מירי היום בחיפה

EVGIRL

New member
סלחתי../images/Emo3.gif

אבל שזה לא יקרה שוב
הייתה הופעה מדהימה!! אני צריכה לזוז עכשיו ליום הורים..בעעעעע,אז אני ארחיב כשאני אחזור

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיה מקסים../images/Emo13.gif

נחמד לרענן קצת עם עיבודים חדשים... התרגשתי במיוחד ב"שיר לשירה" ו"על הגשר הישן" שהיו ממש טובים
ויפה שהכניסו את "ילדה שהתבגרה"
! לא נשארתי לחכות למירי כי אמרו שהיא לא מרגישה טוב...

חוץ מעבודה קשה מאוד..../images/Emo98.gif

יש גם בעל להתייחס אליו..
ובקיצור, הייתה הופעה מדהימה, בייחוד מאחר שלא ראיתי את מירי כל כך הרבה זמן. התגעגעתי. היו שירים שהטוסיק שלי קפץ בכיסא ורציתי לרקוד, אבל ההופעה הזו לא ממש בנויה לאנרגיות שיש לי אחרי בתי משפט..
כמו שאמרו היא שרה את "אל תלך מכאן" בעברית, למילים של נעמי שמר ואת שיר הנושא של הקוסם מארץ עוץ ושיר חדש אחד.. היה כיף, אין כמו האינטימיות של ההופעות האקוסטיות.. מירי סיפרה בדיחות והעלתה ילדה בשם ספיר לבמה, שהייתה מתוקה וביישנית להפליא. למה לא מעלים אותנו..?
אז למרות שבא לי עוד הופעה, אני אולי אחכה קצת, להתגעגע ולהנות כמו שנהניתי בשבת.. המשך שבוע מקסים לכולם!
ודרך אגב, ביקשתי מיפיתוש קצת עזרה עם להעלות תמונות מהחתונה לכאן, כשהיא תתפנה..
אני יודעת שעבר זמן..בלי מכות..

veredmp

New member
סליחה? בעלך יותר חשוב ממני? אני בשוק ../images/Emo8.gif

שמחה שנהנית. ואכן אין כמו האינטימיות של ההופעות האקוסטיות!

veredmp

New member
ודרך אגב

מה קרה למצגת המהממת שהכנתי לך עם הסברים איך להעלות תמונות?? אם ליפית אין זמן, את יכולה לשלוח לי את התמונות ואני אשים אותן

הפתרון..../images/Emo8.gif

אני אשלח תמונות גם לך וגם ליפית וכך נתקדם.. המצגת עדיין שמורה אצלי אבל באמת באמת שאין זמן (ובינינו, אני וטכנולוגיות.. חברים רק קצת..). שלחי לי במסר את המייל שלך..
תודה!!

אבל אני..../images/Emo9.gif

השלמתי כבר עם העובדה שזמרת לא אהיה אף פעם (ובינינו, טוב שכך..
)..

הייתי בהופעה, היה מדהים !

העיבודים היו כ"כ יפיםםם ! אמאאאלההה כל כך התרגשתי.. אני לא יכולה להרחיב ולפרט כי אני קצרה בזמן עכשיו, ירחיבו כבר במקומי (= תמונות אני יעלה בקרוב.. נ.ב צילמתי גם סירטונים אבל אני לא יודעת איך מעלים =( אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני ישמח D: אוהבתתת אותכםםם

היה קסם של ערב../images/Emo24.gif

הופעה מרגשת, מצחיקה, מדהימה ופשוט מעוררת השראה גם אחיי שהיו איתי נהנו מאוד

למעלה