פורום לורדי!~

אוהבים מטאל? אוהבים מפלצות? הפורום הזה בשבילכם. פורום לורדי. הצטרפו היום וקבלו 2 שקלים או מסטיק בזוקה All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of FALSE As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe

orw93

New member
אעאע אני כל כך מאושרתD:../images/Emo205.gif

היה כל כך כיףD: אבל קצר
ואני כל כך אתגעגע לכולם
ואני כבר לא חניכה
אני חברת תנועת הצופים ואני קורסניקית ויש לי עניבה ירוקה חדשדשה

HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא מצאתי לאן לנצל"ש ולא היה עוף חדש אז פתחתי אחד נועה אל תרביצי לי, אני אחזיר
כן הממ אז למישהו יש גירסא של face down של דה רד ג'אמפסוט בלהבלה שהוא ל-א עושה גרואולינג? טנקיו D:

Rose131

New member
כן הגר, תאמת שכן היה אוף חדש.

הוא מלפני שלושה ימים והוא עדיין קופץ, המחשב שלי כרגע מת ככה שאני צריכה להיות פה מהמחשב של אח שלי שזה המחשב הכי לא נוח בעולם ואת עושה לי עבודה מיותרת של שרשור? אם בא לך מחר תפתחי אוף, את זה אני משרשרת. [להבא שתדעו, זה שאני יכולה לשרשר לא אומר שאני רוצה ויש לי כוח לעשות את זה וזה יהיה נחמד לא לפתוח סתם הודעות חדשות שבכל מקרה אני אשרשר.]

new art riot

New member
מייטי בוש..

מיום שלישי הקרוב העונה הראשונה משודרת שוב באקסטרה הוט, בסביבות שלוש בצהריים ואח"כ שידור חוזר מתישהו בערב (אין לי כוח לבדוק), לידיעת כל אלה שהשידור בביביסי פריים מתנגש להם עם ורוניקה מארס או עם החיים.

lestatgirl

New member
אוי נהדר תודה

ויופי עד שמשדרים את הגאונות הזאת שוב זה באותו הזמן, ענק!

lestatgirl

New member
ילדה אם את לא רואה את זה אנלא מדברת איתך

יותר בחיים ושולחת צלף לאלכס טרנר [כאילו שיש אלכס אחר אבל עדיין..]

i love TAI

New member
אני עוזבת לכמה ימים...

אני הולכת לאילת מראשון עד חמישי... אז אני לא יהיה פה כנראה... אני ינסה להתחבר מהמחשב של אבא שלי אבל אין לדעת אם זה יעבוד
.. אז שבוע טוב..

למעלה