח הוא כתב את זה על מישהי גודזילה עם תחת 30 דונם ולא רצה לפגוע בה אז הוא כתב על הפנימיות שלה... XDD אני קורעת את עצמי...

rachel malasa

New member
עונה

דאגי:"טום מהאתה עושה?" טום:" דני והארי אני לא יכול להסתובבה אליהם...הריח.." *נחנק* דני:"הארי תוריד את הירד, זה מסריח!!" הארי:"למה שלך יותר טוב?? אני צריך מסכת אב"כ"! כן דפוק =]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifישלי, ישליD:

הארי-יאאאאא מאן אני סופרמןDDDDDD: דני-יאאאאא מאן אני באטמןDDDDDD: טום-יאאאאאא מאן אני דה סינגינג מןDDDDDD: דאגי-יאאאאאא מאן אני סתם חתיךDDDD:

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה להפסיק לצחוק פה XD

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בשניה שראיתי את התמונה אני: פפ דאגי נראה טוב. (וזה כמובן היה מלווה גם ב: "למה הוא לא נראה ככה עכשיו?!?!?!
")

Dirty wings2

New member
ישלישלישלי ../images/Emo9.gif

הארי:"תגיד למה אנחנו מצביעים?" דני:"לא יודע אבל מגרד לי בבית שחי בצורה מטורפת שכחתי לגלח!!" טום:"דאגייי אני חתיך או מה?" דאגי:"לא אתה סתם קוף אני הכי חתיך כולכם סתם אימואים חשים שחותכים ורידים ובוכים בלילות ואני הכי הכי חתיך פה $%^&*^)
" ולתמונה השניה: דני:"אלוהים..אני שונא יתושים גאד זה כזה מעצבן! ואני שונא את המלבישה,איזה חולצות מכוערות היא דופקת לנו לצילומים?!" דאגי:"אני סתם חמוד חהחה" טום:"אלוהיםםםם אני מצחיקקק חעעעעעעעעעעעעעעעעעע" הארי:"לא אתה סתם אדיוט." חחחח זה לא כ"כ מצחיק אבל אהבתי את שתי התמונות XD

mcfly danna

New member
שלי... דפוק למדי

דני:"איה, העניים שלי נתקעו!!" טום:"כי אולי אתה צריך למצמץ" הארי:"דני, תעשה כמוני...ואל תשכח לפתוח" דאגי:"איך זה שאני תמיד יוצא לא קשור?!?!"

McFlyRoni

New member
אננסהה.. ../images/Emo3.gif

דני- hi doug!
טום- dude, you're stupid! הארי- god! what is this smell?! דאגי- i think it's you man...

למעלה