P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #89 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #90 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #91 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #92 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #95 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #96 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אחרונה בינתיים אני הולכת להתקלח-->לראות הימור מסוכן ואני חוזרת אבללל תגיבוו לי כי אם אני חוזרת ואני רואה שאין תגובה אני לא ממשיכה
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אחרונה בינתיים אני הולכת להתקלח-->לראות הימור מסוכן ואני חוזרת אבללל תגיבוו לי כי אם אני חוזרת ואני רואה שאין תגובה אני לא ממשיכה
M Mai angel המקורית New member 30/8/07 #105 וואו הדר כל הכבוד איזה השקעה../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif
מ מ י ר י ד ב ו ש 1 New member 28/8/07 #7 ../images/Emo210.gif../images/Emo65.gifלפונצ'ו היפפהה שליי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif לפונצ'ו לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר - גדלנו בשנה , צריך גם לשיר - מה נשתנה [ ] כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו , למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , [ ] ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות לחשוב על השנה הקרובה מה זה אומר שגדלנו בשנה [ ] הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו , אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים [ ] אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר . ובקיצור בסוף השנה לשאול - מה הוספנו לעולם של אתמול ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות ,לקבל מתנות ולשיר - עד מאה ועשרים שנה אז לך פונצ'ו נאחל , המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות , שיהיה לך הרבה... עושר ואושר יושר וכושר , שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים כמו דבורה שמתעופפת בין פרחים וצוף אוספת כך יהיו תמיד סביבך , באושרך ובשמחתך וכל יום ויום חדש יהיה מתוק כדבש שתמשיך לעשות רק טוב לאנשים עם החיוך המקסים , השירה המועלה , המשחק הטוב , היופי המעלף ..... ובכלל א ת ה אוהבת אותך המון המון המון מירי
../images/Emo210.gif../images/Emo65.gifלפונצ'ו היפפהה שליי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif לפונצ'ו לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר - גדלנו בשנה , צריך גם לשיר - מה נשתנה [ ] כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו , למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , [ ] ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות לחשוב על השנה הקרובה מה זה אומר שגדלנו בשנה [ ] הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו , אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים [ ] אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר . ובקיצור בסוף השנה לשאול - מה הוספנו לעולם של אתמול ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות ,לקבל מתנות ולשיר - עד מאה ועשרים שנה אז לך פונצ'ו נאחל , המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות , שיהיה לך הרבה... עושר ואושר יושר וכושר , שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים כמו דבורה שמתעופפת בין פרחים וצוף אוספת כך יהיו תמיד סביבך , באושרך ובשמחתך וכל יום ויום חדש יהיה מתוק כדבש שתמשיך לעשות רק טוב לאנשים עם החיוך המקסים , השירה המועלה , המשחק הטוב , היופי המעלף ..... ובכלל א ת ה אוהבת אותך המון המון המון מירי
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #68 ../images/Emo65.gifופה..ברכות../images/Emo65.gif אני יודעת מירי שאת םתחת אבל פשוט הכל התבלגן בגלל זה עשיתי שיגיבו לפה,מקווה שלא אכפת לך
../images/Emo65.gifופה..ברכות../images/Emo65.gif אני יודעת מירי שאת םתחת אבל פשוט הכל התבלגן בגלל זה עשיתי שיגיבו לפה,מקווה שלא אכפת לך
מ מ י ר י ד ב ו ש 1 New member 28/8/07 #69 ../images/Emo210.gifלא מאמי לא הכפת לי.. אני רק ישרשר את הברכה שלי לפה..
P Poncho Mi Principe New member 28/8/07 #70 אופססססססססס בטעות פתחתי חדש מנהלים אתם יכולים לשרשר את זה להודעה של היומולדת של פונצ'ו?
מ מ י ר י ד ב ו ש 1 New member 28/8/07 #72 ../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחח עכשיו שמת ../images/Emo23.gif אני לא הבנתי......
M M e R a V 2 New member 28/8/07 #98 ../images/Emo212.gif מזל טוב לו ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif שימשיך להיות שחקן כזה מדהים וזמר מעולה בריאות, אושר וכ'ו ..
../images/Emo212.gif מזל טוב לו ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif שימשיך להיות שחקן כזה מדהים וזמר מעולה בריאות, אושר וכ'ו ..
N NaaMaZ 17 New member 29/8/07 #100 ../images/Emo79.gifמומולדת שמח לו../images/Emo65.gif שימשיך להצליח כזמר וכשחקן, מזל טוב!
L lidorvit New member 30/8/07 #107 אוקיי קצת באיחור ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif הרבה מזל טוב לפונצ'ו שימשיך להיות שחקן מעולה וזמר טוב ספיישל מדהים
אוקיי קצת באיחור ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif הרבה מזל טוב לפונצ'ו שימשיך להיות שחקן מעולה וזמר טוב ספיישל מדהים