בשיר הזה קרן עושה קולות לעצמה ונחשי מי על הגיטרה..
R Rachel47 New member 22/6/06 #22 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה שיפה בשיטה../images/Emo15.gif הזו זה שהשיר על הבמה בחיייים לא יישמע כמו גרסאת האולפן שלו (תתפלאו אבל יש שירים שנשמעים בול אותו דבר) וזה יפה ומיוחד
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה שיפה בשיטה../images/Emo15.gif הזו זה שהשיר על הבמה בחיייים לא יישמע כמו גרסאת האולפן שלו (תתפלאו אבל יש שירים שנשמעים בול אותו דבר) וזה יפה ומיוחד
ט טל ליהיא New member 22/6/06 #14 חחח... את מגלה סודות מערכת סתם לידע כללי, בסינגלים שתקבלו אין את המדבקה
מ מתה על קובנה New member 22/6/06 #18 וואי,אז הגליה הזו תותחית.. אני חולה על כלי קשת.. חולה עליהם. דייייייי...עכשיו באלי ללכת להופעה לא רק בשביל קרן:|
וואי,אז הגליה הזו תותחית.. אני חולה על כלי קשת.. חולה עליהם. דייייייי...עכשיו באלי ללכת להופעה לא רק בשביל קרן:|
ט טל ליהיא New member 22/6/06 #19 גליה מהממת ראיתי אותה גם אתמול בהופעה והיא באמת מנגנת מדהים והיא גם שרה יפה... והיא גם יפה..חחח
R Rachel47 New member 22/6/06 #23 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif אין מדבקה ( )
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif אין מדבקה ( )
ט טל ליהיא New member 22/6/06 #29 זה תלוי כבר בשופטים יש לי חלק מהבחירות, אבל עוד שתי תשובות חסרות לי.. אז נחכה בסבלנות..