תיראו איזה יופי ואני מבטיחה שהטעם משהו משהו כדאי לנסות
ר רות וידאל New member 15/5/08 #26 ק ר נ ו ש י ו../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif
ק ר נ ו ש י ו../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif
bali New member מנהל 16/5/08 #28 גם לדעתי אי אפשר להחליף חמאה בשמן שמן יהווה גם תוספת נוזלים לבצק וישנה את כל האיזון שלו. מכיוון שהחמאה/מחמאה לא אמורה להיות מומסת אלא רק רכה ההחלפה תהרוס את המרקם של הבצק.
גם לדעתי אי אפשר להחליף חמאה בשמן שמן יהווה גם תוספת נוזלים לבצק וישנה את כל האיזון שלו. מכיוון שהחמאה/מחמאה לא אמורה להיות מומסת אלא רק רכה ההחלפה תהרוס את המרקם של הבצק.