דיוןD:

Rose131

New member
../images/Emo211.gifדיוןD:../images/Emo211.gif

די נו, תשתפו פעולה
במקרה שנס יקרה ותהיו בהופעה של דה יוזד, איזה שיר הכיהכי הייתם רוצים לראות בה? [אם יש לכם כוח תרכיבו סט-ליסט כזה
] ואל תייבשו!

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifכי אני נחמדהD::

וגם כי משעמם ליD:: אני עושה את זה כזה לפי סדר עדיפויות^^. Buried myself alive כי הוא מדהים והשיר האהוב עליי וזה;_____; Sound Effects And Overdramatics כי הוא אנרגטי וזה בטח יהיה מדהים שהם יבצעו את זה. On my own כי אז כולם יעמדו עם המציתים אומשו ואז זה יהיה נורא מרגשD:: Blue&yellow כי הוא יפה ועצוב ו..בוהו! I'm a fake כי אני פשוט מתה על ההתחלה שלו. ובכלל זה שיר מגניב. The taste of ink כי הוא יפה^^ Yesterdays fellings בדיוק אותו דבר כמו באון מיי אווןD:: Box כי הוא טוב כזה להופעות והוא יפה~_~

אני לא יודעת כמה שירים הם מבצעים בהופעה שלהם

אז פשוט לשמתי איזה שירים מכל דיסק הייתי רוצה.... מהראשון.... The Taste Of Ink A Box Full Of Sharp Objects Blue And Yellow On My Own Buried Myself Alive מהשני... Take It Away I Caught Fire (In Your Eyes) I'm A Fake מהשלישי... The Bird And The Worm Liar, Liar (Burn In Hell) Smother Me Paralyzed

AvLaViGnE

New member
מצטער להיות זה שהורס תחגיגה אבל...

אבל הייתי בהופעה שלהם לפני חודש והם לא שרו את pieces mended הם אף פעם לא שרו את זה בהופעה נראה לי אבל הם שרו את hospital the teate of ink a box full a sharp objects im a fake on my own עם נרות היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם say days ago noise and kisses ועוד מלא מהשני..:) מיטל לא להתעצבן :)

bloody marey

New member
אתה לא מעצבן רק את מיטל ../images/Emo11.gif

אעאהע אוי הקנאהה אגב מישהו יודע אם הם מופיעים בrock am park? ואם הם מופיעים מישהו יודע אם ישדרו תהופעה שלהם בMTV2 כמו את רוב ההופעות ? ~מחזיקה אצבעות לכן~

nesta girl

New member
סתם לידע..

הם כן היו מבצעים את pieces mended בלייב, אבל רק בהופעות ישנות

AvLaViGnE

New member
הם לא היו מבצעים....

אני יודע את זה מהם.. ביקשתי מברט שישירו את זה והוא אמר שהשירים האלה לא מתאימים להופעות חיות

nesta girl

New member
אז איך אתה מסביר שיש

לי במחשב כמה הופעות שלהם והם מבצעים תשיר? ואני די בטוחה שאני לא הוזה

AvLaViGnE

New member
את בטוחה?

שלחי לי מסר עם המסנג'ר שלך אני רוצה לדעת בידיוק איזה הופעות

טוב עכשיו יש להם מבחר גדול יותר של שירים...

אז הם מעדיפים לבצע עכשיו שירים אחרים...למרות שאני לא מבינה למה הם לא מבצעים את השיר הזה,הוא מדהים!!!

O L g i T

New member
יו אלוהים ההופעה הראשונה ככ יפה..

[וזה בגלל שעוד לא ראיתי תשניה] אני מתאהבת בהם מחדש..

יאא הקישורים להופעות כל כך יפים ../images/Emo99.gif

הם כל כך טובים בהופעות!!!!!!!!!!!!!!!!!

AvLaViGnE

New member
זה בשיר im a fake

את כל הפתיח הוא עשה עם הגב לקהל.. ותצרחות בסוף הוא נתן לקהל לשיר איתו ביחד אני כמובן צרחתי

../images/Emo7.gifהייתי מוכרת את אחותי לקרקס

ואת כליה שלי וחצי ריאה בשביל להיות שם ולפגוש אותם!!!! ... אההה כל כך כיף לך!!!!!! אוף.... חרא

למעלה