אווי שירלי מה תנוחי ..
אני ל-א רוצה להביא לאיציק כבוד הוא מפיל עליך שבגלללך הלהקה התפרקהה ואז הוא סותר את עצמו ואומר , שזה בגלל רוברטו , מת להחזיר את הלהקה אבל לא מבין , שלהקה שלא יודעת לעשות מוזיקה , לא תעשה גם אם יחזירו אותה הם בכושי שנתיים היו בייחד , כלההקה, אם אפשר ליקרוא להם ככה ,, ולא יצא מהם כלום חוץ מדיסק , וחוץ מלבבזבז לבנות את הכסף , וליגרום להרבה ליבכות . יש בנות שלא הפסיקו ליקנותלהם מתנות .. ויחס? נורמלי ? לא קיבלו , אז מה הוא אומר הכל בגללינו , שלא יודעים לעשות מוזיקה יוצאים בתוצאות ואם הייתי רשומה ברישמי ויודעת את הכינוי שלי .הייתי ממיזמן מגיבה לאיציק , שילדה באה ואומרת את דעתה הוא שולל אותה בבת אחת , שהיא "כלל לא מעריצה" הלווו , היא הייתה מעריצה כמו רוב הרישמי ,שהם כבר לא מעריצות .... אז למה הוא מדבר ככה? הוא בן אדם מבוגר , הוא רוצה שיתנו לו כבוד שידבר בכבוד וראית איך כולם יצאו עליה שם? מה סך הכל באה לטובתם וגם אם לא היא באה להגיד את הדעה שלה ואפחד שם שום פאקצה ושום אחד שניקרא איציק לא ישלול את דעתה . ואם זה ניקרא פורום , באמת כדי שתימחקו אותו [את הרישמי] באים לדבר על הלהקה , ועל דברים ואיציק , הגדול שהחבורה, בא ושולל את הדעהשלה ואמר שלא מגיע לה את היחס שלו כי היא כלל לא מעריצה? היא בן אדם . אין לך מה להגיד , אל תגיב ! כי בדוגרי כולן יודעותשהיא צודקת במאה אחוזים . והם נעלמים בדיוק כמו מה שהם שווים . הם לא יעשו שום מפגש פרידה, ושום הופעה, כי כסף לדיסק אין להם !,, וזה שהיה אמור להיות מפגש מעריצים , איפה הכסף של הבנות שנסעו מרחוק כדי לשלם ?!:SS, איפה הכל נעלם? \ = אולי מימנו רצו לעשות את הדיסק?:
זהלא ניקרא להקה , ... אולי חבורת זמרשמנסים לעשות מוזיקה אז שינסו לעשות מוזיקה ואז יקימו להקה , ויראו שכן ילך להם ,ושיהיה להם קהל מעריצים נאמן ולא ילדות בנות 12 .. שלא יודעות מה זה מוזיקה ואיציק..? אתה מוזמן לישלול גם את הדעה שלי . הרי אני כלל לא מעריצה .