התפקדות חודש מאי

i am777

New member
אני אוהבת את התאריך הזה...10.10

לא רק בגלל שזה התאריך של אמא שלי...
כי הוא מגניבי כזה .... YD

i am777

New member
!!!A BEAUTIFUL WEEK

שלום לכם!
שם: חליHeLiCooLiT גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 28.10.91 מקום מגורים:חולון מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת , עובדת...לא דברים רציניים מה אתם שומעים עכשיו? : 30STM........כל מיני...איימי ...הזאת...קצת נדבקה אליי לאחרונה - יש לה אחלה שירים שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: קרן פלס-מבול....לא סתם נדבקתי .. , נדבקתי עם דבק3שניות איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:...היה דווקא שונה משאר החודשים...חודש באמת משמח..עברתי בתנך! חח.. מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הקלטות...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - אהאהאהאה!! ---- וווו יום העצמאות! תמונה! שלכם! - כן תמונה! - שלי!.....מבומבמלה.....עם השיער של מוש בן-ארי!

TheMarsArmy

New member
../images/Emo102.gif מתפקדת.

שם: חן.
תאריך לידה: 3.5
מקום מגורים: פ"ת.
מה אתם עושים בחיים כרגע: מנסים ללמוד.
מה אתם שומעים עכשיו? discipline- NIN
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: כל with teeth של NIN
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ממ חופש פסח.והכישלון העצום שלי במתמטיקה
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בכללי אני מצפה לסיים כבר את כל המגנים והבגרויות.
תמונה! שלכם! נו את השתי תמונות האומללות שיש לי כבר שמתי פה...אז זה מיותר שאמשיך.

עונה.

שם: רונע/ביאנקה. גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 9.9 מקום מגורים: תל אביב. מה אתם עושים בחיים כרגע: מאושפזת. מה אתם שומעים עכשיו? כלום. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: the cranberries - zombie איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מפגשלושים! מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להשתחרר. בתקווה שזה יגיע בקרוב. תמונה! שלכם! אין מצב. תשכחו מזה. אני נראת זוועה.

מי שמדברת!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני חולה לך על התחת33>

LoveYourHate

New member
אני אוהבת אותך יותר!! הרבה יותר!!! ../images/Emo23.gif

סקסע אחת!!
*אהמ* צלצלי אלי מתי שהוא *אהמ*

למעלה