נקטפת כ"כ צעיר ):
O O דילב O New member 1/11/07 #90 ../images/Emo119.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח אני לא מאמינה שאת אוהבת את צ'יף. איייכ טוב נו מה כבר אפשר לצפות מבננה עקומה ? D:
../images/Emo119.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח אני לא מאמינה שאת אוהבת את צ'יף. איייכ טוב נו מה כבר אפשר לצפות מבננה עקומה ? D:
M MaStuLa76 New member 1/11/07 #120 הוא לא כזה מכוער יא גלידה מעוכה ! דילב ? לכי תאכלי ח[ו]מוס עם חמוצים [:
ה הדריייייקXD New member 1/11/07 #88 ../images/Emo187.gif התמכרתי צ'יף כזה חתיך וגם טום בוי כשאני רואה "האי" אף אחד לא מצייץ לידי , אחרת .. הוא יכול להגיד שלום יפה
../images/Emo187.gif התמכרתי צ'יף כזה חתיך וגם טום בוי כשאני רואה "האי" אף אחד לא מצייץ לידי , אחרת .. הוא יכול להגיד שלום יפה
O O דילב O New member 1/11/07 #92 ../images/Emo119.gifחחח אני משכתי את כל המשפחה לראות אותי אז קבוע בשעה שתיים וחצי אנחנו מהופנטים לטלויזיה. וואי איזה מעצבנת אנה! נכון? להרוג אותה.. את ליאת בלו אני הכי אוהבת D: זואי וגם את ליבי : ] - הן מהממות.
../images/Emo119.gifחחח אני משכתי את כל המשפחה לראות אותי אז קבוע בשעה שתיים וחצי אנחנו מהופנטים לטלויזיה. וואי איזה מעצבנת אנה! נכון? להרוג אותה.. את ליאת בלו אני הכי אוהבת D: זואי וגם את ליבי : ] - הן מהממות.
ה הדריייייקXD New member 1/11/07 #113 איכ בילבי הזאתי מציקה D: ליאת בלו מה זה יפפה וגם ליבי איזה חמווודה הלואיי שהיא וטומי יהיו ביחד רואים שהיא אוהבת אוותוו איזה מושפעת אני וצ'יף לא בננה עקומה הוא מסדר את הקוצים עם פן הכי יפה
איכ בילבי הזאתי מציקה D: ליאת בלו מה זה יפפה וגם ליבי איזה חמווודה הלואיי שהיא וטומי יהיו ביחד רואים שהיא אוהבת אוותוו איזה מושפעת אני וצ'יף לא בננה עקומה הוא מסדר את הקוצים עם פן הכי יפה
M MaStuLa76 New member 1/11/07 #136 חח ליבי אוהבת את צ'יף , ואז ציף יתאהב בג'יני , וליבי תתאהב בטומי . וזואי תתאהב בכושיD;
ה הדריייייקXD New member 1/11/07 #137 ../images/Emo12.gif אם את אומרת רק מאיפה הכושי הזה צץ ? מה הוא קשור לחיים ?
O O דילב O New member 2/11/07 #143 ../images/Emo119.gifחח ממש מנווה את העתיד../images/Emo6.gif [ככה רושמים?]
O O דילב O New member 2/11/07 #145 ../images/Emo119.gifייתכן. ../images/Emo6.gif חחח רק שתדעו ש . . . ברגע זה אני לא רק בפורום. אני גם רואה סרט "להשאר בחיים". חח מרוב שהוא מפחיד כל שניה אני עוצרת כדי לראות עוד הודעות בפורום ואז חוזרת לראות ת'סרט עם יותר אומץ אמא הוא כזה מפחיד
../images/Emo119.gifייתכן. ../images/Emo6.gif חחח רק שתדעו ש . . . ברגע זה אני לא רק בפורום. אני גם רואה סרט "להשאר בחיים". חח מרוב שהוא מפחיד כל שניה אני עוצרת כדי לראות עוד הודעות בפורום ואז חוזרת לראות ת'סרט עם יותר אומץ אמא הוא כזה מפחיד
מ מיכליק XD New member 1/11/07 #132 ../images/Emo135.gifאני רואה . אבלללל - כולם - שם מעצבנים אותי , הם לא יודעים לשחק . P = אבל בכללי זאת אחלה סידרה . D;
../images/Emo135.gifאני רואה . אבלללל - כולם - שם מעצבנים אותי , הם לא יודעים לשחק . P = אבל בכללי זאת אחלה סידרה . D;
O O דילב O New member 2/11/07 #146 ../images/Emo119.gifמההההההה ?! רק היום אמרתי לעצמי איזה יפה הם משחקים ! חחח מה רע בהם? הם משחקים מעולה לדעתי.
../images/Emo119.gifמההההההה ?! רק היום אמרתי לעצמי איזה יפה הם משחקים ! חחח מה רע בהם? הם משחקים מעולה לדעתי.