איך אתם חוגגים ימי הולדת לילדים?

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
../images/Emo212.gifאיך אתם חוגגים ימי הולדת לילדים?../images/Emo151.gif

משקיעים (בטירוף) בהפעלות ועוגות מושקעות ושאר פעלולים או הולכים על הסולידי?

Master Stav

New member
אצל הקטנה הלכנו על חפש את מטמון

רעיון שקיבלתי פה בפורום הזה ממשיהי שעושה זאת קבוע והשנה היא רוצה פשוט להזמין חברות היא כבר בכיתה ב לא רוצה חברים
וללכת על משהו סולידי עוד לא ברור מה זה אבל זה קשור בבראציות ובמשחק שהיא עובדת עליו ... אצל הקטן השנה נלך על יום הולדת של חוקרים ומדענים לאחר ששנה שעברה הבאנו ליצנית מפעילה ....

אני שמקיעה - בתשומת לב מיוחדת,

בקישוט החדר, במתנה אישית, באפשרויות לבחור מה אוכלים באותו יום, בעוגה. מעולם לא עשיתי הפקת ענק לחבים של הילדים שלי. תמיד מזמינה משפחה וחברים לארוחה או לפיקניק על האש ומפנקת בהמון תשומת לב. לא אוהבת את כל מנגנון ה"ליצן קולני -עוגה של שלוש קומות -פרסיםיקרים "- בימי ההולדת הללו.

akavishon

New member
גם אנחנו לא חסידי הליצן / קוסם / הפעלות

בגלל שיש הפרש של חודשים בין הילדים, אנחנו מאחדים את המסיבה וחוגגים עם המשפחה בפיקניק בחיק הטבע או אצלינו בגינה (תלוי במזג האויר). רק המשפחה הקרובה (דודים, בני דודים וסבים/סבתות זה בערך 30 איש).

hirshfe

New member
יום הולדת שלוש מתקרב

כרגע זה עוד בגן (כיף לנו) אבל למסיבה בבית הוא כבר הזמין (הוא פיזית) את כל הדודים, דודות, בני דודים, שכנים וסתם אנשים ברחוב

rubber duck

New member
מה שחשוב זו המשפחתיות

ליצנים פ]עלולים ג'ימבורי ושות ממש לא לעיניין לטעמי שרון

חבל.....

שלום לכולם, אתחיל בזה שאני מכבדת את החלטתכם. אך אל נשכח כי זה לא ממש חשוב מה אנחנו אוהבים ומה נראה לנו, זה דווקא מה שנראה לילדים שלנו...
גם בגיל שלוש.הם כבר דעתנים ויודעים בדיוק מה בא להם הרי זה היום שלהם בסך הכל.. אני זוכרת משנה שעברה כמעט כל יום שבת היו מוזמנים להפקת יום הולדת אחרת מהודרת יותר או מהודרת פחות זה כבר לא היה משנה משנה שהילד שחגג את האירוע היה בשמים מהתרגשות וידע בדיוק שזה הכל לכבודו. אני אמא ל-2 קטנטנים בני שנתיים וחצי ושלוש וחצי ואין לתאר את הימי הולדת המושקעיםעם הילדים בגן במתחם גימבורי או בכל מתחם אחר שמפיק ימי הולדת החוויה מדהימה הם מרגישים מלאכים ליום אחד ובצדק מגיע להם , עם המשפחה אפשר לחגוג לפני או אחרי . זו דעתי ... אם לא תנסו לא תדעו.
שיהייה מזל טוב ויום ניפלא

hag70

New member
זה כנראה עניין של מה שהם רואים מסביב../images/Emo13.gif

אצלנו אף אחד לא עושה ככה יומולדת ולכן אין אצלנו בקשות כאלה. אצלנו מתמוגגים מרב אושר עם עוגה בצורת עיגול מצופה בשוקולד (זאת הבקשה המקורית של הילדה. אני עשיתי מה שביקשו ממני) והפעלה שלי על מערכת השמש או דינוזאורים (גיל 5 ואח"כ 6). לחברים עשינו מהגן עשינו סימני דרך והפעלות של יצירה שאני קניתי. את לא תאמיני איזה אושר זה גרם לילדה. כל אחד עם מה שהוא רוצה ומה שעושה לו טוב.

Master Stav

New member
גם וגם ...

אני בהחלט הופך את ילד/ת היומהולדת .....למלך/מלכת העולם באותו יום בין עם מדובר בהפקת אירוע שאני עושה בעצמי ( חפםש את המטמון, עושים סרט ועוד .....) ובין עם אני לוקח מקום בג'ימבורי ו/או משהו אחר , החגיגה עם המשפחה היא פועל יוצא של דברים לא כנוסף אלא כחלק ....ובדרך כלל הדבר מתבצע במסעדת בשרים עם הגדולות ובמשחקים עם סער ...לתום עוד לא חגגנו יום הולדת אם כי השנה נעשה זאת פעם ראשונה במעון . וחייב לומר משהו .... הכינוי שלך .....לא יודע מה הביא אותך לבחור אותו אותי הצלחת לזעזע .... אין כזה דבר אדם מכוער ולא משנה מה משקלו ....לכול אחד יש את הזריחה שלו .

