דיוןD:

AvLaViGnE

New member
מה המסנג'ר שלך?

יש לי עוד כמה תמונות מענינות להראות לך S t o c k h o l m

המסנג'ר שלי די התחרפן!!!!! ../images/Emo3.gif

חחח הוא לא עובד כבר שבועיים.... תעלה אותן לכאן אני בטוחה שכולן ישמחו לראות.....

AvLaViGnE

New member
האמת שהייתי מעלה כי יש לי

עוד מעל 150 תמונות מההופעה אבל אין לי כוח חחח איי סי קיו?

וואוו 150!!!

לא ואין לי אי סי קיו
..לעולם אני לא אבין איך משתמשים בחרא הזה.... אבל תודה בכל זאת....

Let it Bleed

New member
בוקס!!!../images/Emo217.gif

וצ'וק מי, סתם בשביל לשמוע איך הוא יצא להם בלייב. אני רוצה גם איימ א פייק כי זה יהיה מה זה מרגש כזה לשמוע אותו מדקלם את ההתחלה כשהוא מול העיניים שלי.. דיי זה עושה לי צמרומורתת. ומהחדשים אני ממש רוצה לשמוע את סמות'ר מי והוספיטל.

Rose131

New member
גמניגמני!

הכיהכיהכיהכי את The Taste of Ink ועוד שירים: Buried Myself Alive Poetic Tragedy Box full of sharp objects Blue & Yellow Soundeffects and Overdramatic I'm a Fake Take it Away I caught fire וצ'וק מיD: ולא רשמתי מהשלישי כי עדיין אין לי את כולוX: אבל פרלייזד חמוד בטירוףD:

ועוד לי קראתם רמאית הא?../images/Emo176.gif

מזמן מזמן שהיינו צריכים לבחור לכל להקה שיר אהוב אז בחרתי הרבה, אז מי עכשיו הרמאי הא?הא?>> בכל מקרה, אם כולם מרמאים אז למה שאני לא ארמה גם?D: אני אבחר 3 שירים, כן כן, קשה. אממממ, כמובן אבל כמווווובן שאת בוקס, אח"כ אני רוצה את מייבי ממוריז עם שילוב מקסיםמקסים של ניו נויז כמו שהם שרו בדיוידי. ולבסוף אני רוצה את או איימ א פייק בגלל הפתיחה או את און מיי און כי הוא שיר מדהים בלייב
. יצאתי יחסית בזול. וותרוP:

כן אני יודעת, רק עכשיו ראיתי../images/Emo122.gif../images/Emo176.gif

ובכל שניה אני יוצאת יותר ויותר אהבלה. אוח, עבר על חרא יום תוותרו לי.

אוי למה אני כזאת מטומטמת?../images/Emo122.gif../images/Emo176.gif

לא ידעתי שאפשר לעשות פלייליסט. בכל מקרה, הנה רשימת השירים שלי^^: a box full of sharp objects maybe memories [עם שילוב של ניו נויזP:] i'm a fake on my own buried myself alive blue & yellow sound effects blabla take it away וזהו בערךP:

SainTonix

New member
A Box Full of Sharp Objects ../images/Emo70.gif

ונוסיף גם את The Taste of Ink כי אני ממש אוהב אותו, Under Pressure כי הם עשו אותו מגניב וI'm A Fake

bloody marey

New member
mine :p

A Box Full Of Sharp Objects איך אפשר בלעדיו?! Buried Myself Alive Choke Me im a fake Noise And Kisses On My Own הם מבצעים את זה כל כך מרגש בהופעה חייה
take it away The Taste Of Ink ומהאלבום החדש: liar liar born in hell hospital the bird and the worm wake the dead pretty handsome awkward וזהו P: לא ניראלי שהם מבצעים כל כך הרבה שירים בהופעה XD

O L g i T

New member
כל ה"רועשים"

ה"בועטים" ה"נותנים בראש" .. סתם. טוב אני אוכלת עכשיו כנף אז אחרי שאני אסיים אני אפרט יותר

O L g i T

New member
טוב סיימתי

אז יענו רק אחד אני אמורה לבחור?! טחחח say days ago maybe memories just a little

nesta girl

New member
נמ

b&y noise&kisses just a little say days ago tunnel taste of ink back of your mouth on my own box ובטח עוד איזה כמה שאני לא מצליחה לזכור עכשיו

למעלה