אם זה זיעזע אז היה שווה

הרי שלא נדע אף פעם אם הניקים שלנו באמת מסתירים אחריהם את האמת של האדם... תעלומה וסמתורין זה שם המשחק :)

Master Stav

New member
הנה משחק שאני לא משחק בו ....

הניק שלי הוא שמי והתואר קבילתי בגין התמחות בדברים מסוימים לא יודע ...מבין את אלו שלא מעוניינם לחשוף את עצמם ומצד שני אישית ...אני לא

שלום וברכה, זה עניין של גישה ושיקול דעת של

הורים. הילד שלי היה כבר בכמה ימי הולדת של ליצנים ומפעילים ורעשים ובלונים וזיקוקים - זה לא עשה לו חשק בכלל לשום דבר מהסוג הזה. הוא בכלל לא ביקש יום הולדת מעבר למה שעשו בגן ומה שעשינו למשפחה (ארוחת ערב בלבד ומתנות). בבית פינקנו אותו באותו יום וזהו. אני אל חושבת שההוצאה הכספית מוצדקת ולא נהנית מימי הולדת קולניים כל כך. כנראה שהבן שלי ירש את זה ממני (וגם הבת)

hirshfe

New member
נדבי בקרוב בן 3

היום הולדת בגן - ולכל הילדים בגן יש תפריט קבוע 1) עוגת שוקלד 2) פיצה 3) צ'יטוס (סוג ספציפי שמצטער לא זוכר בע"פ) 4) מיץ (שוב יש שניים שלושה טעמים) 5) פרס שעולה להורים עד 10 ש"ח לילד. הילד לא מקבל מתנות ואני בעד בגיל הזה

hirshfe

New member
צופר ליום הולדת שירגשו מיוחד

בדרך כלל זה רק מים. יש 20 ילד בקבוצה. אז 20 פעם בשנה לא נורא. ו

בסדר... 20 פעם בשנה זה לא נורא.

חכה שתגיעו לגני עיריה.....40 פעם בשנה ועוד 10000000 סיבות אחרות לממתקים וחטיפים וכדו'. (אני נגד פסטיבל הממתקים הזה)

hirshfe

New member
גם אני

(ובתור חובב) נדב חולה על ממתקים - אני משתדל לצמצם הצרה היא שסבתא מרגילה אותו, כי אם הוא לא אוכל אז ישר ממתק במקום אוכל "העיקר שיאכל" השבוע נדב מבקש קוראסון. אני אומר לו קודם ארוחת ערב ואז קוראסון נדב מתסכל לו קודם קוראסון ואז ארוחת ערב. ואני אומר מספר פעמים הוא עונה בסוף הוא שולף את האצבע המאיימת שלי ואומר אבא, תקשיב מה אני אומר לך קודם קרסאון ואז חביתה ועגבנייה. ואם לא אני אכעס מאוד.

אני בטוחה שיש מתכונים לקרואסונים בריאים

שאפשר להכין בבית כפתיח לארוחת ערב או כמו שאמר נדב - "תקשיב מה אני אומר לך קודם קרסאון ואז חביתה ועגבנייה."

שני הסנט שלי

תכל'ס, כל החגיגות המנופחות האלה הן בכלל לא בשביל הילדים, אלא בשביל ההורים, שנמצאים, לפחות בעיני עצמם, בתחרות תמידית אחד עם השני - מי משקיע יותר ומי עשוה אירוע כמה שיותר גרנדיוזי הוא הורה יותר "מגניב" או יותר "שווה", כשבתכל'ס, זה סתם גורר אותנו להוצאות מיותרות כשאפשר בהרבה פחות כסף לארגן משהו הרבה יותר סולידי, שעדיין ייהנו ממנו. כל החגיגות האלה הן בסה"כ תוצר של תרבות הצריכה שאנחנו חיים בה. פעם התלהבנו משקיות הפתעה ועוגה בצורת דובי שאמא עמדה והכינה, והיום בלי עוגה מעוצבת מבצק סוכר שעולה 400 ש"ח והיא ממש לא טעימה זה לא הולך. וחבל. אפשר ליהנות גם בלי לאבד את הראש, וזה יהיה לא פחות מיוחד. לא כל מה שעולה יותר כסף הוא יותר טוב. בסופו של דבר, מה שעושה את היומולדת זה התשומת לב שהילד מקבל והידיעה שהוא במרכז. זה כל מה שצריך.

ועוד משהו לגבי ../images/Emo151.gif

אותי, אישית,
מלחיצים. הם תמיד קולניים מדי וקצת אגרסיביים, ותמיד יש לי הרגשה שהילדים משתפים פעולה לא כי כיף להם אלא כי הם פוחדים שהליצן יעשה להם משהו אם הם לא
.
זה דבר קריפי. אולי זה בגלל הספר "זה"

למעלה